Anna Ekran parkalığı hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Anna Ekran parkalığı hakkında
Selam arkadaşlar annayı 3 ay önce kurmama rağmen sorunlarıma daha yeni kavuşuyorum.

Annada ekran parlaklılığı artmış ama bende artmadı Telefon çok karanlık. Güç moduna alıyorum hiç birşey gözükmüyor.Ama telefona soft format attım.Ekran parlaklılığı geri geldi.Ve 2 hafta sonra tekrar kararıyor. Babamın n8 ini bi açıyorum ekran parlıyo aşırı derecede ama benim c7 ide ekran çok karanlık.Soft format atmak istemiyorum çünkü geri kararıcak bunun sebeni varmıdır ? Flash attım ama bir daha flash atmakda istemiyorum ölür diye endişeleniyorum.

Teşekkürler:naughty:

----------Eklendi @ 20:40:06 ---------- Yazıldı @ 20:38:33 ----------

Kusura bakmayın konu başlığını Ekran parlaklılığı diye açıcaktım özürdilerim :kop:

catdog136

catdog136

Üye
ben sorununuzu anlamadım :D ayarlar-telefon-ekran bölümünden parlaklığınızı ayarlayabilirsiniz sorunu doğru anladıysam :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes o C7 lerde genel bi sorun ekranlarında bi problem var nedense :hmmm

kaptanedi

kaptanedi

Üye
Nokia nın amoled yetiştiremeyip başka kalitesiz kaynaklardan tedariki sonucun bi durum ekran konsantrat ayarı yanlış yapılmış özellikle son parti ürünlerde beyaz renkler tam degil ya pembemsi yada mavimsi yabancı forumlarda cok var b sorun yazılımla giderilemiyecegi söyleniyor benim bu sorundan dolayı tam 3. C7 im en son garanti beklemekten sıkıldıgım için öylece kullanıyorum.. parlaklık son derecce düşük ve ekran zeminindee özellikle beyaz ve acık kahbe renklerde koyu siyah cizgiler oluşuyor

ByPotter

ByPotter

Üye
Evet benim c7de böyle... Arkadaşımin n8i böyle değil. C6-01 de gayet parlak ama c7 ler sorunlu

cabal21

cabal21

Üye
n8'ide phoenix le bağlayıp test modunda beyaz ekranı seçtiğinde pembemsı bi renk çıkıyor. ama diğer türlü beyazı da gösteriyor.

valent

valent

Üye
GArip bir durum bende c7 kullanıcısıyım ama kuzenimin n8 inden ekran parlaklığı ve kalitesi bakımından hiçbir farkı yok şuan ikisinide elimde karşılaştırıyorum tamamen aynı parlaklığıda canlılığıda.

kaptanedi

kaptanedi

Üye
İlk parti c7 lerde sorun yok benim ilk telefonomdada yoktu aama daha sonra üretilen partilerde var degişen son iki telefonumdada bu sorun var nazı kaynaklar nokia nın bstarya süresini uzatması için donanımsal ışık ayarını kıstıgı söyleniyo nokia nın avrupa sitesinde bu sorun ve n8 lerdeki mor ekran sorunu cok var nokia yetkilileri ekran deeğişimi diyor tabi 15 gün servis yolu beklicez.. Ben bridnes diye bi program var onu kullanıyorum parlaklıgı herzaman son ayarında tutuyo servise verene kqdar idare eder yani..

catdog136

catdog136

Üye
benim telefon ilk parti ondan böyle bir sorunum yok.. Genelde ilk parti telefonlar sorunlu olur ama istisna bir durum bu :/

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Demek ki yapacak birşey yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt