_ardaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sanmıyorum ama 1 ay'ı bulur benim tahminim, en azından bu sorunlardan haberdar olduklarını ve çözüm için uğraşarak yeni güncelleme sunacaklarını biliyoruz, o yüzden format vs uğraşmak istemeyenler bekleyebilir.
Zaten Belle ocaktan önce gelmez bence
Avrupa için söyledim ben zatenbize 2012 2. çeyrek gibi gelir heralde
bu arada sanırım Belle yüklü cihazların dağıtımına başlanmış 1 aya kadar Türkiye'de de satışa sunulur sanırım.
Belle henüz erken önce Anna ile ilgili sorunların çözülmesi gerekiyor, ben şahsen bu sorunlardan mıdır bilmem ama Anna'yı sevmedim eski dosyaları indirdim akşam geri dönerim büyük ihtimal 14.02'ye
Bende 14.02'ye geri dönüp yeni güncelleme çıkana kadar beklemeyi düşünüyorum, isterse Belle gelene kadar çıkmasın Anna'yı gördüm göreceğim kadar
ben anna yükledim 2 gün durdu belle ye geçtim . keşke bu kadar beklettiklerine değseydi .Belle çıkana kadar bir oyalama güncellemesi bence, yeni uygulamalar uzun zamandır Belle ikonuyla çıkıyor hatta artık Belle arayüzlü çıkıyor fMobi mesela, tabi Anna'da görünen geliştirmeler dışında görünmeyenler de var ama ben yine de sevmedim
​oo birde bunu mu bekleyecez..bitmez bu nokianın sorunları..
Anna böyleyse bellede nasıl sorunlar olur Allah bilir.
Aslında çok kötü değil ama arada kalmış bir güncelleme sanki, eski versiyona göre çok renksiz telefon canlılığını yitirdi sanki sonra bazı yerlerde kinetik kaydırma pek iyi olmamış, rehbere, mesajlara ve ayarlara girince içim kararıyor resmen kaç tane tema denedim sevmedim.
bende kararsızım Belle'mi 14.02 mi diye.
Durum böyleyken flashlamayı bilen arkadaşlara orjinal belleyi beklemelerini önermiyorum yüklesinler ivo 3.1 ve ya delight belle 3.1 i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?