ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

haydi bakalım bu güncellemeyle sertifika hatasına çözüm bulunur umarım...

Tamam Anladık Kardeşim Yani Navi Yi Beklemeye Gerek Yok .. Ha Ovi Ha Navi .

Tepkiler: erhane
hala haber yok sanırım yoksa tüm dünyaya aynı anda mı sunacaklar ki öyle olsun artık

bu sıralar kontrol edin bu pazartesi olmadı en geç haftaya pazartesi anna elimizde

mcnpl4

Üye
selam, ben stephen elop,
sizi sinir krizine sokmaktan zevk aliyorum. Ve sirf ben bu sirketin basinda oldugum surece annayi degil anca babayi alirsiniz diyebilmek icin arkadasinizdan maxicep uyeligini odunc aldim..
saygilar...

Tepkiler: Recep Özmen ve mesut1979

erhane

Üye
selam, ben stephen elop,
sizi sinir krizine sokmaktan zevk aliyorum. Ve sirf ben bu sirketin basinda oldugum surece annayi degil anca babayi alirsiniz diyebilmek icin arkadasinizdan maxicep uyeligini odunc aldim..
saygilar...

Ben de psikoloji profesörü stephano eldroppo, bu hareketleriniz cinnet belirtisi olarak görülmekte ..

kesin gelecek mı acaba su anna ya

Film Çekicem Arkadaşlar . Adı Anna Olucak . Tür; Dram . Konu Bir Nokia Seveninin Anna Yı Beklerken Yaşadığı Hüzün Dolu Anları Konu Alıyor.

ben kararımı verdim bu ay sonuna kadar anna geldi geldi gelmedi artık nokia benim için bittiği andır androidi çok met ettiler birde onu kullanırım peki bana sağlam ve kullanışlı anroidli telefon önerebilecek varmı samsung olmasın lütfen

dayanamadım tekrar çin annasına geçtim

mcnpl4

Üye
arkadaslar aranizda normal kalmayi basarabilen var mi? kafayi yiyomusuz gibi geldi bana

----------Eklendi @ 23:08:16 ---------- Yazıldı @ 23:07:31 ----------

yorumlara bakiyorum da herkes baska alemlere gitmis..

kimse başka alemlere gitmesin bence herkes kafasına göre bir tarih yumurtlarsa olacağı bu...

En geç ay sonunda gelecek. Androidli telefon önerisi ise htc sensation veya evo 3d olabilir..

ben daha hiç kullanmadım anna dayanacağıııııııım

mcnpl4

Üye
cin annasi cikali ne kadar oldu?

valla anna yüzünden site bile sıktı varya giresim gelmiyo artık symbian^3 e o kadar bıktırdıki anna konuları pofff bide belle ortaya çıkınca anna hikaye oldu

mcnpl4

Üye
nokia cok bozdu... bende skldm bu bolumden..

pRime.

Üye

Htc al hocam diğerlerine para vermem ben.