Beşiktaş-Kayserispor maç sonucu: 2-2

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Beşiktaş-Kayserispor maç sonucu: 2-2
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş ile Sergen Yalçın önderliğindeki Kayserispor, Vodafone Arena'da müthiş bir mücadele ortaya koydu. Aboubakar'la öne geçen Beşiktaş, Kayserispor'un 2 golüne engel olamadı. Kamerunlu yıldızı ile yeniden eşitliği yakalayan Beşiktaş, 1 puanla yetindi.

Umut Bulut eşitliği sağladı

64. dakikada Talisca'nın kaptırdığı top sonrasına Kayserispor, kontratağa çıktı. Erkan Kaş'ın yerden ortasında ce zahasında Umut Bulut düzgün bir vuruşla skoru 1-1 yaptı.

Beraberlikten sonra Beşiktaş, Kayserispor kalesini abluka altına aldı. Talisca, Aboubakar ve Cenk ile gol arayan Siyah-Beyazlı takıma Ahamada izin vermedi.

Beck kendi kalesine attı

82. dakikada Kayserispor, sağ kanattan tehlikeli geldi. Deniz Türüç rakibini çalımladı ve ceza sahasına etkili bir orta yaptı. Beşiktaşlı Andreas Beck, ters bir vuruşla kendi filelerini havalandırdı ve Kayserispor 1-0 geri düştüğü maçta 2-1 öne geçti.

86. dakikada Talisca kaleciden sıyrıldı şutunu çekti, top direkten döndü. Hakem, Talisca'nın pozisyonunu ofsayt olarak değerlendirdi.

Beşiktaş 3. gol için çok yüklense de golü bulamadı ve mücadele 2-2 sona erdi.
 


Üst Alt