ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

den1905

den1905

Üye
böyle hurafelere inanmayın 20 sinden sonra N8 cihazlarda kullanabileceksiniz !!:oke:

_ardaa

_ardaa

Üye
Bakmayın siz Nokia destek hattına sen ben ne kadar biliyorsak onlarda o kadar biliyor, çünkü yazılım çıkış tarihini bildirmiyor Nokia sadece yeni cihazların geliş tarihlerini bilirler.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
madem bekletiyorlar bari o arada anna daki yenilikleri ayrimtili tanitsinlar da oyalanalim.. Bu kadar uzattilar cin annasiyla ayni olcak hali yok heralde :dry:

ankaraliserhat

ankaraliserhat

Üye
Delinin biri kuyuya bi taş atmış 1000 akıllı girmiş o taşı çıkaramamış.. Hiçbir yerde resmi bir açıklama yokken herkes kendi kendine gelin güvey oluyo. Yeri geldigi zaman yetkili mercilerden gerekli açıklamalar yapılacaktır.. Konu başlığıda konuda fake.. sahte... :hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
hacılar eğer facebooktan türkiye genel müdürünü rahatsız etmek isterseniz isim verebilirim ki başka yerlerdende bulabilirsiniz misak şu an portalda ismi var onu facebookta arayın mesajı atın nerde anna diye

debug06

Üye
Hiç bir yerde resmi açıklama yokmu bence sen resmi değilsin ben Ben sana nokia çalışana olarak bu ay içinde çıkacağını söyleyebilirim.

Nokia tarafından resmi mail adreslerimize gönderilen bilgiye göre , N8, E7, C7 ve C6-01 gibi Symbian^3 platformunun en güncel telefonları yaz sona ermeden önce Anna güncellenmesine sahip olacak. İrili ufaklı çok sayıda yenilik içeren Anna güncellemesinde başta ciddi şekilde geliştirilen internet tarayıcısı olmak üzere yeni uygulama ikonları ve sanal klavye güncellemeleri gibi detaylara yer veriliyor.

Nokia’nın, Anna güncellemesinden sonraki adım olarak Symbian^3 platformu için Belle güncellemesini çıkartması bekleniyor.
Nokia...

Yeterlimi bu açıklama

Anußis

Anußis

Üye
nokia mokia annasını sevdiğimin nokiası :off:

_ardaa

_ardaa

Üye
Resmi açıklama yapıldı Anna ağustos sonuna kadar tüm cihazlar için indirilebilir olacak diye.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Tamam İşte Daha 10 Nu . 15 Gün İçinde Gelir .

_ardaa

_ardaa

Üye
Resmi açıklama öyle zaten ağustos sonuna kadar yolu var, ekstra bir erteleme daha olmazsa ki sanmıyorum ay sonunda hepimiz Anna yüklemiş oluruz, millet sağı solu arayıp yada birilerinin kuyuya taş atmasıyla iyice heyecan yapıyor boşuna heyecana gerek yok siz ayın 31inde gelecek diye kendinizi hazırlayın bu kadar heyecan yapmayın bence.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Aynen Öyle . :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
artık bnde siznle beraber annayı bekliyom bir kadr ortaqı geldi :d

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen daha çömezim 1 aya kadr cfw atmaya başlarım bn :D

karasahinemre

Üye
bir gün daha annasız geçti :D

----------Eklendi @ 01:22:57 ---------- Yazıldı @ 01:20:50 ----------

geleneksel bi navi kontrol yapalım :D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
SilentOne

SilentOne

Üye
senin için ole daha bn annasız s^3 e alışmaya çalışıyom :D

seymen16

seymen16

Üye
arkadaşlar ben ağustos sonunda n8 alıcam da daha doğrusu annayı bekliyorum almak için.. eğer ağustos sonunda hala anna çıkmazsa yine de almalı mıyım yoksa bekleyim mi çıkana kadar?

Türe

Türe

Üye
anna çıkarsa almanı öneririm lakin çıkmazsa c7 yi tavsiye ederm :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
sana kalmış ama bnce al çünkü 20 gün sonra tğm elektronik ürünlere %20 zam gelicek

seymen16

seymen16

Üye
anna çıkarsa almanı öneririm lakin çıkmazsa c7 yi tavsiye ederm :oke:

bi ara c7 düşünüyodum sonra tekra n8 e döndüm. c7nin kamerasında odaklama muhabbeti olmadığı için vazgeçtim.

sana kalmış ama bnce al çünkü 20 gün sonra tğm elektronik ürünlere %20 zam gelicek

bakalım bi ayın 15i geçsin ondan sonra alabilirim anna durumu ne olacak. eğer hala çıkmazsa alırım büyük ihtimal.. n8 e bu zamandan sonra zam gelmez herhalde..