annadan belleye gecis

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
annadan belleye gecis
arkadaslar biliYorum baslik war ama ben yapamadm ve telefnu mefta etmekten korkuyorum. O yuzden bi zahmet yardm edin.
N8 kullaniyorum ve anna yuklu bense belleye gecmek istiyorum. Turkce orjinal belleyi nasil yukleyebilirim telefonuma? Sirasiyla ne yapmam gerekiyor yazar misiniz?

hell yeahh

Üye
bende aynı durumdayım ama bir tek yardımcı olcak adam yok

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
hadi arkadaslar yardm edin lùtfen

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
az bekleyin 10-15 güne kadar orjinal çıkar ,
flash yapmayı istiyorsanız sabit konularda resimli ve videolu tarifi var deneye deneye öğrenin derim ilerde çok işinize yarar
Nede olsa her türlü yırtarsınız N8 de var ,bizde öyle değil işte C7 geri dönüş yok

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
ne yani bu sitenin werdgi belle orjinal diil mi? Yuklesem zarari olur mu we 15gun snra cikar dedigin surum daha mi iyi?

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
sitedeki ler sızmış orjinal daha çıkmadı eli kulağında ama ister yükle ister bekle ama ben olsam beklemem 15 gün yaklaşık bir değerde ozaman tekrar orjinali yüklersin herhangi bir sakıncası yok forumda bir çok N8 ve C7 sahipleri burda verilen belleri kullanıyor. ben de dahil

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar orjinal belle N8 icin sadece rofs2 dosyasi var isterseniz onunla yukleyin isterseniz benim son modladim 214 mb c hafizali belleyi yukleyin orjinam N8 belle turkce diliyle mod yaptim icin sorun yok.isterseniz ben yardimci olurum yada yuklerim.bizim facebook grubumuzun yada maxicep ailesi uysi olarak evlere servisimizde mumkundur.teamwiever sayesinde yuklemelirimizi yapiyoruz.

necoloks

Üye
kurtulus hocam pm atıyorum aksam halledebilirmiyiz teamwiever ile ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt