o.basar86
Üye
telefon şu anda kafayı yemiş bulunmakta silin gizleyin diyen bütün arkadaşlara kafam girsin
Üstad.salt ve gizleme yapılan private ve diğer dosyaları nasıl görünür yapacağım?
beyler ovide yeni güncelleştirme var onları kurayım bakim ne olacak
O oyun seslerini ben bugün müzikçalardan sildim hepsini.Ne oldu biliyormusunuz oynadığım fragger oyununun sesi yokoldu yani oyun sesleri artık yok oyunların sesleri kayboldubukadar sorun yapmaya gerek yok bence arkadaşlar. zaten dediğiniz ses dosyaları "bilinmeyen albüm" olarak hepsi bütün halinde duruyor. beni pek rahatsız etmedi.
Teşekkürler,dosyalar geri geldi.Hocam benim bahsettiğim yöntemi dene. Asla pişman olmayacaksın. Bu arada o arkadaşlara hakaret etmek de yakışmıyor. Sonuçta herkes faydalı olmak için bişeyler paylaşıyor burada...
----------Eklendi @ 00:08:48 ---------- Yazıldı @ 00:07:10 ----------
Hocam cihazı bilgisayara depolama modunda bağlayın.
Sonrasında bilgisayarınızda da gizli dosyaları görüntüleme seçeneği aktif olsun.
Zaten telefon dosyalarını gördüğünüzde gizli dosyalar saydam bir şekilde belirecektir.
Bu klasörlerin hepsine sağ tıklatıp özellikler deyin ve gizli seçeneği ile salt okunur seçeneklerinin yanındaki tik işaretlerini kaldırıp uygula deyin.
Düzelecektir...
tüm dosyalara baktım camerapronun seslerini bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?