sercantapsin
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tüm programlar çalışıyormu? skype nimbuz vs..
Kısa yollar widget ler gene bar halindemi yer değişiyor yoksa tek tek değişiyor mu? birde kaç masa üstü var 6 kadar oluyormu?
Bende anna kullanıyorum.Teli yeni hackledim.Dili ing.yapıp bütün prog.yükledim ve türkçeye dönüp hepsini sorunsuz olarak kullanıyorum. Baloncuklar,play to,nokia drop,beta nokia store ,beta navigasyon....vs tüm prolar yüklü ve sorunsuzca çalışıyor.Ben orjinal annayı hard format ve biçimlendirmeleri yaptıktan sonra yükleyip 4 tane güncelleştirmeyi yapmıştım.Tüm programlar çalışıyormu? skype nimbuz vs..
Nasıl yani,biraz açıklarmısınOVI'deki Anna Bozuk Bozuk.
Nasıl yani,biraz açıklarmısın
Forumdaki tüm anna sorunları hepsi OVI'de yükleyenlerde çıkıyor. bende oviden yükledim bendede sorun bol. Flashlayanların hicbirinde sorun yokmus mesela
Forumdaki tüm anna sorunları hepsi OVI'de yükleyenlerde çıkıyor. bende oviden yükledim bendede sorun bol. Flashlayanların hicbirinde sorun yokmus mesela
sorunlar var ..
mesela ben oviden güncelledim hafıza kartımdaki müzikler var resimler yok...
yüklediğim programların yarısı yok dili değişince geri geliyorlar ....nasıl bir saçmalık sa artık..
ilk yüklediğimde şarj aniden bitiyordu şuan düzelmiş durumda..
bazı programları yarıda sonlandırıyor sistem kabul etmiyor daha önce hiç bir symbian sürümlerinde rastlamadığım bişey.....
----------Eklendi @ 22:50:41 ---------- Yazıldı @ 22:47:33 ----------
Beyler symbian anna da eski s^3 teması siliniyor acaba elinde olan varsa link verebilir mi...?
orjinal tema
dili ing yap- yükle.. anna nın yeni program yükleme yöntemiFacebook application yüklenmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?