Anna ile Sorun Yaşayanlar Yeni Güncelleme Gelecek

Boş yere heveslenmeyin nokia nın müşteri hizmetlerindekiler müşterileri oyalamak için herşeye evet diyorlar ama öyle birşey yok. Banada Annayla 120 fps video ççekebilicez dediler anna değil belle değil hiçbirinde yok Ona göre yani heveslenmeyin yükleyin phoenix'i atın flashı bari belle kurun

C6-01 için belle çıksa da flashlasak artık

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi

orasını bilemem ama Serdar mantıklı birşey söyledi Belle olabilir dedi gelecek olan güncelleme, yalnız eleman yaşanan sorunları anlattı ve çok şikayet aldıklarını bu yüzden yeni güncelleme yayınlamak için uğraştıklarını söyledi.

frey29

Üye
beyler anna ovide herkese hayırlı olsun

----------Eklendi @ 20:56:50 ---------- Yazıldı @ 20:55:43 ----------

c6 01 annayı yukledi oviden

Suyaka

Üye
Alman annasının gözünü seveydim 10 numaraydı, şimdi Türkçe yükledik hepten yamuldu. 24.01'den 22.14'e dönüş mümkün mü acaba bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

abımın n8 dıl turkcedeyken kendı web tv programları bıle gozukmuyo nasıl stabıl ya anlamadım

zgn94

Üye

müzikçalarda oyun seslerinin çıkması ve yüklü olan uygulamaların, oyunların silinmesi hata değil ise dediklerinize katılıyorum anna stabil.

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi

pardon da sen kimsin? kendini tanıt adın ne sanın ne görevin ne bunları kanıtla ondan sonra atıp tut.

Anna'da sorun var bunu Nokia Destek hattı bile kabul ediyor sen hangi sıfatla(konum) yalanlıyorsun, Anna da hata yokmuş nereye yok nerede yaşıyorsun sen telefon dilin nedir modelin nedir
forum da ki onca sorunu yaşayanlar forumu meşgul etmek için konu açmıyor heralde.

Önce kimsin nesin onu söyle Nokia elemanı olduğunu kanıtla ondan sonra görüşelim mümkünse bunu kanıtlamadan yazma buraya.

Tepkiler: Suyaka

Suyaka

Üye
Hataların Anna'sı.

Az önce telefonun dilini ıngilizce yaptım ve ovi store en son versiyonu yükledim.Daha sonra tekrar türkçeye çevirdim ve daha önce çalışmayan sleeping screen uygulaması çalıştı.

----------Eklendi @ 22:41:40 ---------- Yazıldı @ 22:38:40 ----------

Ovi storedeki sorun çok yoğun olduğu için oturum açılmıyor olabilir.Çünkü bazen sorunsuz girip oturum açıyorum ve birkaç uygulama yükledim.