Anticommwarrior Cwoutcast Virüsüne Son!.

Sponsorlu Bağlantılar

NobLe

NobLe

Üye
    Konu Sahibi
Anticommwarrior Cwoutcast Virüsüne Son!.
Dünyanın en tehlikeli virüsü olan ''CWOUTCAST'',symbian işletimli telefonlara girip telefonu resmen esir alıyor.Telefonda MMS gönderme,internete bağlanma.diğer bluetooth cihazlarına kendiliğinden virüs gönderme gibi etkinliği var.Benim telefonumada girdi ,DOSYA YÖNETİCİSİNDEN virüsü bulup sildiğimde telefona kendiliğinden reset atıyor ve virüs kendini TEKRAR YÜKLÜYORDU .Bütün virüs programlarını yükledim hiç biriside virüsü bulamıyordu.Bu programı yükledim rahatladım.%100 GARANTİ VERİYORUM.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Fifa07-player, drektor, Tuba ve 4 diğerleri

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Teşekkürler konu anlatımını büyük harflerle yapmayalım düzenledim... ;)

NobLe

NobLe

Üye
    Konu Sahibi
tmm cevap için sagolun ve birdahaki konularımda dikkat ederim sagol ilgin için:oke:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
şiddetle tavsiye ederim benimde başım cok yanmıstı bu virüste. yabancı bir siteden bulmustum bu programı kesinlıkle bu virüsün kökünü kazıyor teşekkürler arkadaşım sağol

merter_exper

Üye
ya ben bu programı yükledim telefon kafayı yedi neden acaba bilen var mı?

xyzz

xyzz

Üye
kardes bu programın kendisi bi virus lutfen bu tur programları koymayın siteye.kaspersky kullan hepsine son ver lisanslısını kullan ama ben kullanıyorum en son surumu lisansınıda sana vereyim programı bul lisansı : AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3 lisansta bu daha ne yapayım ben sana?bu arada program 6.0.7 versiyonu sonrakıler benim hoşuma gitmedi hadi kolay gele

ffbb

Üye
sağol kardeş

NobLe

NobLe

Üye
    Konu Sahibi
kardes bu programın kendisi bi virus lutfen bu tur programları koymayın siteye.kaspersky kullan hepsine son ver lisanslısını kullan ama ben kullanıyorum en son surumu lisansınıda sana vereyim programı bul lisansı : AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3 lisansta bu daha ne yapayım ben sana?bu arada program 6.0.7 versiyonu sonrakıler benim hoşuma gitmedi hadi kolay gele

Arkadaşım ben denedim kendi telimde ben burda konu açmadan önce, program koymadan önce kendi telefonumda deniyorum ondan sonra burda paylaşıyorum ve dahası kasperysky telefonu kastırıyor biraz bunu fark etmedi isterim ki telefonun ram'ini çok fazla zorlamakta ben senin yerinde olsam kasperysky'i degiştirrim.....!!!:oke:

__ozgur92_

__ozgur92_

Üye
bendede vardı bu virüs telde kaspersky yüklüydü virüsü buldu ama ben internetten araştırdım tele format atmayınca çıkmıyormuş bende tele format attım ama genede bakacağım telde hala duruyormu.Paylaşım için teşekkürler.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Kardeş AntiVirüsü YükLedim 6630'da ÇaLışıyo Ama TeLefon Biraz YavaşLadı.. Menüye Geç Giriyo ve KomutLarı Geç AlgıLıyo MeseLa "AraçLar"a Girecem ben Tuşa Bastıktan 2-3 Saniye Sonra Giriyor.. BiLginize.. Emeğine Saygım Sonsuz Arkadaşım TeşekkürLer..

USER_1875

Üye
arkadaşlar ben nokıa 6630 kullanıcısıyım ama bu proğramı yükledikten sonra içindeki dosyalara giremedim ve format attım haliyle tüm bilgiler gitti aklınız da bulunsun ben böyle bir sorun yaşadım.......

NobLe

NobLe

Üye
    Konu Sahibi
yaa arkadaşlar sorun olsa ben burda paylaşmam zaten sizlerin telefonlarına zarar vermek gibi bir niyetim yok ama herkes bu kadar kötü diyorsa kaldırırım burdan olur biter...!!

burak9400

burak9400

Üye
yha arkadaşım daha ne diim ALLAH senden çok mersi :D benim hafıza kartımda vardı bu virüs telefona da geçti yaklasık 1-2 haftadır telefonumda ve diyebilirimki telefonu yedi yhaaa.günde 4 defa şarj edilirmi bi telefon?abi var yha bi de bu virüsü arkadaşımın telefonuna da bulaştırdım istemeden.onunda 1 haftadır bası belada bu virüsle.ona söz vermiştim ama silememiştim.bakalım inş. işe yarar.çok saolasın yhaa valla billa :D

casusrobot

casusrobot

Üye
Arkadaşım ben denedim kendi telimde ben burda konu açmadan önce, program koymadan önce kendi telefonumda deniyorum ondan sonra burda paylaşıyorum ve dahası kasperysky telefonu kastırıyor biraz bunu fark etmedi isterim ki telefonun ram'ini çok fazla zorlamakta ben senin yerinde olsam kasperysky'i degiştirrim.....!!!:oke:

arkadaşlar kasperysky nin kasmasının nedeni içerisindeki exe dosyaları proyu yükleyince telefon kafayı yiyor kendini resetliyo durmadan hafıza kartına yükleyin teli kapandıktan sonra hafıza kartını cıkarıp acın tekrar hafıza kartıı takın ve herhangi bir dosya yöneticisi ile içerisinden exe dosyasını terry olanı silin düzelecektir ben kendi telimde denedim oldu arkadaşlarınkindede denedim ooldu teli kasmasının nedeni her an telefonu korudugu için arkadaşlar gelen msjlara bile karısıyor yani virüs bulastirmiyo nasıl pc de virüs prosu azda olsa pc kasıyosa buda böle bişe işte ok herkese kolay gelsin

ayuce060677

Üye
başıma bu virüsle ilgili bir şey gelmedi ama dursun nasılsa lazım olabilir teşekkürler

twism

twism

Üye
işe yaradı çok saol emeğine sağlık

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
paylaşım için sağol

fehmi koray

Üye
mükemmelsin üstad ben uyguladım çalıştı tşklr minnettarım

shield

shield

Üye
tesekkurler jar cevırıcem :)

halil halil

Üye
dostum allah razi olsun senden viruslu dosyalarin hepsini sildi n72 de ama,teli fena kasiyor ama olsun sonunda sildi sagol

Takipçi Satın Al

Üst Alt