anna guncel cince

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anna guncel cince
arkadaslar az once ovi suite actim symbian anna guncellemesi diye birsey geldi basariyla yukledi ama ne oldu konusunda bir fikrim yok kurcaladim birsey bulamadim.cince yukleyen arkadaslar bir baksin belki hepsine gelmistir.eski versilerde konturol etsinler bilgi verirseniz sevinirim.ekran goruntulerini yukluyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İnansammı acaba?:nono:

ahmetdemircim

Üye
önceden anna yülümüydüki sende?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet su cince versiyonu varya onu yuklemistim.hala tele bakiyorum ama ne geldini bulamadim bulursam bildiricem.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Avrupanın hangi ülkesindesin ve cihaz procduct kodun ne acaba,belki aynı yerde oturan çıkar

karasahinemre

Üye
biz çok geri kaldık arkadaş adamlar annayı güncelliyo :D

mesut1979

Üye
evet arkadaslar kurtulus arkadasin dedigi dogru simdi bende yapiyorum ev ekrani ve nfc program güncellemesi gelmis bendeki versiyon 20.37 .

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu güzel haber teşekkürler

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
kurtulus cin varyanti sende yuklumuydu

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
doğru söyluyor su an bendede yukleniyor ama ne olduğunu bilmiyorum...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar buldum (ovi notifications support Package) yani bildirim destek paketi diye guncelleme gelmis versiyon 1.02(11120) ama certifika baslangici 01/06/2011 bitis tarihi 02/01/2016 diye yaziyor hemen aklima hani nokia symbian 2016 son diyorlardi belki son tarih budur.n edersiniz

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
yüklendi diyor ama deişen bişi yok :D

----------Eklendi @ 21:13:54 ---------- Yazıldı @ 21:13:04 ----------

kurtulus sende bisi deistimi :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu güncellemeler sizde cihaz üzerindenmi gözüktü yoksa pc süit üzerindenmi acaba.ben pc süite baktım navi ye baktım bişiy yok

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
suite üzerinden göründü ama bende çin variantı yüklüydü kurdu ama bişi deişmedi :D

cod123

Üye
arkadaslar ben almanyadayim simdi baktim bisi yok bende anna yuklu deil

mesut1979

Üye
ev ekran güncellemesini yaptida nfc program güncellemesini yapmiyor hata verdi bilgisayari yeniden baslattim suan yüklüyor diyor ama 10 dakikadan beri ayni hicbir ilerleme yok herhalde yine hata olustu.

Takipçi Satın Al

Üst Alt