anna v25.007 ota guncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar annada sorun var müzik çalara her girdiğimde karışık mod kapalı oluyor

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bekliyoruz ne yapalım

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
nokia zaten belleyi kullanıcı yorumlarını ve tepkilerini önceden öğrenmek için bilerek isteyerek sızdırıyo buna göre belleyi düzenliyo yeni çıkan belleli telefonlarada güzel güncellemeler bizlere verilecek olan belle ile gelecektir.. Yani bizim telefonlarımız şu anki belleli telefonlardan çok daha kusursuz olacaktır

engin_erg

engin_erg

Üye
nokia zaten belleyi kullanıcı yorumlarını ve tepkilerini önceden öğrenmek için bilerek isteyerek sızdırıyo buna göre belleyi düzenliyo yeni çıkan belleli telefonlarada güzel güncellemeler bizlere verilecek olan belle ile gelecektir.. Yani bizim telefonlarımız şu anki belleli telefonlardan çok daha kusursuz olacaktır
Aynı şeyleri Anna içinde söylediler ama söylendiği gibi olmadı v014'ten farkı yok, en azından v014 uygulamarda sorun çıkarmıyordu

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bu sefer farklı, AnNa sadece bir yazılım güncellemesi. Belle tamamen yeni bir yazılım...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bizim belleyi tamamlamamiz icin sizdirdilar annayida daha fazla birsey degisicegini sanmiyorum.SPB shell bile koymadilar ovi'ye ha bire ovi guncelliyorlar valla ben belle uzerinde at kosturuyorum herseyini degistirebilirim.ama bedava iscilik yapmak istemiyorum onersinler bana bir teklif yilan guncellemesi bile yaparim.

realplayer2

realplayer2

Üye
Beklenen güncelleme annada ki sorunları gidermek için özel bi yazılım gelecek demiştik zaten biçok konuda şaşırmaya gerek yok umarım anna kullanıcılarının derdine derman olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt