kahraman154
Üye
Beyler ben oyuna giriyorum resimler çıkıyo 4 tane ordan nasıl geçicem
pardon yanlış anlaşılmaID: qLoXy_33 2.ID: -LoqiTech
oyun çince oynanmaz
oyunu açtım gördüm 4 tane karakter geldi bitanesine grdim ordan sonrasını bi türlü yapamadım.Nereye id nereye sifre yazcaz.Neyse oyuna girdik diyelim görevleri nasıl yapcam.O yüzden oyun ingilizce olmadığı sürece oynanmazıd numara olack .
- - - Eklendi - - -
hemen yorumu attın. Öyle dyorsun ama ben oyunda 110 levelm. Yani sınıra dayadım ve oyun hakkında herşeyi biliyorum. Benden sana tavsiye; hiç birşeye görmeden duymadan önyargılı karar verme. . .
oyunu açtım gördüm 4 tane karakter geldi bitanesine grdim ordan sonrasını bi türlü yapamadım.Nereye id nereye sifre yazcaz.Neyse oyuna girdik diyelim görevleri nasıl yapcam.O yüzden oyun ingilizce olmadığı sürece oynanmaz
Matris sen neden hic oyunda değilsin. hüradam hariç diğer karakterlerininde id ve nick verirsen sevinirim.
çince oynanmaz arkadaşa katılıyorum. Oyun ingilizce olsa player sayısı eminim 2 katına çıkar
arkadaşlar ikide bir oynanmaz diyp durmayın. Ya yukarda dedklerm bi kulağnızdan girip dğernden çkyor yada pek sallamıyorsunuz. . . Kardeşim. Oynayan adam nasıl oynuyor? Bunu açklayn bna. Herşeye yüzeysel bakıyorsunuz. Bende ilk başlarda oynanmaz dyordum. Byle oyun mu olur dyordum. Ama şimdi? Sıkıntıyı oyunun dilinde aramayın. Aman ben kime anlatıyorum. Bu dedklerimden bir kulaktan girip diğernden ckıcak. O yüzdn oynanmaz dyipte oynayan insanların hevesini kırmayın lütfen. Oynamıyorsanz başkalarını etkilemeyin. oynayan adam her türlü oynar. Hiç bişeyi sorun etmez. İngilizceside çıkmaz bu saatten sonra. Belki çıkarırlarsa ıphone ve android çıkarırlar. Symbian ölsen çıkmaz.
sertifika hatası verdine yapayım
telefonu'nu hacklemen gerek
hacklemesine gerek yoktur. Sadce sertifaka süresi geçmiştr. Telefonun tarihini 01.01.2013 e al. Büyk ihtimal yüklenecektir . Yine hata verirse yine tarihle biraz oynama yap. Kesnlikle bi tarih tutacaktır. Ama yukarda verdğm tarihte kesn yüklenecektir. Oyun unsigned değildir. Ufak tarih değişikliği yaptığınzda %99 yükleme yapacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?