Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
doğru düzgün yüklerseniz annada sorun yok aslında ama bazıları yanlış şekilde yüklüyorlar oviyi beklemeye değmez flash atacaksınız şuan ben alman annasını 0 kusur ile kullanıyorum ve gayet memnunum işi sizde bitiyo yani
Yakın bi tarihte gelcek orası kesin,flashlarken telefon elimde kalsın istemiyorum ondan flash atmıyorum. Yoksa biliyorum belle'i
Bu bilgiyi nerden ve kim verdi söyleyebilirmisiniz?
tamamda zaten ben Nokia Türkiyede çalışıyorum. Pardon size bu bilgiyi kim verdi.hangi arkadaşım merak ettim
Kanıt derken neyin kanıtı benimmi bu bilgiyi alan arkadaşımmı.
Arkadaşım ben sadece güncellemeden sonra neler konuşuluyor bize neler gelecek merak ettiğim için bu foruma uye oldum.
hatta dayanamayıp bazı arkadaşlara yanıt verdim.
ama öyle açıklamalar yazılar varki cidden hayretler içinde kalıyorum
arda kardeşim buyur http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-belle-nasil-kurulur-videolu-anlatim-534048.html delight 3.1 burda
merak etmeyin arkadaşlar belle 2-3 gün sonra gelecek az önce elop u (elop benim amcaoğlu) aradım dedim böyle böyle
dedi afedersim abi ayıp ettik dedi 2-3 güne kadar gönderiyoruz belleyi dedi okadar
ne zaman beni aradım yalan söyleme kuzen
Tamam şöyle diyeyim ozaman daha önce hiç flash atmadım telefonuma/gerek duymadım şimdi de riske almak istemiyorum. Bekletmeyecekler o kadar bu sefer.anna 1 ay sonra gelcek diyen bazı arkadaşlar vardı o laftan sonra 4 ay daha bekledilersen de bekle biraz ben karışmıyorum telefon senin telefonun flashla telefonunun elinde kalması gibi bir durumda söz konusu değil flash atan kim varsa sor forumda . dead phone ile telefonu geri getirebiliyorsun
ne zaman beni aradım yalan söyleme kuzen
Tamam şöyle diyeyim ozaman daha önce hiç flash atmadım telefonuma/gerek duymadım şimdi de riske almak istemiyorum. Bekletmeyecekler o kadar bu sefer.
Boşver hasan arkadaş tanımıyor bizi. Bu işin başından beri burda olduğumuzu bilmiyor.iyide adam diyor ki flash atmak istemiyorum yusuflardayım sen kızoyorsun adama ne olcak bende bilmiyorum ve bende yusuflardayım ya bir şey olursa diye
geliyor dostum isim cikmisti geldim gonderiyorum.Nokia Türkiye, yaşanılan sorunlardan haberleri var.
----------Eklendi @ 18:56:40 ---------- Yazıldı @ 18:55:46 ----------
Benim düzgün Belle delight linki ne oldu arada kaynadı
heheyt buralar hep ağaçlıktı kimse yok biz annayı bekliyoruz sabahın köründe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?