Antalyaspor:1-2:Beşiktaş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Antalyaspor:1-2:Beşiktaş
BJK İnönü Stadı'nda ilk göze çarpan, geçtiğimiz haftalara oranla zeminin düzelmesiydi. İlk 45 dakikada Beşiktaş adına tek eksik goldü. Sahanın her alanında baskılı olan siyah-beyazlılar, Quaresma ve Bobo'nun etkili oyununa karşın bir türlü aradığı golü bulamadı. 19'da Bobo'nun topuk pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Quaresma, sağ çaprazdan sert vurdu, meşin yuvarlak direğin içine çarparak geri geldi. 33'te Beşiktaş'ın soldan kullandığı köşe vuruşunda savunma topu uzaklaştırmak istedi, ancak ceza Quaresma'nın ceza sahası dışından şutu kalecinin ellerinde kaldı. Ekrem ve Erhan'ın sakatlığında savunmanın sağında görev alan Roberto Hilbert de, ilk yarının göze çarpan isimlerinden oldu. Alman futbolcu, özellikle Quaresma'nın sağ kanada geçtiği anlarda hücuma katkı sağladı. 42'de Hilbert'in ara pasıyla ceza sahasına giren Quaresma, şutunda çerçeveyi bulamadı. Soyunma odasına golsüz beraberlikle giden Beşiktaş, ikinci yarıya da arzulu başladı. 49'da serbest vuruşu kullanan Tabata, uzak direğe ortasını gönderdi. Bomboş pozisyondaki Brezilyalı futbolcu, meşin yuvarlağı filelerle buluşturamadı. İnanılmaz bir gol kaçıran Bobo, 6 dakika sonra ise şık bir gole imza attı. Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Ernst, takım arkadaşına muhteşem bir pas verdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Bobo da, güzel bir vuruşla skorborda 1-0 yazdırdı. 60'da Quaresma'nın ünlü trivela vuruşunu yaptı, kaleci Ndjock gole izin vermedi. karşılaşmadaki tek golün sahibi Bobo, 64. dakikada bir kez daha önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Soldan ceza sahasına gönderilen ortada Bobo, müsait durumda dışarı vurdu.
Siyah-beyazlı ekip her geçen dakika baskısını artırırken, Antalyaspor'da son haftaların formda ismi Necati beklenen katkıyı yapamıyordu. Dakikalar 67'yi gösterdiğinde, konuk ekip beraberlik golünü buldu. Kaleci Hakan ve Hilbert'in anlaşmazlığı sonucu Tita, önünde bulduğu topu ağlara göndermekte zorlanmadı. Fenerbahçe maçında hatalı gol yiyen Hakan ve geride kalan dakikalarda etkili olmasına rağmen Alman futbolcu, golde çok büyük bir hata yaptı. 1-1'in ardından Beşiktaş tribünleri ikiye bölündü. Tribünlerden Hakan'a destek ve tepki tezahüratları yükseldi.
Günün en başarılı ismi Quaresma, son dakikalarda yorgunluğun da etkisiyle fazla ortada gözükmedi. Hal böyle olunca, oyunu rakip yarı sahada oynamasına rağmen Beşiktaş, galibiyet golünü 90+1'de bulabildi. Önemli fısatları cömertçe harcayan Bobo, son anda tekrar sahneye çıktı. Kalecinin yanından topu ağlara gönderen Brezilyalı, Hakan ve Hilbert'in büyük hatasını da silmiş oldu. 90+4'te ise Antalyaspor'un kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan Necati inanılmaz bir fırsatı değerlendiremedi. Son pozisyondan gol sesi çıkmayınca, Beşiktaş karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Mert

Mert

Üye
Ne maçtı yav. Hop oturup hop kalktık :D

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
bn izleyemedim ya :(

Mert

Mert

Üye
Ben orduevinde izledim. Beleş..
Çay 10 kuruş falan :ehe

'Davut

'Davut

Üye
Püh...

Nerdese berabere bitiyordu...:ehe

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Ama btmedi :naughty:

Mert

Mert

Üye
Çok kaçırdı çok attı:naughty:

'Davut

'Davut

Üye
Şansızlık işte...:ehe

Bobo da ne oyuncu yahu çok babasın bobo...:d:

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Bobo yaa bitane o :D

Mert

Mert

Üye
Ernst'te bi tanedir. 2 asist yaptı adam :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Antalya yense gene bu konuyu acarmiydi acaba :D

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Acardm bn BESIKTAS'liym yenilsek de degismiyo bu :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
hadi yaaa.
amcamLardaydik.saaTe bakTim 21:44 mac da 1-1 di.giTTim miLLeTe 1-1 biTTi dedim.herkes sevindi.kuL hakkina girdik iyi mi :kop:

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Eee bekliceksin 90'i :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
neyse bu bize egLence cok.buLuruz daha :hmmm :D

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Kartalimiz ucuyo..

arslansem

arslansem

Üye
Beşiktaş ta hala daha yerleşmemiş şablon sorun yaratıyor.Bugün baktığımızda bu oyun yüzdesiyle Beşiktaş ne top oynamış deriz.Halbuki bu yüzdeye göre net pozisyon çok az.Oyunu açamıyor Beşiktaş ve hoca buna çare bulamıyor.Bugün Antalyaya 2 puan bırakılırdı.En son Belediye ye zorlanılmıştı ve cezayı kesmişti Belediye.Bu sorun çözülürse kimse tutamaz Beşiktaş ı ama ;)

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
%100 ;)

haltie

haltie

Üye
Beşiktaş top oynuyor rakipler izliyor.beşiktaşın net pozisyon sayısı fazlaca var direkten dönen top var.kalecileri ilk yarıdan zaman geçirmeye başladı bu kadar korkarsan olacağı budur.son dakika pozisyon vardı gol yiyebilirdik ve maç berabere bitebilirdi.bazı yorumcular eleştiriyor bazıları beğeniyor beşiktaşı.ama beğenmeyenlere şunu diyorum rakip nasıl rakibi değerlendirin rakip ne yapmış beşiktaşı yenmek için.yine şansız bir gol hata golü yedik yoksa atmalarıda çok zordu.

Maçta yenilsekte tek gerçek şuydu beşiktaş ligin en iyi oynayan takımı izlerken insan mest oluyor:ehe

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
aynen oyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...