anna türkiye için okeylendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
anna türkiye için okeylendi
arkadaşlar az önce nokia destek hattı ile görüştüm.ve kızgın bir dil ile symbian belle çıkış tarihi geldi ama daha anna ortada yok dedim bir dediğiniz diğerini tutmuyor dedim.bahadır diye bir nokia çalışanıda normalde yabancı ülkelere anna dağıtılalı daha 10gün filan oldu dedi.türkiyeyede ayın bu geçen pazartesi gelmesi oranı yüksekti fakat çıkan sorunlardan dolayı yüklenemedi şeklinde bilgi verdi ve kesin olarak eylül ayının ilk en geç 3u günü Ovi suite ile kesin olarak yükleme yapabilirsiniz dedi telefon üzerinden pek sağlıklı olmadığınıda önemle belirtti. Arkadaşlar inşallah bu son konu olur ve verilen tarihte çıkar

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
İnşallah...

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
O kadar yerli yabanci foruma uyeyim, en gereksiz baslik acilan forum burasi. Guncel baslik altinda paylasilabilecek bilgiler icin baslik aciliyor. Her Nokia Call Center ile konusan bir baslik acma geregi duyuyor. Hepsi de yanlis cikiyor.

• Beğen
Tepkiler: forbidden5, nameste108 ve iatis
pta123

pta123

Üye
bencede konu kilit cıkana kadar tarih verilmeyecekti artık

kaanka0

kaanka0

Üye
O kadar yerli yabanci foruma uyeyim, en gereksiz baslik acilan forum burasi. Guncel baslik altinda paylasilabilecek bilgiler icin baslik aciliyor. Her Nokia Call Center ile konusan bir baslik acma geregi duyuyor. Hepsi de yanlis cikiyor.

Onlarda çıktığı halde bizde daha kesin bir bilgi bile olmadığı için böyle. Bizde çıksaydı onlarda çıkmasaydı onlar daha beter olurdu emin ol :oke:

akinorta

Üye
konu kilit

gogis

gogis

Üye
okeyledim

aydnzara

Üye
Nasıl yani kardeş,ben telefon üzerinden yazılım güncellemesi yaparsam,sağlıklı olmayacak mı?

Quaresma53

Quaresma53

Üye
sacmalik! birbirinin kopyasi olan 50. haber. inanmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt