Haber Antutudan 95 Bin Puan Alan Samsung Cihazı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Antutudan 95 Bin Puan Alan Samsung Cihazı
Belirlenemeyen bir Samsung cihaz antutu testinde 95 bin gibi rekor kiran bir puan aldı. S6 mini söylentileri dolaşıyor bakalım çıkacak mi :eller:

yeumyang

yeumyang

Moderator
acıkcası antutuya pek güvenmiyorum ama merak ettim

Enes

Enes

Üye
antutuyu satın alan samsung

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yeni note mu acaba. mini bu kadar almaz heralde

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Antutu sacmalik

xmustx

xmustx

Üye
Antutu o kadar önemli değil.Fakat note 5 yada s6 edge plus olabilir diyeceğim ama kod isimleri böyle değil..

PriZm

PriZm

Üye
Cihazın 720P ekranı varmış. Puandan tahmin ederek söylemem gerekirse kesin olarak Mali-T760MP8 gpu var.

Android Runtime skoru olarak ART'ın alabileceğinden baya yüksek almış. Bu biraz şüpheli.

Ram DDR4 gibi.

Input-Output skoru normale göre baya fazla. Ssd benzeri bir bellek türü olabilir.

Benden tahminler bu kadar. :D

• Beğen
Tepkiler: PrisonerMacTavish
byAndroid

byAndroid

Üye
Haber siteleri s7 falan demişte ben s6 mini diyorum yada 2. Alpha gibi bişey bu. Çünkü ekran 720p ve o yüzden bu kadar yüksek puan almış tabi işlemci vs etkili

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bencede S6 Mini bu cihaz. AnTuTu satın alınmaz zaten her güncellemede her cihazı dahada güçlendiriyor kendileri. 35K 4.3 Jelly Bean 40 küsür Lollipop. Eğer ki Galaxy Note 5 ise Note 4'e takmış farkı fazlasıyla.

yeumyang

yeumyang

Moderator
s6 mini oldugunu sanmam not 4 ten bile yüksek almış başkaa bir cihazdır

kanat_58

kanat_58

Üye
çin malıdır belki bazı Çin malları orjinalinden bile iyi oluyor

PriZm

PriZm

Üye
Antutu skoru ekran çözünürlüğüne göre değişmiyor. S6'nın 2K ekranda aldığı 3D skoruda 20K.

Bu arada ekran çözünürlüğü 720P. Note 5 olmasının imkanı yok.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S6 mini neden note 4'ü geçemesin, snapdragon 808 kullanıldı diyelim note 4'te snapdragon 805 var çok rahat geçer.

0MG90

0MG90

Üye
SM-8508S kod adıyla Doğu ve Güneydoğu Asya ülkelerinde satılan Galaxy Alpha'ymış. Yeni cihaz değil.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
niye 100 bin değil de 95972, koskoca samsung yuvarlayıversin şunu :ehe

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Antutuya göre hareket edenler mş var hala evet zenfon 2 Z3 den iyi evet evet en kral samsung [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Üst Alt