ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

WebStyle

WebStyle

Üye
Bence takip etmeyi bırakmak en mantıklısı. Ben takip etmeyi bıraktım zaten.. Bir daha Nokia al diyecekler onlara cevabım Sony Ericsson A1018 kullanmak daha mantıklı diyeceğim :D

cardanadam

cardanadam

Üye
of of.. Ne umutlarla girdik bu yola simdi telefon degistirme icin yardimlasma yoluna gidiyoruz:ehe hicret gibi bi sey olcak... Donup dolasip yine nokiaya gelicez bence..

bu ay sonuna kadar çıkmasın bakalım bir daha alıyormuyum nokia

----------Eklendi @ 04:25:36 ---------- Yazıldı @ 04:23:53 ----------

Nokia nın ne yaptığını çözebilen var mı arkadaşlar?

ben çözdüm bütün symbianlı telefonlar çöpe yerine elop tasarımlı wp li nokialar

uribaju

uribaju

Üye
wp7 yi nokia icin umut kapisi olarak goruyorum

altannemre

Üye
sizce sonyericson xperia tutulmadımı:)

pRime.

pRime.

Üye
Kendin nokia kullanıyon,başkasını ateşe atıyon:)

İşte en alınabilecek olanı htc. Ayrıca nokia kullanıyo olmam hep nokia kullanacağım anlamına gelmez memnunum ki kullanıyorum. Iphone 3gs de kullanıyorum ayrıca.

Utku

Utku

Üye
hani nerde anna:ehe

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Symbian Anna update for existing S^3 device users is only few weeks far, in-between Nokia Belgium has uploaded a new video over its official YouTube channel demonstration some of the new features of Anna update on Nokia E7, check out the video after break.

“The Nokia E6 and Nokia X7 are now equipped with Symbian Anna. Over the coming months, this update will be available for the following smartphones: Nokia N8 ,Nokia C7 , E7 Nokia and Nokia C6-01″

Esendağlı

Esendağlı

Üye
iyi, tamam, güzel de nerde.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Symbian Anna update for existing S^3 device users is only few weeks far, in-between Nokia Belgium has uploaded a new video over its official YouTube channel demonstration some of the new features of Anna update on Nokia E7, check out the video after break.

“The Nokia E6 and Nokia X7 are now equipped with Symbian Anna. Over the coming months, this update will be available for the following smartphones: Nokia N8 ,Nokia C7 , E7 Nokia and Nokia C6-01″

sensation nedir bu? anna bir kaç hafta içinde belçika pazarında mi olacak diyor, mobile den girdiğim için çeviremedim ...

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bune Şimdi :hmmm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar navi ye giremiyorum,sizde bir denermisiniz.sorun benim pc demi yoksa

----------Eklendi @ 13:41:37 ---------- Yazıldı @ 13:40:53 ----------

Arkadaşlar navi ye giremiyorum,sizde bir denermisiniz.sorun benim pc demi yoksa
Tmm girdim o anlık mış sorun

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
birkaç hafta uzakta diyor anna güncellemesi için..o da ağustos sonu olacak ışte.. Söyledikleri gibi..15 ağustos yalan bence..

erhane

Üye
En azından tarih ne olursa olsun geleceğini biliyoruz :kop:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu gidişle n9, nokianın annasınından önce gelecek galiba:)

erhane

Üye
Nokia Annasına değer vermiyor ! :ehe

uribaju

uribaju

Üye
bu konuda 23 bin okunma sayısına ulaştıysa daha ne diyim demekki herkes annayı bekliyomuş :ehe

erhane

Üye
O zaman 23.000 okuyucu annayı beklerken babbayı aldı demektir ..:op:

Anußis

Anußis

Üye
:d::d: