Antalyaspor:1-2:Beşiktaş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert

Mert

Üye
Bide Guti yokken oynadık :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Ben arTik Turkiye Ligini izLemiyorum.BizimkiLerden bu sene de bisy oLmaz.Turkiye kupasini da aLamazLar.Sene sonunda 1-2 Transfer TararTarimiz da enayi hemn formaLar fiLan.bu sene forma da aLmicam.ne haLLeri varsa gorsunLer.

BesikTasin Inonu'deki macLarini izLerim arTik.ama ondan da korkuyorum ya :hmmm

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
izle de futbol gor :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
yok ben daha cok Tribun kismini izLiorum :hmmm

'Davut

'Davut

Üye
Ben arTik Turkiye Ligini izLemiyorum.BizimkiLerden bu sene de bisy oLmaz.Turkiye kupasini da aLamazLar.Sene sonunda 1-2 Transfer TararTarimiz da enayi hemn formaLar fiLan.bu sene forma da aLmicam.ne haLLeri varsa gorsunLer.

Buna 5 hafta da mı karar verdin...? :pro: Korkarım ki yanılaçaksın

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
5 hafTa degiL 5 yiLdir boyLe.

bir GS gaLibiyeTiyLe sezon kapaTiyoruz.

Turkiye super kupasi da bonus :hmmm

ee sonra ?

--------------- Ekleme ---------------

ben para verip forma aLiyorum
LisansLi urun aLan herkesin kuLübe yardimi dokunuyor.
sen bu parayi gidip guiza'ya deivid'e yiLLik 3.5 Mio € verirsen ben de Tepkimi koyarim

'Davut

'Davut

Üye
Bu ligde en fazla şampiyon olmuş 2 takımdan biriyiz...Türkiye Kupasında da nerdese her sene Final oynuyoruz Ama olmuyor finalde... Zaten her sene şampiyonluğa oynayan kaç takım var...Fenerbahçe dışında ... kimse ...Adamlar 7-8 senede bir şampiyon oluyor havaları tavan yapıyor...Kadroda güzel...

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Ben fuTboL izLemek isTiyorum.kupa umrumda degiL.

sTada gidersem arkami donup rakip Takimin aTakLarini isLikLamak degiL Takimim hucum yaparken onLari aTesLemek isTerim.

Ligin iLk hafTaLari oLsa yeniLsek umrumda oLmaz.Tabi fuTboLu iyi oynarsak.
6. hafTadayiz iLk hafTaLari gecTik arTik.bursa kaybeTmeden iLerLiyor.

is isTen gecmeden ToparLanmak sarT

arslansem

arslansem

Üye
5 hafTa degiL 5 yiLdir boyLe.

bir GS gaLibiyeTiyLe sezon kapaTiyoruz.

Turkiye super kupasi da bonus :hmmm

ee sonra ?

ben para verip forma aLiyorum
LisansLi urun aLan herkesin kuLübe yardimi dokunuyor.
sen bu parayi gidip guiza'ya deivid'e yiLLik 3.5 Mio € verirsen ben de Tepkimi koyarim

Tebrik ederim bir Galatasaray galibiyeti ile sezonu kapatıyoruz cümlen için.Bu taraftar bununla yetiniyor elalem Avrupada fink atarken.Başkanda farkında biz Gs yi yenelim gerisi boş diyor herhalde :ehe

Beşiktaş top oynuyor rakipler izliyor.beşiktaşın net pozisyon sayısı fazlaca var direkten dönen top var.kalecileri ilk yarıdan zaman geçirmeye başladı bu kadar korkarsan olacağı budur.son dakika pozisyon vardı gol yiyebilirdik ve maç berabere bitebilirdi.bazı yorumcular eleştiriyor bazıları beğeniyor beşiktaşı.ama beğenmeyenlere şunu diyorum rakip nasıl rakibi değerlendirin rakip ne yapmış beşiktaşı yenmek için.yine şansız bir gol hata golü yedik yoksa atmalarıda çok zordu.

Maçta yenilsekte tek gerçek şuydu beşiktaş ligin en iyi oynayan takımı izlerken insan mest oluyor:ehe

İnsan mest mi oluyor :hmmm
Avrupa maçı,derbi ve Antalyaspor maçı.Son dakikalarda gelen gollerle alınan puanlar ve goller gelene kadar çıldıran seyirci.Hele ki Avrupa maçında bi ara uyuyacaktım yahu bu kadar mı isteksiz bir takım olur.
Mest olma anlayışın ne Halit?:ehe

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
konu çok mu dağıldı ne? :islik

haltie

haltie

Üye

Tebrik ederim bir Galatasaray galibiyeti ile sezonu kapatıyoruz cümlen için.Bu taraftar bununla yetiniyor elalem Avrupada fink atarken.Başkanda farkında biz Gs yi yenelim gerisi boş diyor herhalde :ehe

İnsan mest mi oluyor :hmmm
Avrupa maçı,derbi ve Antalyaspor maçı.Son dakikalarda gelen gollerle alınan puanlar ve goller gelene kadar çıldıran seyirci.Hele ki Avrupa maçında bi ara uyuyacaktım yahu bu kadar mı isteksiz bir takım olur.
Mest olma anlayışın ne Halit?:ehe

isteksiz mi :aha: puhaha :d: bunu dediğin için bu konuyu seninle konuşmam bile semih :D

arslansem

arslansem

Üye
Valla arkadaşım git maçı bul izle istersen.Şöyle 60.dakika civarı yan pas yapa yapa seyirci sustu o dakikalarda ben de esnedim bu ne böyle diye :ehe Avrupada iyi işler yapacağına inanıyorum yanlış anlaşılmasın.Fakat bu kadronun hakkını vermiyor Beşiktaş.Yedeklerden bi tane bile boş adam yok.Kadrosu müthiş gerçekten.Bu takımdan 10 kişi seç en az 8-9 u oynar Galatasarayda.Eğri oturup doğru konuşalım.En iyi kadro bu sene Beşiktaş ta ama ne futbol ne de sonuç olarak tatmin değil bence kimse.En güzel örnekte Belediye maçı.Antalya bile kör topal oynadı hiçbişey yapmadan 1 puan alacaktı.
Her neyse

haltie

haltie

Üye
Valla arkadaşım git maçı bul izle istersen.Şöyle 60.dakika civarı yan pas yapa yapa seyirci sustu o dakikalarda ben de esnedim bu ne böyle diye :ehe Avrupada iyi işler yapacağına inanıyorum yanlış anlaşılmasın.Fakat bu kadronun hakkını vermiyor Beşiktaş.Yedeklerden bi tane bile boş adam yok.Kadrosu müthiş gerçekten.Bu takımdan 10 kişi seç en az 8-9 u oynar Galatasarayda.Eğri oturup doğru konuşalım.En iyi kadro bu sene Beşiktaş ta ama ne futbol ne de sonuç olarak tatmin değil bence kimse.En güzel örnekte Belediye maçı.Antalya bile kör topal oynadı hiçbişey yapmadan 1 puan alacaktı.
Her neyse

bunlar beşiktaşın isteksiz olduğunu göstermez ama.3 maçta son dakikalarda kazanılmış puanlar ne kadar istekli olduğunu gösterir;)zaten eleştiriler bu yönde çok istekli sürekli atak futbol oynuyor bu yüzünden defansif zaaflar veriyor.Bu arada bu sezon maçların çoğunu izledim.bir resmi maçta yenildik.Bu takım yenilebilir avrupadan elenir şampiyon olamaz belki ama bu oyunu bizi mutlu ediyor bütün beşiktaş taraftarını.

arslansem

arslansem

Üye
En iyi Beşiktaşlı yazarlardan biri Haşmet Babaoğlu'nun derbi sonrası gazetede yazdığı yorumun bir kısmı.Ben futboldan anlamıyor olabilirim belki ama aynı fikirdeyiz bu adamla nedense :)
""Eğri oturup doğru konuşalım.
Dün Beşiktaş'ı mağlubiyetten çekip çıkartan hamlenin Schuster'le bir ilgisi yoktu.
Kocaman'ın Alex'i kenara alışının beraberlikte payı olduğunu düşünmek daha doğru bence! (Malum Alex'in kulübeye gittiği maçları alamıyor sarı lacivertliler!) Ama beraberliği kurtaran hücumda Guti, savunmada Zapo'dur, gerisi boştur!
Şimdi oturup düşünmeli Schuster!
Beşiktaş ne zaman takım olacak? Ne zaman Guti ve Q7 takım oyununun parçaları olacak? Haydi geçtim Süper Lig'i, ama Avrupa Ligi için bunu yapmak zorunda!""

haltie

haltie

Üye
Bu yorumdan ben beşiktaşın isteksiz olduğunu çıkaramadım.Bencede beşiktaşın bazı bölümlerinde problemler var.4 4 lük bir takım değil yada beşiktaş kesin şampiyon olur avrupada başarılı olur demiyorum hiç bir zaman.Ama şunu derim bu takım oynamak istiyor bişeyler yapıyor ligde oyun olarak en farklı en istekli takım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...