Uygulama Apk download

Sponsorlu Bağlantılar

kartal.24

Üye
    Konu Sahibi
Apk download
telefondan veya bilgisayardan google playdaki uygulamaları apk olarak nasıl indirebilecegimi bilen varmı ?

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Sitemizde uygulamaların apk dosyaları paylaşılıyor. İstediğiniz uygulamayı sitemizde aratıp bulabilirsiniz. İster telefona indirin, ister bilgisayara :)

kartal.24

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşımdan ziyada kendim nasıl indirebilirim aradıgım her apk her yerde olmuyor çünkü eski versiyonları oluyor yada onun için kendim indirebilecegim bir yöntem lazım

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Şöyle bir yöntem söyleyim, Google Play'den istediğiniz uygulamanın sürüm numarasına bakın. Google'da uygulamanın ismini ve sürüm numarasını yazın sonuna "apk" ekleyin karşınıza çıkacaktır.

kartal.24

Üye
    Konu Sahibi
Malesef benim aradığım şey çıkmıyor bana bunun içinde bir apk downloader lazım

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Aptoide, Blackmart isimlerinde marketler var. Belki işinize yarayabilir. Ancak kesin sonuç alamayacağınız düşüncesindeyim. İstediğiniz uygulamaları bir konu açıp belirtin, arkadaşlarımız yardımcı olacaktır.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Malesef benim aradığım şey çıkmıyor bana bunun içinde bir apk downloader lazım

Ücretli bir uygulamadan bahsediyorsan ve googleda aratip bulanadiysan satın alman gerekiyor yani ücretli bir uygulamanin apksini marketten ücretsiz olarak cekemezsin

kartal.24

Üye
    Konu Sahibi
Blackmart bende yülü ondada çıkmıyor aptoide ye gelince onun hangi uygulaması birsürü var ondan ama bunlar apk olarak indirmiyor bildigim kadarıyla yüklüyor sadece

yarendede üçretsiz ama popüler olmuyan bazı uygulamaların apk dosyasını bulmak sıkıntı oluyor özelliklede son çıkan sürümün apk sını

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Blackmart bende yülü ondada çıkmıyor aptoide ye gelince onun hangi uygulaması birsürü var ondan ama bunlar apk olarak indirmiyor bildigim kadarıyla yüklüyor sadece

yarendede üçretsiz ama popüler olmuyan bazı uygulamaların apk dosyasını bulmak sıkıntı oluyor özelliklede son çıkan sürümün apk sını

Dostum ekteki uygulama ile marketten indirdigin uygulamanın apk dosyasini elde edebilirsin

Ekli dosyalar

kartal.24

Üye
    Konu Sahibi
Yaren dede paylaşmış olduğun şey güzelmiş işimi gördü sağol ama aklıma birşey takıldı diyelimki bir oyunun yedegini apk sını bununla aldım oyunun kaldıgım blümündenmi devam ederim yoksa sadece ana dosyayımı yedekliyor onu çözemedim ?

Birde killall diye bir seçenek var onun ne olduğunu açıklıya bilirsen sevinirim.

Bu arada buda senin paylaşmış olduğun dosyanın türkçesi işine yararsa
[/URL]

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Yaren dede paylaşmış olduğun şey güzelmiş işimi gördü sağol ama aklıma birşey takıldı diyelimki bir oyunun yedegini apk sını bununla aldım oyunun kaldıgım blümündenmi devam ederim yoksa sadece ana dosyayımı yedekliyor onu çözemedim ?

Birde killall diye bir seçenek var onun ne olduğunu açıklıya bilirsen sevinirim.

Bu arada buda senin paylaşmış olduğun dosyanın türkçesi işine yararsa
[/URL]

Sadece apk sini alir dostum
Soyledigin secenegi ben goremedim :)

kartal.24

Üye
    Konu Sahibi
Menünün en sağındaki dügmeye basınca menü degişiyorsa orada kafa iskeleti işareti var ona tıklayıncada yenileme butonunun yanında bir seçenek var onu diyorum

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Menünün en sağındaki dügmeye basınca menü degişiyorsa orada kafa iskeleti işareti var ona tıklayıncada yenileme butonunun yanında bir seçenek var onu diyorum

Rami temizliyor sanirim :)

kartal.24

Üye
    Konu Sahibi
Ok kardeş sağol bilgi için

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Takipçi Satın Al

Üst Alt