Anrufen Call of Champions s60v5 Oyunu (En İyi Online Oyun)

Sponsorlu Bağlantılar

kahraman154

Üye
30k

- - - Eklendi - - -

adama 1lvl +6 zırh sattm 300k

mastris

mastris

Üye
:) süper

Aho_38

Üye
arkadaşlar eski üyeliğimin şifresini unuttum bir şekilde öğrenebilir miyim?

kova47

Üye
anrufen s60v5 i nasıl ingce yapabiliriz

-uninvited

-uninvited

Üye
30k

- - - Eklendi - - -

adama 1lvl +6 zırh sattm 300k

hm anladım kards ben 3m sanmıştım .p

- - - Eklendi - - -

anrufen s60v5 i nasıl ingce yapabiliriz

buyur kards önce Anrufen Online'in ingilizce versiyonu buradan indir Link: http://phoneky.com/symbian-games/?p=view-item&id=a0a7853&st=3&v=0 sonra ise kur. kurduktan sonra işleme başlamadan önce Anrufen Online'in "çince" olan versiyonu'nu aç oyunda yüklemeler bittikten sonra arka plana al. daha sonra "Xplore" programını aç yoksada buradan indirebilirsin Link: http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-dosya-yoneticiler-file-manager/lcg-x-plore-v1-50-s60v3-s60v5-signed-orijinal-turkce-3-sn-beklemeli-378510.html sonra "X-plore"den :E 'ye gir "Private" diye bi klasör olacak ordan sonu "5f" ile biten klasöre giriyoruz "AnbufenUI.godat" ve "string_res.godat" adlarında 2 tane dosya var bunları "A89FC6B6" klasörünün içine atıyoruz bukadar... yanlız oyunun belli kısımları ingilizce oluyor her tarafı olmuyor umarım işine yarar :)

kahraman154

Üye

Kardeş süperde o bsmak icn gerekn itemlr braz pahalı allahtan 20lvl char kasmşm bu arada pet düşürme pet alma işlmlerni öğrendm pet skili lazm yeni pete

- - - Eklendi - - -

aslnda 40lvl item gyeblsem blki daha iyi petler düşüreblrm :)

mastris

mastris

Üye
Kardeş süperde o bsmak icn gerekn itemlr braz pahalı allahtan 20lvl char kasmşm bu arada pet düşürme pet alma işlmlerni öğrendm pet skili lazm yeni pete

- - - Eklendi - - -

aslnda 40lvl item gyeblsem blki daha iyi petler düşüreblrm :)

40 lvl görevni yaptıktan snra item takablrsin. Herşeyi yakında 1 konu altında açıklayacağm. 40 lvl görevi var 60 lvl görevi war 80 lvl görevi war. Yardmcı olmaya çalışacağm. Şmdi online olanlar sylesin.

kahraman154

Üye
Kardş 50lvl oldum biraz acele etsen bide id yazsanda ark. Eklesem onlne olduğunda mesaj atsam? Çok kötü bi durum 50lvlm 30lvl item gyiym ve 40 lvl sari item çok düşürmştm bosslardan

semihgr

semihgr

Üye
ben yeni bşlcm da

- - - Eklendi - - -

ben bi trlu indrmdm yardm et aga

kahraman154

Üye
kardeş ben 2 defa indirdm opera mobil indir ondan dene %100 indirir ındirirken bakar ol indrme bşarsz derse zaman kaybtmedn yenidn bşlat yeniden bşlamaz kaldğı yrdn dwam edr

semihgr

semihgr

Üye
ya indrdm ama uymlu dğl flan dyo tlfn nkıa 500

kahraman154

Üye
nokia 500 blmiyorum ama o heralde s60v5 dğl

semihgr

semihgr

Üye
s60v5 kardşm bksna bi ntten belki yanlş blymdur bn cpten grymda

kahraman154

Üye
symbian^3

- - - Eklendi - - -

ordaki oyunları dene bi

semihgr

semihgr

Üye
aga orda 3te wardı oda olmadı v5te oluo bnim tele indrym ztn

-uninvited

-uninvited

Üye
kards 14. sayfada benim anlattığım işlem var onu dene yapmadıysan

semihgr

semihgr

Üye
suresi gçmş dyo dstum

kahraman154

Üye
telin tarihni dğştir(telefonun üretim tarihi yap) öyle olmazsada teli hackle basit zararsız.

Üst Alt