erhane
Üye
cin'de resmi olarak cin annasi yayinlanmadi N8'ler icin.
Bir de PR1.1 ve 1.2 ulkeden ulkeye degisiyor. Aralarinda hiz farki yok. Siz "sklchan N8 mods v2.22.sis" modunu kullanirsaniz eger, sorunsuz bir sekilde telefonun gayet hizlandigini gorursunuz zaten.
Burada hala android ve Iphone 400 basiyor vs diyenlere de 400 basacak yol yok, bassan ne cikar demek istiyorum. Nokia N8 gibi fotograf cekemez, usb otg desteklemez, harici bellek takilmaz, fare klavye takilmaz, fiyati el yakar... 400 basma potansiyeli var da 110'un uzerine cikar cikmaz gaz otomatik devre disi kaliyor...
400 basacak yol var , web tarayıcı.. Her telefonun artısı eksisi olur bununla ilgili bir yorum yapmadım dikkat edersen. benim web tarayıcı için iphone uygulama oyun için anroid multimedia için n8 in 3 ünü birden alıp kullanma şansım yok, senin varsa bilemem. tabi ki isteyeceğim hızlı olmasını vaad edilenleri karşılamasını. 1 sene sonra çıkan güncellemeyle teskin edilmeyi kimse hazmedemez. Simdi bana N8 in iphone gibi akıcı web tarayıcısı olmasını istemezmiydin sorusuna da "bassan ne cıkar" demezsin umarım.

:kesin kaynak gizli bilgidir.. Herkesle paylasamayiz..