Anrufen Online > multiplayer

eskiden oyunda kraldım.. DaRkStyLe Zirvede bıraktım 8 ay önce xd

Maxis_

Üye
serverler acılmıs arkadaşlar.

orhantoz

Üye
usta bana yardımcı olsana

Merhaba Arkadaşlar Ben SahinPunk , Oyunda Sürekli Bedava Item , Para Vs Dağıtırım.. Bu Sayfada Her Ne Kadar Aramızın Bozuk Olduğu Arkadaşlar Olsada Ben Yinede Size Hack Konusunda Yardımcı Olabilirim.

Test Oyun Şimdi Kapalı Ama Açıldığında Bana Oyunda PM Atın : SahinPunk'a Size Üşenmeden Yardımcı Olmaya Devam Edeceğim.

----------Eklendi @ 00:09:57 ---------- Yazıldı @ 00:07:55 ----------

Facebook'a Girin

Anrufen Online COC - English diye bir sayfa orda yeni ingilizce versiyonunun tanıtım resimleri yayınlanmış.

Sayfa Adı : Anrufen Online COC - English , Başka Sayfada Bulamazsınız.

İngilizce versiyon =

orhantoz

Üye
yeni versiyonu çıkacak ondan kapalı galiba oyun

alex_34

Üye
eskı anrufen acılmıs qencler

OGUZ_87

Üye
eline sağlıx karddeşim

tayrebaz

Üye
wayyy dark usta bi türlü kesemedim seni yaw :-))

origo35

Üye
nokia 5800 ım var. oynayabilirmiyim bu oyunu ?

Çince yi açabilen var mi yardım etsin

mdma

Üye
arkadaşlar oyun açıldı diyosunuz da bende yine aynı hata var :S failed server

yeni versiyon çıktı ama çince oyun

burda ,

nokia 5800 ım var. oynayabilirmiyim bu oyunu ?

evet burdan indirdinmi oynayabilirsin önce aşağıdaki linkte verdiğim oyun sitesine gir girdikten sonra solda en üstte download butonu olacak ona tıkla tıkladıktan sonra "Symbian V5" yazan yerdeki 500 kb olan dosyayi indir.. indirme bittikten sonra kur ve aç açtıktan sonra karşına gelen herşeyi onayla otomatik yükleme başlıyacak.. dosya boyutu 37mb beklemende fayda var diyebilirm.. uyelik almada vs. sorunlar olursa sorabilirsin. Link: http://qy.wistone com

biri bana yardim edebilirmi ?
oyunu indirdim kurdum patch gibi bise geldi yuklendi bi secenek war kutucuk tik gibi ona basilmiyor zaten cince oyun :/ YARDIM EDIN LUTFEN

®®®®®®®®®®®®