ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
işte birkaç tvit örneği millet soruyor nokia nın cevaplar bunlar

@nokia: @paulmichelle_15 You'll be able to do that at and it is planned for end of August

@nokia: @DjavanLMA End of August Djavan.. not long :)

@nokia: @robertdm Hi Robert, it is planned for end of August. Hope that helps.

daha uzamayacak demiş ama yemezler temmuzda başlıyacak diyen kimdi nokia

ss06

ss06

Üye
ne annaymıs yaw bi türlü gelmedi gitti :off:

----------Eklendi @ 22:18:18 ---------- Yazıldı @ 22:17:58 ----------

ne annaymıs yaw bi türlü gelmedi gitti :off:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
anna yerine belle gelir bence..anna suan kullanilabilir durumda zaten.. X7de de var ve sorunsuz.. hala neyi bekliyor olabilirler ki?

debug06

Üye
gelirse anasına gelmesse babasına aman ya sıktı artık bir daha nokia almayacağım bu sondu.

mesut1979

Üye
slm,bana biraz belle gelecek gibi geliyor cünkü bir ara alman forumunda duymustum gelme ihtimali var diye,yoksa niye bu kadar sürsün anna suan navifirme baktim yine gelmemis normalde bu zamana kadar gelmesi lazimdi,cünkü nokia agustos sonuna kadar dedi agustos sonunda demedi bu dedigine göre suan baslamasi lazimdi güncellemelere.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende belleden umitliyim.. Hazir olan anna guncellemesini niye sunmasinlar yoksa..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
banada belle için bu kadar bekledik gibi geldi bi süpriz gelirmi bilmem ama açıkcası umutlanmakta istemiyorum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bana farketmez zaten anna kullaniyorum.. Belle gelmezse bnm kulagim cinlicak degil ya

Uruloki

Uruloki

Üye
curcuna çıkarmayın beyler beklentiye sokmayın kendinizi bende sormuyor değilim neden olmasın diye ama yeni yönetimden sonra çok zor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yonetime laf atiyoz da onlar da ordan para kazaniyo sen kendiisini batirmak istermisin? Hem ben zaten anna kullaniyorum ha simdi gelmis ha sonra benim icin sorun degil.. Ben zaten annadan gectim bellehayallerindeyim. Demek istedigim anna zaten var isteseler simdi naviden sunarlar ama sunmuyorlar.. Baska ne gelebilir akla?ay sonuna kadar niye uzadi hala anna uzerinde mi calisiyorlar?

mesut1979

Üye
insan umutlanmiyacakda iste bu kadar da niye beklediyor,ha belle cikacak olmus olsaydi o zaman derdim baya bir degisim yaptilar diye bence var bu isin icinde bir is

Uruloki

Uruloki

Üye
işte sorunda o niye bekliyorlar bu kadar gördüğümüz üzere X7 ve E6 piyasaya çıktı nokia temmuzda annayı kullanana N8 C7 E7 C6-01lerde çıkıcak dedi onlar çıkmadı şimdi belle kullanan kullanan cihazların görselleri sızıyor sonra belle videoları çıkıyor neden olmasın diyoruz ama

karasahinemre

Üye
umtlanmayın boşu boşuna herkes anna değil belle geleceğe şartlamış gibi görünüyo kendini arkadaşlar sakin biraz

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Belle gelmez bence gelmesi imkansız seneye belki... Bir daha Nokia almamayı düşünüyorum ben de. Bu kadar basit bir güncellemeyi neden bu kadar uzatıyorlar anlamıyorum.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bide bazi yorumlarda videoyu paylasan kisi anna yerine bellenin gelecegine %50 ihtimal veriyormusdiye duydum.. Yanlis mi duydum?.. Ben oyuzden umutlandim sahsen..

karasahinemre

Üye
ben söyledim onu adamın yazdığı o ama umutlanmayın çıkmazsa umudunuz kırılmasın kötüleyip durmayın cihazları

mcnpl4

mcnpl4

Üye
cok da seyimde degil isterse anna bile cikmasin.. Ben degil nokia kaybeder..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
telefonu kotuleme diyorsun da verimli kullanamadiktan sonra.. Bi yil sonra satcam zaten satmama bi ay kala belle cikipda beni vaz gecircek degil ya.

cardanadam

cardanadam

Üye
bu anna ve bellede bu kadar zor ne olabilir ya ben bile bilmediyim yazılım işini öğrenir yazardım ama bir yandanda içime kurt düşmüyor değil hani biz naviye düşecek diye bekliyoruz ya adamlar yayınlanmamış ülkeler yüklemesin diye o ülkelerde görünmesini engelliyolarsa ip olayı yani belki nokia ile birlikte çıkar navide