serkanet
Üye
-
Konu Sahibi
-
hala şu soruma cevap veren olmadı siz gerçekten teli pc ye depo modunda bağlayınca e/mass memory i görebiliyomusunuz. pr1.2 den sonra o olay kalktı diye biliyorum ben bağlayınca sadece hafıza kartı görünüyor. Benim teldemi sorun war acaba herkes görüyoda ben göremiyorum. Ayrıca o dosyaları gizlemek biçok oyunu oynanmaz hale getiriyor ben yine eski haline getirdim müzik çaları açmayıveririm ttpod da yeterli benim için eninde sonunda düzeltirler nasılsa hiç uğaşmayacam müzikçalar için onu düzeltelim derken teli dahada batıracaz.
Bende bu şekilde sildim ve kurtuldum.arkadaşlar o müziklerin hepsi albümler bilinmeyen şarkılara geliyor bilinmeyen klasörüne basılı tutun ve hepsini silin
adamdaki heyecana bak sanki bilmediğimiz bişey
Bende bu şekilde sildim ve kurtuldum.
arkadaşlar o müziklerin hepsi albümler bilinmeyen şarkılara geliyor bilinmeyen klasörüne basılı tutun ve hepsini silin
arkadaşlar gizlediğimiz klsörleri nasıl geri getiriyoruz?gerçekten işe yarıyomu bu işlem benim bildiğim müzikçalardan sildiğin bi müzik tamamen telden kalkıyor onları silince oyunlar noluyo acaba. Sessis sinema gibi oyun oynarız artık.
Üstad.salt ve gizleme yapılan private ve diğer dosyaları nasıl görünür yapacağım?Arkadaşlar kesin ve kökten çözümü paylaşıyorum..
Ekte verdiğim dosyanın içindeki private klasörünü rofs2 dosyanızın içine atıp Nokia Cooker ile paketleyin ve cihazınızdaki tüm müzikleri Depo hafızasında ya da Hafıza kartında "Music" adı altında açtığınız klasörün içine atın. Cihazı bu şekilde flashlayın. Telefon artık yalnızca şarkılarınızı bulacaktır.
Saygılarımla..
Dosyanın linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?