anna guncel cince

Sponsorlu Bağlantılar

sertacfilm

Üye
inşallah gelir .temennimiz bu yönde.umarım kimse madur olmaz

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Amin dostum inşallah gelir de sıkıntı kalmaz...

----------Eklendi @ 22:01:24 ---------- Yazıldı @ 21:59:14 ----------

arkadaşlar şurayı bir inceleseniz downgrade diye bahsediyor ama...

karasahinemre

Üye
tester fw si olmasın lan onlar :D

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
hangisi :D

karasahinemre

Üye
sizin yüklediğiniz :D

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
oyle bisi olsa farkederdim ama sadece arkadaşın önceki sayfada söylediklerinin aynısı var...

karasahinemre

Üye
anna dünya üzerinde çıktı mı çıkmadı ama size güncelleme geliyo ne iş :D

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
biz özeliz abi ilkleri yaşıyoruz hep gibi çin variantınada atladım :D

karasahinemre

Üye
çinde de yoktur o fw tahminimce ve muhtemelen 2 dil vardır çince orjinaldir ingilizce de nokia yamamıştır testerlara vermiştir fw çinde üretilmiştir yani benim teorim bu yönde :D

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
benim teorim çinliler bunu yaydı bizde havucu tuttuk şimdi üst fw yi beklicez...

karasahinemre

Üye
çinde de yoktur o fw tahminimce ve muhtemelen 2 dil vardır çince orjinaldir ingilizce de nokia yamamıştır testerlara vermiştir fw çinde üretilmiştir yani benim teorim bu yönde :D

bak unutma bu mesajımı :D

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
hayırlısı olsun be dostum gelmezsede böyle kullanırız zaten n9 alcam bunuda yanında aperatif kullanırım :D

BL@DE02

BL@DE02

Üye
evet bende yükledim anna 1/2 1.4 mb lık güncelleme :) hadi bizim güncellemeyi yüklediğimiz için gıcıkan arkadaşlar :) nokia bile bizi taktir edip güncelleme gönderiyo :D hehehe kıskanma ne olur risk al senin de olur türkiyede ilk riski ben aldım deydi hehehe :ehe:ehe

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
evet bende yükledim anna 1/2 1.4 mb lık güncelleme :) hadi bizim güncellemeyi yüklediğimiz için gıcıkan arkadaşlar :) nokia bile bizi taktir edip güncelleme gönderiyo :D hehehe kıskanma ne olur risk al senin de olur türkiyede ilk riski ben aldım deydi hehehe :ehe:ehe

blade hocam bu mevzuyu nasıl yorumluyorsunuz :D :kop:

ahmetdemircim

Üye
sürüm kaç oldu?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hele birde buna bakin harika degilmi adamlar programin menusu yapmis nokia hala belle yapacak bu sekilde

program:

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
aynı dostum ya bi kaç bişi yükledi ama bendeki çin variantı düşün yani...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
çin in hiçbişeyine güven olmaz zaten :ehe bu szıntıyı bi tester yapmış olabilir :D nokia da bunu yükleyenlerin imei yi bulup iptal ediyomuş :ehe bunlar büyük ihtimal test sürümleri o yüzden güncelleniyo bari nokia ya sorunları mail atında bişeye yarasın :ehe

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ben o riske girmem...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
mesela şu klavyede basılı tutma :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt