Antivirüs kurulamıyor , yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doktorbune

Doktorbune

Üye
    Konu Sahibi
Antivirüs kurulamıyor , yardım!
Sevgili arkadaslar oncelikle sağolun önemseyip konuya bakmaya ikna olmussunuz simdi uzatmadan sorunuma geliyorum....

Sorun 1 : Simdi ben normal oynuyordum oyunumu felan sonra pc kapadım actım ilk basta sXe acılmadı gönderme hatası verdi sonra ben bunun loglarını hjhack loguyla beraber bi oyun sitesine yolladım cevap yolladılar ve dediler ki virüs var tarat sil tmm dedim virus programını indirdim kurayım derken o da ne kendi kendine kurarken kapanıyor sonra baska virüs programı yukledim oda aynı kaspersky yukledim buseferde devreye girmedi pc yi guvenli moddada acamıyorum

Format atıpda cözüme ulasamayan arkadaslar var yani ne yapacagımı bilemiyorum umarım siz biliyorsunuzdur lutfen yardımlarınızı esirgemeyin

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Lütfen konu başlığını konuya uygun olarak yazın...Konu başlığı editlenmiştir...

Anladığım kadarıyla bilgisayarınıza SPY bulaşmış olabilir...Öncelikle combofix yazılımını indirip kurun...Tarama yapın ve taramanın bitmesini bekleyin...Sonucu burda tekrar belirtin...Combofix yazılımını burdan indirin...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Konu ilgili bölüme taşınmıştır...

franklinda

franklinda

Üye
live bir linux ile pardus olabilir. Format atıcaksınız önce ext3 falan yapın formatı virüsler linux ile geçinemediğinden ve çalışmadığından dolayı ne yapacak tabiiki silinip uzucaklar ahrete. Arkasından ntfs formatı bas 10dk sonra ve bir sistem kur bak ne güzel olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt