ANRUFEN ONLİNE 2010 Pach ( Resimli ) - verilmiş ama linkler bozuk ve eski pach

Sponsorlu Bağlantılar

extacy35

Üye
bende wifi var ama çalıştıramıyorum böyle oyunları :S

THR

THR

Üye
merhaba ben anfureyı ındırmek ıstıyorm yardm edn sıtesnden ınmıyor yardm edeblrsenz 05346569393 mesaj atn.e63 telm var uyarmı

Az önce denedim sitesinden sorunsuz şekilde indiriliyor.

bende wifi var ama çalıştıramıyorum böyle oyunları :S
Telefonunun Erişim noktalarına wifi ekle ve 1.öncelik yap. Yine olmazsa diğer erişim noktalarını sil sadece wifi kalsın.

maxwell43

maxwell43

Üye
yaw wistone anrufenin türkçesini yaparmıki

--------------- Ekleme ---------------

bide anrufen oynıyanlardan bir ricam olcak bana bir GM ss si çekerlermi

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
arkadaslar bnde bu oyuna yeni basladım ve ck gzl bi oyun nickim hayta oyunda ortam gzl turk var baya gittikce artiyo hafifte ingilizceniz varsa digerleriylede anlasiyosunuz ama en buyuk sorun premiumlu haritalar insallah en kisa zmnda tum haritalar acilir ve rahat rahat oynariz

maxwell43

maxwell43

Üye
slm kardes bu anrufende online clan kuruluomu bıde oyun acılınca internet profili istiyo veriyorum sonra dolmuyo asagıdakı kutu

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
kurulmuyo die biliorm oyun ztn kisitli bilgisayardakilere gore mesela parti 3 kisilik oluyo en fazla orda tabi team diolar bnm agzim alismis knightdan bende valla internet profili fln istemedi kutur kutur yukledi ve oynadim o sorununu yardim edemicem k.bakma

darknss

darknss

Üye
Oyunda bir keresinde pet hayvan çıkarabildim ama nasıl oldu anlamadım şimdi o charı silip başka bir tane açtım bir türlü pet görevini bulamadım nasıl yapıldığını bilen varsa anlatabilirmi....
Bir de benim ilk aldığım pet ördekti bunu nasıl değiştiriyoruz yılan vs ile....

by_suskun2323

by_suskun2323

Üye
emeğine sağlık

_Cru3L_

Üye
5800 uyumlumu bu

last321

Üye
Oyunda bir keresinde pet hayvan çıkarabildim ama nasıl oldu anlamadım şimdi o charı silip başka bir tane açtım bir türlü pet görevini bulamadım nasıl yapıldığını bilen varsa anlatabilirmi....
Bir de benim ilk aldığım pet ördekti bunu nasıl değiştiriyoruz yılan vs ile....
pet qrvı yok egg alıosn yada petı dırek alıosn parayla paran yoksa hayvan kes onn yumurtası cıkarbılr sans.

darknss

darknss

Üye
pet qrvı yok egg alıosn yada petı dırek alıosn parayla paran yoksa hayvan kes onn yumurtası cıkarbılr sans.

Cevap için saol anladım zaten dün bi ice tan yumurta düşürdüm...(h)

artizmine

Üye
ben 34 lwlim petim de var wizard giderek güçleniorum pm atabilrsiniz daha cok akşamları online oluorum nick:: wizardkral

maxwell43

maxwell43

Üye
bu pet i nerden alıyoz ve nasıl secıyoz arkadaslar/bide bunda karakterlerde okçu filan varmı

full force

full force

Üye
teşekkür

maxwell43

maxwell43

Üye
bu oyun en guzel hangı telde calısır takılmadan

THR

THR

Üye
bu oyun en guzel hangı telde calısır takılmadan

S60v3,İphone,İpod Touch ve İPad da çalışıyor.
S60v3 de Nokianın N Serisi tercihin olsun ama yeni modeller çıktı ve onların işlemcileri daha güçlü

Diğer alternatif olarak İPod Touchında yeni modeli çıktı ama eskiside aynı işi görüyor artı olarak apple ürünlerinde bu oyun için premium almak gerekmiyor tüm maplar bedava

maxwell43

maxwell43

Üye
saol

--------------- Ekleme ---------------

S60v3,İphone,İpod Touch ve İPad da çalışıyor.
S60v3 de Nokianın N Serisi tercihin olsun ama yeni modeller çıktı ve onların işlemcileri daha güçlü

Diğer alternatif olarak İPod Touchında yeni modeli çıktı ama eskiside aynı işi görüyor artı olarak apple ürünlerinde bu oyun için premium almak gerekmiyor tüm maplar bedava

saol

maxwell43

maxwell43

Üye
peki ben bu oyunu (nokıa e63) de oynayabılırmıyım

THR

THR

Üye
peki ben bu oyunu (nokıa e63) de oynayabılırmıyım

S60v3 modellerinin hepsini destekliyor.
Tek sorun e63'ün tuşları qwerty klavye şeklinde olduğundan diğer telefonlara nazaran daha ufak yapılmış o nedenle tuşlara basmak zorlaşıyor artık o konuda uzmanlaşmak sana kalmış.

asii78

Üye
kredi kartı varsa oynayın ama zamanla sıkıyor bea oyun hep aynı seyler..yenı patch yılbasında cıkcak o zaman oynayın 4 sınıf olcak sımdılık sadece ıkı sınıf var

Üst Alt