Anticommwarrior Cwoutcast Virüsüne Son!.

Sponsorlu Bağlantılar

famousss

Üye
sanırım program faydalı arkadaşlar.. bende de wardı fexplorerdan baktığımda c de görünüyodu.. programı yükledim, sildim bi daha baktım fexplorer dan bu sefer yoktu, olup ta görünmeme gibi bi özelliği yoksa sanırım silmiş.. paylaşan arkadaşa tşkkr ederim..

ilyasazdamur

Üye
teşekkürler kurtulacağım virüsten

turkiminator

turkiminator

Üye
kardeş türkce sürümü yoqmuuuu ??? :gun1::heyo2::konus::lamer::sos:artist::bira::horse::bakim::eller::dance:

karadenizzz55

karadenizzz55

Üye
arkadaslar benım bı sorun var galıba dosya yonetıcısınde commonsecrutıry common licenser common catolog ya bunlar kendı kendıne ortaya cıktı sılıyor 3 4 gun sonra yenıden gelıyo her antıvırusu kullandım vırus olabılır dıye ama sonuc alamadım bılgısı olan var mı:bilmem:

_ArDiS_

_ArDiS_

Üye
süpersinn kardeşş sagolll...

emre_kalay

emre_kalay

Üye
vala bende 6630 aldım virüslü oldugunu biliyodum ben bu virüsü temizlerim dedim size guveniyorum insallah siler kökünü kurutur
6630 da müzik açınca tel resetliyo benim sorun bu arada bir reset atıyor

şimdiden sagolun varolun saygılar

m_sahin061

m_sahin061

Üye
arkadaşlar ben de n70 kullanıcısıyım bi ara benim tele de bulaştı bu virüs gerçekten çok gıcık bişeydir system dosyaları içinde sabit bi yere postu atıyo. tesadüfen bulmuştum sildikçe arkasından kendisini kopyalıyodu. anticomwarior ya da format tek çare şu an için. format atmak istemeyenler anticomwarior u yüklesin tarayıp virüsü sildirdikten sonra tekrar kaldırsın yoksa dediğiniz gibi telefonu müthiş kasıyo. kullan at yani. kolay gelsin...

MuSTaFa..!

MuSTaFa..!

Üye
tşk

makro78

Üye
o.ç saol mal enayi eseek

MuSTaFa..!

MuSTaFa..!

Üye
tşk

sait dinçoglu

Üye
arkadaşar benim kullandığım ve güvendiğim antivirüs McAfee VirusScanMobile diye bi antivirüs. çok iyi temizliyor telefonu. bende 4 tane arkadaşımda 9 tane virüs buldu sildi
''getjar'' sitesinden indirin. başında www ve sonunda da nokta ile com var :D

MuSTaFa..!

MuSTaFa..!

Üye
ya virüs gitti ama yazı duruo format atıom yine gelio

deejay hakan

deejay hakan

Üye
bu n95de çalışırmı??
ayrıca konuya acıklık getırıyım bende 6630 vardı şimdi rahmetlı oldu kendisine bu virusden çok bulaşıyordu format atınca gitmiyor ama bu program %100 çözüm fakat tarama yapıp virusu sildikten sonra bu programı telden kaldırın çünkü çok kasıyor menude çok ağır ilerliyor ve takılıyor virus bulaştığında gerı kurup taratırsınız

deejay hakan

deejay hakan

Üye
saol

alemci776

alemci776

Üye
çok sağol

M[3]RT

Üye
olursa varya alnından öpücem seni bir hafta dan beri peşimde bu virüs

tümer53

Üye
kanka işe yaradı saol bende çalıştı teşekkürlert....

alibey1

Üye
Teşekkür ederim

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
arkasdaslar bu vırusun aynısı bndede war ama o programlar hıcbır ıse yaramaz aynı ısımde bır dosya yapıp (yenımetınbelgesının uzantısını .exe yapın) metın belgesıne bıseyler yazın (aaa gıbı.. ) metın belgesını kayıt edın sonra x-plore de dosyanın ustune gelıp 6 a basın salt okunur yapıp degıstırın son olarak C/system/bootdata/lib klasorune/ tasıyın hafıza karında E/ de warsa ynı ıslemlerı onada yapın tamamen kendı emegımdır ben %1000 kurtuldum .....

AqLiFe_07

xxsafaxx

Üye
kardeş aynıları benim de başıma geldi bnde önceden bu programı kullanıyodum ztn çok haklısın söylediklerinde

Üst Alt