ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

son 20 gün sayıyoruz öyleyse beyler haddi bakalım bi 20 daha saydırmaz inşallah:d

her kez demiyomu Ovi ye gelmeden 2 veya 3 Hafta önce navi ye gelir diye kimse demiyo sa ben diyorum bence 15 ağustos Oviye gelecekse 28 inde navi ye düşer

_ardaa

Üye
orası kesin değil, x7 satışa sunulmadan çok önce navi'de vardı 21 versiyonu, x7'ye göre düşünürsek çoktan navi de gözükmesi gerekirdi ama bekletiyorlar ovi ile navi aynı anda da gözükebilir görülmemiş birşey değil.

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi

Navi de zaten Nokia server ina bağlı

_ardaa

Üye
Navi de zaten Nokia server ina bağlı

öyle zaten ama server nokia'nın elinde ve navi'nin farkında adamlar ister açar ister kapatır yani bir program server'a bağlanıyor diye hep bağlanacak diye bir kaide yok nokia'nın elinde olan birşey onu anlatmak istedim

Çok uzattı bu nokia... Ömrüm hergün Navi ile sürekli firmware kontrolü ile geçiyo... 28 inde mısır patlatıp Naviyi izleyeceğim her dk galiba

İnşallah kardeş. Vakit geldi artık.

najanaja

Üye
Şimdide 15 Ağustosamı kaldık bekleyelim bakalım 15 Ağustos doğum günüm. ee Anna da doğum günü hediyem oluyor artık.

Anußis

Üye
naviye gelsinde hayırlısıyla ovi istemez

valla yarın denize gidecem 1 gun boyunca net olmayacak karşımda.döndüğümde hala gelmediyse o zaman işler karışır

kafa kalmadı birader ya sözde perşembe gelecek bu meret di mi haklısın

cgrylmz7

Üye
görünüşe bakılırs 24 saatten az kaldı nihahahah anna

bugün geleceğinden umutluyum gecenin 12sinde bile gelse yarın sınavım olmasına rağmen ben oturup tlf günceller baba. pek bi cacık yok ama işte beklemek insanı bu hale getiriyor :-)

dün gece rüyama girdi anna 28 .i geliyorum Abi dedi

valla ben 28 inde iste olacagim icin sknti yok :-) :-)