Anna Sürümünden Sonra Ekran Koruyucular Gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
    Konu Sahibi
Anna Sürümünden Sonra Ekran Koruyucular Gitti
Sizde fark ettiniz mi yoksa sadece bende mi var. Anna güncellemesinden sonra Ekran Koruyuculara girdiğimde Bir tek büyük Saat ve Yok Seçeneği var diğerleri Görünmüyor ?
Eksik mi yüklendi meret :hih:

galatasaray109

galatasaray109

Üye
orjinali öyle

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
    Konu Sahibi
tok müzik çalar ve resim slayt ne vardı bende Annadan Önce yada Servise Gitmeden Önce :) Hangi arada gitti ama şimdi yok ! sorun değil ama bana mı özel merak ettim:aha:

sefbay2

Üye
eksık degıl bızdede aynı

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
Eksik değil merak etme. Ama bi sorum olacak ; Eskiden Büyüksaatle tarih bitişikti S^3 de ama Annada Arasında 1 cm falan fark var Sizdede öylemi ?

spartuas

spartuas

Üye
Eksik değil merak etme. Ama bi sorum olacak ; Eskiden Büyüksaatle tarih bitişikti S^3 de ama Annada Arasında 1 cm falan fark var Sizdede öylemi ?
tarih saat ve tercihler üçünün arasında 1 cm çok fazla en fazla 1mm mimar olarak söyleyebilrm :oke:

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
tarih saat ve tercihler üçünün arasında 1 cm çok fazla en fazla 1mm mimar olarak söyleyebilrm :oke:

Ben Widgetdakini demedim :) Telefonu Kilitleyince BüyükSaat Ekran Koruyucu cıkıyorya. Saatin Altındada Tarih yazıyor Ondan Bahsettim.

spartuas

spartuas

Üye
Ben Widgetdakini demedim :) Telefonu Kilitleyince BüyükSaat Ekran Koruyucu cıkıyorya. Saatin Altındada Tarih yazıyor Ondan Bahsettim.
Pardon :) dediğin gibiyse evet 1cm felan açıklık var saat ve tarih arasında herkesde öyledir. :oke:

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Herkese Teşekkürler Ben Cevabı Aldım :) Fazlası ile
ama müzik çalar ekran koruyucu güzeldi :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt