ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
bugün olmazsa yarın navi de gözükecek ne kaldı ki, boşuna fake resimler paylaşıp heyecan yaptırmayın:D

marsharun

marsharun

Üye
Kahvemi döküyordum neredeyse o resmi görünce yapmayın şöyle şeyler:ban:

caglet

caglet

Üye
Dahada uzun sürer bu bence :D

den1905

den1905

Üye
bence n8 için 20 sinden sonra gelecek!!

fatih982

fatih982

Üye
şimdi baktım yok bişey navide ne zaman gelirse gelsin ben 5800 ıma geri dönücem

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar şaka bir yana yeni n8-01 ler cıkmadan anna güncellemesi beklemeyin adamlar salakmı n8-01 ler anna yùklü geliyor onlar satılmadan sana versin anna güncellemesini

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
n8-01 lerin donanımları nasıll ?

erhane

Üye
iyi de n8-01 i adamlar halihazırda n8 sahiplerine satacak değiller ya zaten n8-00 ı olup da n8-01 i anna için alanın aklı yok demektir. Annayı salın piyasaya N8 ciler yükleyip arkadaşlarına övsün ki N8-01 çıktığında alıcıları artsın :pro: Şahsen ben hiç bir tanıdığıma N8 i yazılım olarak övmedim şu an negatif yorumlarımla etkiledim çevremdekileri anna gelirse değişebilir. :kotu:

----------Eklendi @ 01:27:05 ---------- Yazıldı @ 01:24:47 ----------

Ha çıkacağı da kesin değil zaten var mı kaynak ?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
n8-01 diye bişey yok daha ortada resmi olarak bence çıkmazda

• Beğen
Tepkiler: erhane
saly35

saly35

Üye
haziran dediler fos çıktı temmuz dediler gelmedi bence agustosdada zor :)

_ardaa

_ardaa

Üye
2011 2. çeyrek diye resmi olarak duyurulmuştu ama 3. çeyreğe ertelendi bu sefer de ağustos diye duyuruldu resmi olarak, ama bu sefer ağustos bence kesin çünkü daha önce anna yüklü x7 ve e6 lar satışa sunulmamıştı bu sefer x7 ve e6 lar satışta üstüne n8 c7 gibi anna lı cihazlar da yakında satışa sunuluyor en geç ağustos sonuna ki bence o kadar sürmez anna indirilmeye hazır olacaktır.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
15 ağustos umarım doğru tarihtir bu sefer..

_ardaa

_ardaa

Üye
15 ağustos mu 30 ağustos mu bilinmez ama nokia tarafından resmi olarak ağustos sonuna kadar çıkacağı duyuruldu, bence siz yinede ay sonu diye bekleyin.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ay sonu olsa bile Haftaya navifirm e düşmesi lazım 30 ağustos kesin tarih ise

polluxea♪

polluxea♪

Üye
<br />
<br />
inş gelr bu ay..

----------Eklendi @ 18:35:37 ---------- Yazıldı @ 18:33:08 ----------

wala arkadaslar eger bu ayda gelmezse yüklerm ben cin annasını...yeter artk psikolojm bozuldu artkk beklyemycm daha fzla..bu ay gelr umarmm...

----------Eklendi @ 18:38:18 ---------- Yazıldı @ 18:35:37 ----------

2011 2. çeyrek diye resmi olarak duyurulmuştu ama 3. çeyreğe ertelendi bu sefer de ağustos diye duyuruldu resmi olarak, ama bu sefer ağustos bence kesin çünkü daha önce anna yüklü x7 ve e6 lar satışa sunulmamıştı bu sefer x7 ve e6 lar satışta üstüne n8 c7 gibi anna lı cihazlar da yakında satışa sunuluyor en geç ağustos sonuna ki bence o kadar sürmez anna indirilmeye hazır olacaktır.
<br />
<br />
inşallah ddigin gbi olur kardes...

_ardaa

_ardaa

Üye
benim tahminim o yönde çünkü anna yüklü x7 ve e6 lar satışta şuan hatta navifirm da x7 ve e6 için v22 versiyonu yüklendi anna'nın, yakın zaman anna yüklü yeni n8, c7,e7 vs ler de satışta olacak artık mevcut kullanıcılar için uzatmazlar zaten uzatırlarsa(bunu yaparsa elop yapar) bu sefer gerçekten çok kan kaybederler bunu göze alamazlar her ne kadar ipler elop'un elinde olsa bile elop tekrar uzatmaya gitse bile buna izin vermezler yani her halükar da en geç 30 ağustos'ta hepimizin cihazlarında yüklü olmuş olacak diye düşünüyorum.

karasahinemre

Üye
düşünceden ileri gidebilsek..

_ardaa

_ardaa

Üye
bu sefer çıkacak zaten çoğu kişi nokia bayii'lerini aramış ve 15 ağustos diye tarih almışlar, bunda 3 ihtimal var ya arayanları hepsi aynı yeri aradı farkında olmadan yada tüm nokia'lar anlaştılar herkese 15 ağustos diyelim diye yada gerçekten de 15 ağustos'ta çıkacak bekleyip öğrenmemize fazla kalmadı.