ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
nokia daha Akıllı davranıyo olamaz mı?rakipleri hızlı giriş yaptı Ama android kullanıcılar da yeni güncelleme beklicek nokia ufak Ama emin adımlar atıyo olabilir biraz empati kurdum:)

6 ay gibi çok ufak adım :)

altannemre

Üye
oda bi adım dostum:)

cardanadam

cardanadam

Üye
neyse gelsinde görelim şu annayı :)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Evet arkadaslar demin nokia destek hattini aradim adam aynen sunu soyledi dunya capinda yayinlanmaya baslandi fakat bu guncelleme cihazlarin imei numaralarina uretim kodlarina ve bolgelerine gore yayimlaniyor henuz kesin bir tarih elimizde yok ama en kisa zamanda ulkemizde olmasi bekleniyor dendi belle yi sordum henuz o konuda bi bilgimiz yok dedi bende verdim veristirdim dunku gibi adama dedim bunlari yziyormusun kaydediyormusunuz dedim butun hepsinin geribildirimi nokia ya iletilmektedir diyor...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
vala o kdr ertelendi ki cidden inanasi gelmiyo insanin...ama umarm gelir agustosta yoksa satcam artk yani yeterr...

karasahinemre

Üye
yayınlanıyosa navide bi hareketlilik olmalı

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Hayirlisi olsun...

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar ben dün akşam mail atmıştım anna neden bukadar gecikti veya erken sızdı hem daha annayı yüklemeden belle sızdı bellede bukadar gecikirse türkiyede müşterisi kalmaz şimdi aradılar güncelleme telefonun eksiklerini gidermek için yapılıyor buda kullanıcılardan gelen sorunlar dikkate alınarak yapılıyor 6 aydır test yapılıyormuş ve bellede ona göre çıkacakmış her kullanıcının ayrı ayrı istekleri olduğu için bukadar uzun sürüyormuş bence ondan değil erken sızması dedim ve birdahaki güncellemelerin isimlerini bukadar erken vermeyin dedim türk milleti sabırsızdır ne çıkarsa bir an önce almak isterler.
Şimdi size soruyorum arkadaşlar tam anlamıyla bitmiş bir güncellemeyimi kullanmak istersiniz yoksa yarım eksikleri olan sorunlar çıkaran bir güncellemeyimi

nonamex

Üye
6 ay bekletecek ne var anlamiyorum. Alt yani web tarayicisi yenilenecek, dik klavye eklenecek ve sistemde iyilesmeler olacak.. Sistemi yeniden yaziyorlar sanki.

Dampierre

Dampierre

Üye
Bana kalırsa çin annasıyla normal anna çok farklı olacak performans, kamera gibi şeyler açısınndan

marsharun

marsharun

Üye
Ah bi düşse navifirm'e direk flash:yuru

cardanadam

cardanadam

Üye
çin annası çinde yayınlandımı yoksa oda yarımmı?

karasahinemre

Üye
orda pr 1.1 varmış

cardanadam

cardanadam

Üye
pr1.1 mi biz annayı bekliyoruz onlar 1.1 mi kullanıyor pr1.1 dedinde aklıma geldi arkadaşdada n8 vardı biraz kullanayım dedim baktım benim telefondan yavaş menü geçişleri tepkime falan versiyona baktım pr1.1 aga sen ne yaptın ya millet annayı bekliyor sen daha ilk versiyondasın ben anlamam versiyon falan al ayarla dedi güncelledim telefonu sen ne yaptın telefona acayip hızlanmış dedi

----------Eklendi @ 14:36:29 ---------- Yazıldı @ 14:32:00 ----------

bu hız olayı araba kullanmak gibi geliyor bana ben 100 le giderken 120 ye çıkınca hızı hissediyorum ama bir müddet sonra 120 de yavaş gelmeye başlıyor göz alışıyor heralde

erhane

Üye
iphone android 400 basarken 120, 100 e göre hızlı olsa da yetersiz geliyor işte..

cardanadam

cardanadam

Üye
iphone android 400 basarken 120, 100 e göre hızlı olsa da yetersiz geliyor işte..

annada düzelecek merak etme

----------Eklendi @ 16:42:58 ---------- Yazıldı @ 16:41:17 ----------

hem her telefonun artısı ve eksisi vardır bunu unutma

ozggurr

ozggurr

Üye
pr1.1 mi biz annayı bekliyoruz onlar 1.1 mi kullanıyor pr1.1 dedinde aklıma geldi arkadaşdada n8 vardı biraz kullanayım dedim baktım benim telefondan yavaş menü geçişleri tepkime falan versiyona baktım pr1.1 aga sen ne yaptın ya millet annayı bekliyor sen daha ilk versiyondasın ben anlamam versiyon falan al ayarla dedi güncelledim telefonu sen ne yaptın telefona acayip hızlanmış dedi

----------Eklendi @ 14:36:29 ---------- Yazıldı @ 14:32:00 ----------

bu hız olayı araba kullanmak gibi geliyor bana ben 100 le giderken 120 ye çıkınca hızı hissediyorum ama bir müddet sonra 120 de yavaş gelmeye başlıyor göz alışıyor heralde

cin'de resmi olarak cin annasi yayinlanmadi N8'ler icin.

Bir de PR1.1 ve 1.2 ulkeden ulkeye degisiyor. Aralarinda hiz farki yok. Siz "sklchan N8 mods v2.22.sis" modunu kullanirsaniz eger, sorunsuz bir sekilde telefonun gayet hizlandigini gorursunuz zaten.

Burada hala android ve Iphone 400 basiyor vs diyenlere de 400 basacak yol yok, bassan ne cikar demek istiyorum. Nokia N8 gibi fotograf cekemez, usb otg desteklemez, harici bellek takilmaz, fare klavye takilmaz, fiyati el yakar... 400 basma potansiyeli var da 110'un uzerine cikar cikmaz gaz otomatik devre disi kaliyor...

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

karasahinemre

Üye
izmir ege park nokia care anna hakkında kesin bi tarih olmadığını söyledi

cardanadam

cardanadam

Üye
cin'de resmi olarak cin annasi yayinlanmadi N8'ler icin.

Bir de PR1.1 ve 1.2 ulkeden ulkeye degisiyor. Aralarinda hiz farki yok. Siz "sklchan N8 mods v2.22.sis" modunu kullanirsaniz eger, sorunsuz bir sekilde telefonun gayet hizlandigini gorursunuz zaten.

Burada hala android ve Iphone 400 basiyor vs diyenlere de 400 basacak yol yok, bassan ne cikar demek istiyorum. Nokia N8 gibi fotograf cekemez, usb otg desteklemez, harici bellek takilmaz, fare klavye takilmaz, fiyati el yakar... 400 basma potansiyeli var da 110'un uzerine cikar cikmaz gaz otomatik devre disi kaliyor...

hayır ben mod falan yüklemedim telefonum orjinal ben modifiye yapmayı sevmiyorum bu araba içinde geçerli