Sybian Anna ile Türkçe karakterler kaybolmus..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreilhan

emreilhan

Üye
    Konu Sahibi
Sybian Anna ile Türkçe karakterler kaybolmus..
Arkadaslar symbian anna ile artik turkce karakterli mesaj yazamiyorum tipki burada oldugu gibi. Zaten konuyuda telefonumdan aciyorum. Su an 25.007 versiyonu yuklu bundan onceki versiyonda bu hata varmiydi bilmiyorum amabu durumdan hic hosnut degilim. Sanirim annanin turkiyeye gec gelmesinin en temel sebebiyde buydu. Bu sorun nasil duzelir arkadaslar C7 kullaniyorum. Yada symbian belle de bu sorun duzelir mi? En cok mesajlarda sikinti yasiyorum. Kelime tahmin ozelligide gorevini yerine getirememekte. T9 ile super mesaj yazarken simdi tek tek harf sistemiyle yazmak zorunda kaliyorum. Bu konuda cok muzdaribim. Symbian annanin bu en son versiyonunun sadece bu hatasiyla karsi karsiya kaldim onun disinda cok guzel ve stabil calisiyo bunuda belirtmeden gecemeyecegim. Yardimlariniz ve yapacaginiz yorumlar icin simdiden tesekkur ederim hayirli bayramlar dilerim..

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Yazma dilini değiştirmeyi denediniz mi? Ben de aynı sürüm yüklü ve C7 kullanıyorum. Hiçbir hata yok.

emreilhan

emreilhan

Üye
    Konu Sahibi
Çok Teşekkür ederim recep kardeşim. Telefon dili almancaya ayarlanmış hiç haberimde yok. Ama hiç böyle olmazdı kendiliğinden . Neyse sorun çözüldü arkadaşlar konuyu kilitleyebilir yada silebilirsiniz. Tekrar teşekkürler hayırlı günler dilerim .

uribaju

uribaju

Üye
oda iyi :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
turkce karakterleri bulabilmeniz icin mesaj ayalarindan indigenmis tesdek ayarini secin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...