spartuas
Üye
Anna Ekran parkalığı hakkında
Selam arkadaşlar annayı 3 ay önce kurmama rağmen sorunlarıma daha yeni kavuşuyorum.
Annada ekran parlaklılığı artmış ama bende artmadı Telefon çok karanlık. Güç moduna alıyorum hiç birşey gözükmüyor.Ama telefona soft format attım.Ekran parlaklılığı geri geldi.Ve 2 hafta sonra tekrar kararıyor. Babamın n8 ini bi açıyorum ekran parlıyo aşırı derecede ama benim c7 ide ekran çok karanlık.Soft format atmak istemiyorum çünkü geri kararıcak bunun sebeni varmıdır ? Flash attım ama bir daha flash atmakda istemiyorum ölür diye endişeleniyorum.
Teşekkürler
----------Eklendi @ 20:40:06 ---------- Yazıldı @ 20:38:33 ----------
Kusura bakmayın konu başlığını Ekran parlaklılığı diye açıcaktım özürdilerim
Annada ekran parlaklılığı artmış ama bende artmadı Telefon çok karanlık. Güç moduna alıyorum hiç birşey gözükmüyor.Ama telefona soft format attım.Ekran parlaklılığı geri geldi.Ve 2 hafta sonra tekrar kararıyor. Babamın n8 ini bi açıyorum ekran parlıyo aşırı derecede ama benim c7 ide ekran çok karanlık.Soft format atmak istemiyorum çünkü geri kararıcak bunun sebeni varmıdır ? Flash attım ama bir daha flash atmakda istemiyorum ölür diye endişeleniyorum.
Teşekkürler

----------Eklendi @ 20:40:06 ---------- Yazıldı @ 20:38:33 ----------
Kusura bakmayın konu başlığını Ekran parlaklılığı diye açıcaktım özürdilerim

ayarlar-telefon-ekran bölümünden parlaklığınızı ayarlayabilirsiniz sorunu doğru anladıysam