Ben arTik Turkiye Ligini izLemiyorum.BizimkiLerden bu sene de bisy oLmaz.Turkiye kupasini da aLamazLar.Sene sonunda 1-2 Transfer TararTarimiz da enayi hemn formaLar fiLan.bu sene forma da aLmicam.ne haLLeri varsa gorsunLer.
Korkarım ki yanılaçaksın
5 hafTa degiL 5 yiLdir boyLe.
bir GS gaLibiyeTiyLe sezon kapaTiyoruz.
Turkiye super kupasi da bonus
ee sonra ?
--------------- Ekleme ---------------
ben para verip forma aLiyorum
LisansLi urun aLan herkesin kuLübe yardimi dokunuyor.
sen bu parayi gidip guiza'ya deivid'e yiLLik 3.5 Mio verirsen ben de Tepkimi koyarim

Beşiktaş top oynuyor rakipler izliyor.beşiktaşın net pozisyon sayısı fazlaca var direkten dönen top var.kalecileri ilk yarıdan zaman geçirmeye başladı bu kadar korkarsan olacağı budur.son dakika pozisyon vardı gol yiyebilirdik ve maç berabere bitebilirdi.bazı yorumcular eleştiriyor bazıları beğeniyor beşiktaşı.ama beğenmeyenlere şunu diyorum rakip nasıl rakibi değerlendirin rakip ne yapmış beşiktaşı yenmek için.yine şansız bir gol hata golü yedik yoksa atmalarıda çok zordu.
Maçta yenilsekte tek gerçek şuydu beşiktaş ligin en iyi oynayan takımı izlerken insan mest oluyor![]()

Tebrik ederim bir Galatasaray galibiyeti ile sezonu kapatıyoruz cümlen için.Bu taraftar bununla yetiniyor elalem Avrupada fink atarken.Başkanda farkında biz Gs yi yenelim gerisi boş diyor herhalde
--------------- Ekleme ---------------
İnsan mest mi oluyor
Avrupa maçı,derbi ve Antalyaspor maçı.Son dakikalarda gelen gollerle alınan puanlar ve goller gelene kadar çıldıran seyirci.Hele ki Avrupa maçında bi ara uyuyacaktım yahu bu kadar mı isteksiz bir takım olur.
Mest olma anlayışın ne Halit?![]()
puhaha
bunu dediğin için bu konuyu seninle konuşmam bile semih 
Avrupada iyi işler yapacağına inanıyorum yanlış anlaşılmasın.Fakat bu kadronun hakkını vermiyor Beşiktaş.Yedeklerden bi tane bile boş adam yok.Kadrosu müthiş gerçekten.Bu takımdan 10 kişi seç en az 8-9 u oynar Galatasarayda.Eğri oturup doğru konuşalım.En iyi kadro bu sene Beşiktaş ta ama ne futbol ne de sonuç olarak tatmin değil bence kimse.En güzel örnekte Belediye maçı.Antalya bile kör topal oynadı hiçbişey yapmadan 1 puan alacaktı.Valla arkadaşım git maçı bul izle istersen.Şöyle 60.dakika civarı yan pas yapa yapa seyirci sustu o dakikalarda ben de esnedim bu ne böyle diyeAvrupada iyi işler yapacağına inanıyorum yanlış anlaşılmasın.Fakat bu kadronun hakkını vermiyor Beşiktaş.Yedeklerden bi tane bile boş adam yok.Kadrosu müthiş gerçekten.Bu takımdan 10 kişi seç en az 8-9 u oynar Galatasarayda.Eğri oturup doğru konuşalım.En iyi kadro bu sene Beşiktaş ta ama ne futbol ne de sonuç olarak tatmin değil bence kimse.En güzel örnekte Belediye maçı.Antalya bile kör topal oynadı hiçbişey yapmadan 1 puan alacaktı.
Her neyse