Apk Editör Türkçe v1.70 (Telefon için)

Sponsorlu Bağlantılar

kartal.24

Üye
Evet oldu ben direk peş peşe kurmuşturm programı açmadan ama neden böyle olduğunuda anlamadım fakat şuan türkçe olarak çalışıyor 2 dosya olana kadar 1 dosyada olabilirmiş sanırım direk türkçe yani yardımın için sağolBunu yükledim ve bununla aşağıdaki uygulamayı türkçeleştirdim ama app ve widgets diye ikitana şey kaldı onların yerini bulamadım birde bak dosyası oluşturdu o ne oluyor onu ne yapmam lazım acaba bunları ögrenmek istiyorum

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Evet oldu ben direk peş peşe kurmuşturm programı açmadan ama neden böyle olduğunuda anlamadım fakat şuan türkçe olarak çalışıyor 2 dosya olana kadar 1 dosyada olabilirmiş sanırım direk türkçe yani yardımın için sağolBunu yükledim ve bununla aşağıdaki uygulamayı türkçeleştirdim ama app ve widgets diye ikitana şey kaldı onların yerini bulamadım birde bak dosyası oluşturdu o ne oluyor onu ne yapmam lazım acaba bunları ögrenmek istiyorum

arsc'den Türkçeleştirme yapacaksınız ya, eğer-ki bu dosyanın içindeki çevrilecek yerler azsa layout veya res klasörlerin içindeki .xml uzantılı dosyalarında çevirebilirsiniz (com uzantılı cümleler veya _ ile devam eden sözcükler olmasın)
.bak dosyasını silebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: afet bildirici

kartal.24

Üye
arsc dekini yapıyorum zaten digerlerinide layout içinde buldum türkçeleştirdim

(com uzantılı cümleler veya _ ile devam eden sözcükler olmasın) derken çeviri yaparken sileyimmi türkçeleştirmedemi yer almasın tam anlamadım bazı yerlerde aaaaaaaaa.com/aaa.php gibi şeyler yazıyor çünküBirde bu aşağıdaki dosyaya bakıp eksiklerimi ve düzeltmem gereken yerleri söyleye bilirmisiz son hali bu

Birde uygulamanın kurulum sonrasında telefonda oluşturdugu kısayol simge varya onun adını degiştirmem münkünmü nereden degiştirebilirim ?

Son düzenleme:
AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
arsc dekini yapıyorum zaten digerlerinide layout içinde buldum türkçeleştirdim

(com uzantılı cümleler veya _ ile devam eden sözcükler olmasın) derken çeviri yaparken sileyimmi türkçeleştirmedemi yer almasın tam anlamadım bazı yerlerde aaaaaaaaa.com/aaa.php gibi şeyler yazıyor çünküBirde bu aşağıdaki dosyaya bakıp eksiklerimi ve düzeltmem gereken yerleri söyleye bilirmisiz son hali bu

Birde uygulamanın kurulum sonrasında telefonda oluşturdugu kısayol simge varya onun adını degiştirmem münkünmü nereden degiştirebilirim ?
Çevirinize baktım ve pekçok yerinde hata gördüm, sanırım google çevirisi kullandınız, google çevirisi çeviriyi algıladığı gibi düz metin olarak çeviriyor ki buda çoğu yerde saçma cümleler çıkmasını sağlıyor.
Mesela:
Tamamlandı backubet -yerine
Yedeklemeler tamamlandı
Kurmak, Silmek -yerine
Kur, Sil
app başlatılan olamazdı -yerine
Uygulama başlatılamadı
Install olamaz -yerine
İndirme yapılamıyor
gibi ve en önemliside google çevirisi ile kopyalanan kodlar % 1 $ d -değil %1$d şeklinde olmalıdır ki bu kodlar ( %1$d işlem yapıldı ) veya ( Yapılan işlem %1$d sürdü ) gibi örneklerde olduğu gibi kodlar tanımlama veya kalan alan/süre gibi yerlerde kullanılmaktadır.

kartal.24

Üye
Söylediğin eksiklerden bulduklarımı düzelttim kodlarıda dediğin gibi yapıyorum apk editor deki translate ile google translete nedense farklı sonuçlar veriyor ikiside google ürünü ama anlamadım sende gözüne çarpanları düzeltip upload edebilirmisin ?

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Söylediğin eksiklerden bulduklarımı düzelttim kodlarıda dediğin gibi yapıyorum apk editor deki translate ile google translete nedense farklı sonuçlar veriyor ikiside google ürünü ama anlamadım sende gözüne çarpanları düzeltip upload edebilirmisin ?

Tamam ama buakşam gitmem gereken yer var, bide ingilizce olanını gönder ki uzun cümlelerden çoğu yanlış olanları düzeltirim

kartal.24

Üye

kartal.24

Üye
Ok kardeş çevirmeni bekliyorum ozaman

kartal.24

Üye
Tşk kardeş çok işime yarayacak sağol.Birde içinden settings.xml diye bir dosya çıktı onu sileyimmi lazım olacak mı ?

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Tşk kardeş çok işime yarayacak sağol.Birde içinden settings.xml diye bir dosya çıktı onu sileyimmi lazım olacak mı ?

Pardon kardeş, sana dosyanın açılmış halini göndermişim, doğrusunu tekrar altta yükledim.

Son düzenleme:
Quandrostr

Quandrostr

Üye
Bu uygulamanın yapımcısı kim bilen varmı yayınlandığı siteyi felanBu apk editor 1.70 in tr yamasının yapılış mantığını anlatabilecek biri varmı ?

callartt

Üye
Program çok yavaş ve 2 mb lik bir uygulamada kafayı yiyor. Bir işe yaramaz malesef :(

Quandrostr

Quandrostr

Üye
Bende bir sıkıntı çıkarmadı henüz ben 8mb lik dosyayı bile açtım bununla senin telefonundan kaynaklanıyordur gücü yetmiyordur.

Bu apk editor 1.70 in tr yamasının yapılış mantığını anlatabilecek biri yokmu ?

SHS

SHS

Üye
sadece 1.dosyayı çevirmiş olmalı

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Quandrostr arkadaşın bulduğı ApkEditör 1.80'i çevirmekteyim.
1.70'in TR yama yapılış mantığı SHS hocanın da söylediği gibi 1'inci dosya(orjinal) çevrilmiş olmalı ve orjinal dosyanın(kopyalanmış) üstüne TR yüklemesiyle yapılmış olabilir..

• Beğen
Tepkiler: SHS
Quandrostr

Quandrostr

Üye
birinci dosya orjinal ikinci dosyada tr yapılmış olarak yüklenmeye çalışınca imzalar uyuşmadığı için üzerine güncelleme yükleme yapmıyor ama orjinal lisansı ikinci dosyayada uyguluyabilirsek olabilirde bu nasıl olacak ?

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
birinci dosya orjinal ikinci dosyada tr yapılmış olarak yüklenmeye çalışınca imzalar uyuşmadığı için üzerine güncelleme yükleme yapmıyor ama orjinal lisansı ikinci dosyayada uyguluyabilirsek olabilirde bu nasıl olacak ?
Orjinal lisanslı dosya kopyası üzerinde TR yaptım, ikiside orjinal ama üst üste yüklemede imzalama hata veriyor, ayrı yüklesek te TR olanında sd kart dosya bölümlerini boş göstermekte

Quandrostr

Quandrostr

Üye
Bu 1.70 kim yaptı sahi biz o vatandaşa ulaşmak lazım sanırım yada türkçe olarak gelmesini bekliyecegiz

Üst Alt