ANRUFEN ONLİNE 2010 Pach ( Resimli ) - verilmiş ama linkler bozuk ve eski pach

Sponsorlu Bağlantılar

THR

THR

Üye
kredi kartı varsa oynayın ama zamanla sıkıyor bea oyun hep aynı seyler..yenı patch yılbasında cıkcak o zaman oynayın 4 sınıf olcak sımdılık sadece ıkı sınıf var

Bu konuda biraz haklısın sürekli aynı şeyleri yapmak insanı biraz sıkıyor
ayrıca bu sürüme patch gelsede oynanırmı bilmiyorum extradan görev ,map eklenirse belki

Ben 2.oyununa da biraz baktım oyunda bir çok yenilik yapmışlar ve oyun gerçekten süper olmuş

- 2 farklı ırk
- mesajlaşmada extra ifadeler
- Hayvanları hem saldırı hemde binek olarak kullanma
- Sadece şehir merkezinde aktif olan ifadeler(oyuncunun kafasının üstünde görünür şekilde ; gülücük kızgınlık,selamlaşma vs.vs )
-Ayrıca ifadelere göre hareketler yapıyor
-Yeni skiller ve İtemler

Şimdilik yeniliklerden bazıları bunlar bana göre eksi yönü ise menü acayip karışık olmuş
bu versiyonda 4 ana menu varken CN versiyonunda tam 8 ana menü ve daha kurcalayamadığım alt menuler var

maxwell43

maxwell43

Üye
THR SENIN BAHSETTIGIN BU SÜRÜMÜ BURAYA KOYSANDA BIZDE BAKSAK MENULER FİLAN NASIL:hmmm

THR

THR

Üye
THR SENIN BAHSETTIGIN BU SÜRÜMÜ BURAYA KOYSANDA BIZDE BAKSAK MENULER FİLAN NASIL:hmmm

:kıskıs: Elbette fakat Çince olduğunu belirteyim ve oyun 17Mb Boyutunda

Oyunun Sitesi

İndirme Sayfası

Kayıt konusunda biraz sıkıntı çekebilirsiniz bu çünkü karakterler kare şeklinde görünüyor.

Kayıt olmak için oyuna girdiğinizde menuden 2. yeri seçin içinde şöyle bişi yazıyor
Sırasıyla

(V8□□□)
( □□□*) Kullanıcı Adı : 0000000 ( bu kısım sadece rakamlardan oluşması gerekiyor sanırım)
( □□□*) Parola : 000aaa (Parolada en az iki karakter kullanılması gerek bir harf- bir rakam)
( □□* ) Parola Tekrar: 000aaa
( □□ ) Cep Tel. numarası: 0530xxxxxxx Telefon Numaranızı yazın
( □□ ) bu kısmı çözemedim maalesef kusura bakmayın.
Kolay Gelsin.:bye2:

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
slm öncelikle ve bisey degıl tesekurler edenlere, 2. THR kardsm saol ben gelene kadar bnm konumda arkadaslara yardm etgn ıcın ve 3. Olarak yenı surum ing. Tr secenegı olacagını duydum bilginize sorularnzı pm vea duvara yazarsanz anında cwp alablrsnz konuya pek bakamıyorm :D

maxwell43

maxwell43

Üye
yasir bu tr secenegı derken turkce dılı kastettin galiba ve ne zaman gelecek bu tr secenegı

hedep

hedep

Üye
kurmuyor oyunu sertifika hatası veriyor,

sertifikalandırmayı denedim elbette.

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
kurmuyor oyunu sertifika hatası veriyor,

sertifikalandırmayı denedim elbette.

Sertifika hatası olmaması lazım :S telefon modeli ney?

--------------- Ekleme ---------------

yasir bu tr secenegı derken turkce dılı kastettin galiba ve ne zaman gelecek bu tr secenegı

Ewet krdsm Türkce secenegi olcakmıs tarihi sanırsam eng. Dıl secengıyle bırlıkte gelcek ama ne zaman bılmıorm

wildtiger223

wildtiger223

Üye
saol kardesım bende basladım guzel oyuna benzıor :D

last321

Üye
Bu konuda biraz haklısın sürekli aynı şeyleri yapmak insanı biraz sıkıyor
ayrıca bu sürüme patch gelsede oynanırmı bilmiyorum extradan görev ,map eklenirse belki

Ben 2.oyununa da biraz baktım oyunda bir çok yenilik yapmışlar ve oyun gerçekten süper olmuş

- 2 farklı ırk
- mesajlaşmada extra ifadeler
- Hayvanları hem saldırı hemde binek olarak kullanma
- Sadece şehir merkezinde aktif olan ifadeler(oyuncunun kafasının üstünde görünür şekilde ; gülücük kızgınlık,selamlaşma vs.vs )
-Ayrıca ifadelere göre hareketler yapıyor
-Yeni skiller ve İtemler

Şimdilik yeniliklerden bazıları bunlar bana göre eksi yönü ise menü acayip karışık olmuş
bu versiyonda 4 ana menu varken CN versiyonunda tam 8 ana menü ve daha kurcalayamadığım alt menuler var
tahir sen oyundakı thr deılmısın ben ugur audyq8 ı oynayan :oke:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
emegine saglık

wildtiger223

wildtiger223

Üye
bazı maplere gecıs yapılmıor n79 dan gırıorum ben gecıs ısnı vermıor bazı yerler lvl ıstıor onu bılıorum ama dıger yerlere lvl sormadıgı halde gıremıorum ekrana bı veb adresı gelıor map ındırmek ıcın sanırım ama oraya gırıorum not found dıor anlamadım bısı

last321

Üye
premıum lazm arkadasm 13$ premıum

askim822

askim822

Üye
Ya bu oyunu oynayan arkadaşlar bu oyunu anlatsın. 2 ırk bir birine düşman mi. Pet nerden alınır. Gold nerden kaşılir. Milyonlar konuşuyor bu kadar altın nerden nasıl kaşıliyor. Oyuna yeni başlayanlar için detaylı bilgi yazar misiniz

last321

Üye
Prem alırsn ıtem düşürüp satarsn yada pet ticareti yap olmadı türklerdn yardm iste

THR

THR

Üye
Ya bu oyunu oynayan arkadaşlar bu oyunu anlatsın. 2 ırk bir birine düşman mi. Pet nerden alınır. Gold nerden kaşılir. Milyonlar konuşuyor bu kadar altın nerden nasıl kaşıliyor. Oyuna yeni başlayanlar için detaylı bilgi yazar misiniz

2 ırk bu versiyonda yok yeni çıkan çin versiyonunda var. Petleri almak için 2 yöntem var

1-canavarları keserek içinden egg(pet yumutası)düşürerek elde edebilirsin fakat onu açmak için hatching item gerekli
2-para ile satın alabilirsin ama yeni başladığın için bu biraz zor çünkü en egg bile 2m'den başlıyor.

Altınları elde etmek içinse ya canavar kesmen yeterli olur çünkü canavarlardan item+gold düşüyor bunları satarak da para kazanabilirsin.

askim822

askim822

Üye
Teşekkürler

batuhanyeg

Üye
bende yeni başladım hatch itemi nerden bulabiliriz egg düşürdüm

askim822

askim822

Üye
Hayvan satanlardan ışte onlarda vardır.

last321