Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
Sen hangisini yükledin sorun yaşıyor musun ivo mu yükledin pek cfw sevmesem de belki denerim akşam, çünkü sanki 24.1'den downgrade yapılamıyordu gibi hatırlıyorum.
siz nasıl sorunlar yaşıyorsunuz anlamadım.
telefonu 3 gündür deli gibi kurcalıyorum.ne reset ne kitlenme nede donma olmadı.
ayrıca sarj 3. gününde bataya yeni uyarı verdi daha bitmedi.
Telefon dili çok önemli değil Çince olmadığı sürecepeki ivo 3.1 de olan efektler delight sürümünde var mı ekran yatay/dikey geçişlerinde efektli geçiyor mu kanıma girdin bak şimdi yüklesem mi acaba
arkadaslar avrupaya turkiyeye ne farki kaldi artik.hatirliyorsaniz ilk beta anna cine gelmistiAvrupa için söyledim ben zatenbize 2012 2. çeyrek gibi gelir heralde
bu arada sanırım Belle yüklü cihazların dağıtımına başlanmış 1 aya kadar Türkiye'de de satışa sunulur sanırım.
amin bir an once bizde yasal belle istiyoz
İndireyim o zaman delight sürümünü belki akşama bende Belle'ciler kervanına katılırım ilk flashım olacak dead phone yapmadan başarırsam iyi olur
dead phone yaptim diye uzulmene gerek yokki belle zaten dead phone olrak kuruluyor mecburenİndireyim o zaman delight sürümünü belki akşama bende Belle'ciler kervanına katılırım ilk flashım olacak dead phone yapmadan başarırsam iyi olur
Ben kurmaktan vazgeçtim kurmayan arkadaşlara belle'yi beklemelerini öneriyorum. Arda bence bahsettikleri güncelleme belle.
Hayır, yıl sonuna veya '12 yılının ocak ayına kadar beklemelerini öneriyorum.sen niye vazgeçtin
serdar haklı çünkü pr2.5 diye bir şey düşünmüyor nokia kaldı ki nokia yılın sonunda diyor aynı zaman nokia tr de aynı şeyi söylüyor ki yeni cihazlar çıkaracaklar sonuçta her yıl yeni cihaz eklemesi gerekir
----------Eklendi @ 18:37:36 ---------- Yazıldı @ 18:35:41 ----------
@NoRock yıl sonu yani 2012 sonu olduğunu nerden çıkardın nokia 500 konusuna bak ona bile yıl sonu dedi nokia bu kadar küçük emraha bağlamayın
Hayır, yıl sonuna veya '12yılının ocak ayına kadar beklemelerini öneriyorum.Neden vazgeçtiğime gelicek olursak forumdaki konuları gördüm diyelim.
Yakın bi tarihte gelcek orası kesin,annayı 6 ay bekleyen biri olarak onların verdiği tarihe marihe inanmıyorum . küçük emraha bağlıcak bişey yok zaten bende belle yüklü----------Eklendi @ 18:40:53 ---------- Yazıldı @ 18:38:53 ----------ocakta gelmiycek eminim o yüzden bu kadar belle yükleyin yükleyin deyip duruyorum istiyorum ki siz de belleyi deneyin ve mutlu olun nokia anna için kaç ay bekletti biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?