Anna çin versiyonunu yükleyenler baksın önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
yav arkadaşlar bu çin annasından mağazaya girdinizmi? bende türkçe uygulamaların çoğu çıkmıyor. mesela bir döviz programı vardı bilgisayardan bakıyorum koduyla aratıyorum çıkmıyor. kanal d uygulaması felanda görünmüyor. nasıl yaparız?
çok basit bilgisayardan ovi ye girip istediğin uygulamaları telefonuna mesajla linkini yollatcaksın :naughty:

----------Eklendi @ 19:26:57 ---------- Yazıldı @ 19:26:28 ----------

Hocam dini imani Allahi karistirmayin bu ise. Bu ben Allaha inaniyorum dedi durusttur bu ateist yalancidir diye bir mantik olamaz. Zaten bazilarinin Allahi para olmus..

Bu arada ben cin Annasindan memnunum 3 gundur reset atmadi telefonum rekor.

harbi iyiymiş :D

cardanadam

cardanadam

Üye
ya ben bu gurup kurma işinde şaka yapmıştım ciddiye alınmış neyse ben katıldım herkezi beklerim

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Benim yelefonda ilk kutusundan cikardigimda aleminyum kasanin en altinin en kosenide bir ezilme vardi fakat kafama takmadim kycuk bursey icin 1 ay beklmeye gerek yok dedim. Simdi ekranda cizikler ve ust plastikte kucuk bir ezilme oldu servise versem sadece arka kasayimi degistirir yoksa digerlerine de bakar mi ?

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
Benim yelefonda ilk kutusundan cikardigimda aleminyum kasanin en altinin en kosenide bir ezilme vardi fakat kafama takmadim kycuk bursey icin 1 ay beklmeye gerek yok dedim. Simdi ekranda cizikler ve ust plastikte kucuk bir ezilme oldu servise versem sadece arka kasayimi degistirir yoksa digerlerine de bakar mi ?

Malesef erkran çizikleri ve ezilmeler garanti kapsamına girmiyor. Cihazını garantiye gönderirken şikayet bölümünde çizilmeleri ve ezikleri yazdıktan sonra müşteri memnunuyeti için birkereye mahsus ücretsiz onarmanızı rica ediyorum dersen bir ihtimal değiştirip gönderebiliyorlar. Yoksa bu tür sorunlar garanti kapsamına dahil değil.

PureFood

PureFood

Üye
Hertürlü sorunlarınızı bana yazabilirsiniz.. Her Nokia cep telefonu bizim için değerlidir.

Hocam bu S60v5 güncellemelleri teke teker çıktı C6,5230,C5-03'e.
Hala bekliyoruz 5800 çıkmadı, Nokia Destek hattına ulaşıyoruz arıyorlar tekrar diyorlar şu anda 5800 mevcut değil, ee Nokia resmi sayfası verdi tüm V5 güncellemelerinin olacağını.
Ne diyorsunuz ?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
ama cihaz kutusundan ciktiginda da ezilmeler vardi abi. Peki N8 in kamerasina yonelik bir guncelleme varmi ? Mesela slow motion video cekebilmek icin

mcnpl4

mcnpl4

Üye
slowmotion cok guzel olurdu gercektende...

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
ama cihaz kutusundan ciktiginda da ezilmeler vardi abi. Peki N8 in kamerasina yonelik bir guncelleme varmi ? Mesela slow motion video cekebilmek icin

Güncellemelere bakarım varmı diye, ama yanlış hatırlamıyorsam n8 için öyle bir program vardı diye hatırlıyorum..

----------Eklendi @ 11:41:55 ---------- Yazıldı @ 11:40:33 ----------

Hocam bu S60v5 güncellemelleri teke teker çıktı C6,5230,C5-03'e.
Hala bekliyoruz 5800 çıkmadı, Nokia Destek hattına ulaşıyoruz arıyorlar tekrar diyorlar şu anda 5800 mevcut değil, ee Nokia resmi sayfası verdi tüm V5 güncellemelerinin olacağını.
Ne diyorsunuz ?

Cihaz güncellemeleri sadece Nokia bilgisi dahilindedir, kesinlikle günü saati falan verilmez. Yakında çıkacaktır sabretmenizi rica ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: tuzluca76
tuzluca76

tuzluca76

Üye
Çok Sağol Tuksedon. Çok Araştırdım Ama Yok Maalesef :/ Bulunca Paylaşırsan Allah Senden Bin Kere Razı Olsun :)

PureFood

PureFood

Üye
Güncellemelere bakarım varmı diye, ama yanlış hatırlamıyorsam n8 için öyle bir program vardı diye hatırlıyorum..

----------Eklendi @ 11:41:55 ---------- Yazıldı @ 11:40:33 ----------

Cihaz güncellemeleri sadece Nokia bilgisi dahilindedir, kesinlikle günü saati falan verilmez. Yakında çıkacaktır sabretmenizi rica ediyorum.

Teşekkürler hocam. Bekliyoruz. 5230,C6,C5-03'e çıkıp 5800'a hala gelmemesi canımızı sıktı 2 hafta oldu hala bekliyoruz bakalım...

uribaju

uribaju

Üye
konu boş mesajlarla dolmuş .. Benim bir sorum olacak TUKSEDON
hafıza kartım 16gb toshiba bazen "hafıza kartınızı kaldırı seçmeden kaldırmanız güvenli değil" gibi bir uyarı verip ardından hafıza kartına ulaşılamıyor. Bu bezen telefonu kapatıp açtıgımda düzeliyor.Bazen de 1 hafta felan öyle devam edıyor düzelmiyor.Bu sorunun kaynağı ne olabilir acaba?

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
konu boş mesajlarla dolmuş .. Benim bir sorum olacak TUKSEDON
hafıza kartım 16gb toshiba bazen "hafıza kartınızı kaldırı seçmeden kaldırmanız güvenli değil" gibi bir uyarı verip ardından hafıza kartına ulaşılamıyor. Bu bezen telefonu kapatıp açtıgımda düzeliyor.Bazen de 1 hafta felan öyle devam edıyor düzelmiyor.Bu sorunun kaynağı ne olabilir acaba?

Cihazın daha yeni bir cihaz ise muhtemelen sorun hafıza kartından veya içerdiklerinden kaynaklanıyordur. Başka bir hafıza kartı deneme imkanın varsa, denemeni öneririm, sorun gözlenmezse hafıza kartın cihaza uyumsuz demektir. Yok ondada aynı şeyi yapıyorsa cihaz problemlidir. Bunları yapmadan cihaza temiz kurulum (içerisindeki herşeyi silip fabrikadan çıktığı ilk günkü gibi.) flash atmanı öneririm.

uribaju

uribaju

Üye
Cihazın daha yeni bir cihaz ise muhtemelen sorun hafıza kartından veya içerdiklerinden kaynaklanıyordur. Başka bir hafıza kartı deneme imkanın varsa, denemeni öneririm, sorun gözlenmezse hafıza kartın cihaza uyumsuz demektir. Yok ondada aynı şeyi yapıyorsa cihaz problemlidir. Bunları yapmadan cihaza temiz kurulum (içerisindeki herşeyi silip fabrikadan çıktığı ilk günkü gibi.) flash atmanı öneririm.
2gb lık hafıza kartı varken böyle sorun olmuyordu.16gb lık hafıza kartını başka telefonda denedim ondada öyle biçimlendirmeye çalışıyorum yarıda işlem duruyo bozuk diyo ardından.Bu hafıza kartını ilk aldıgımda da şifreli çıktı bende biçimlendirdim kullandım ama bir süre geçtikten sonra yine aynı sorun oldu.Garantiye versem nasıl olur acaba?
Hfıza kartı toshiba microsdhc 16gb benim bildiğim 32gb a kadar uyumlu acaba markadan markaya değişiyor mu?

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi

2gb lık hafıza kartı varken böyle sorun olmuyordu.16gb lık hafıza kartını başka telefonda denedim ondada öyle biçimlendirmeye çalışıyorum yarıda işlem duruyo bozuk diyo ardından.Bu hafıza kartını ilk aldıgımda da şifreli çıktı bende biçimlendirdim kullandım ama bir süre geçtikten sonra yine aynı sorun oldu.Garantiye versem nasıl olur acaba?
Hfıza kartı toshiba microsdhc 16gb benim bildiğim 32gb a kadar uyumlu acaba markadan markaya değişiyor mu?

Hafıza kartı cihaz ile uyumsuzluk yapabilir bu çok normal, servisini bi araştır bence. Eğer cihazının satın alma kutusu içinden çıktıysa, hafıza kartıyla cihazın faturasını birlikte KVK ya falan gönder değişirler

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
@TUKSEDON

Hocam mesela 2.el bir cep telefonu aldık. Ve bir süre sonra garanti kapsamında aynı arızayı 4 kez verdi. Yalnız 2.el aldığımız için faturada bizim adımız geçmiyor. Bu şekilde Tüketici Hakem Heyetine başvurabilir miyiz?

Yani faturanın THH' ye başvuranın üzerine kayıtlı olması mı gerekir?

uribaju

uribaju

Üye
Hafıza kartı cihaz ile uyumsuzluk yapabilir bu çok normal, servisini bi araştır bence. Eğer cihazının satın alma kutusu içinden çıktıysa, hafıza kartıyla cihazın faturasını birlikte KVK ya falan gönder değişirler
kutudan çıktı faturası da elimde garantiye yollarım büyük ihtimal zaman ayırdığın için teşekkürler :oke:

ImPossibLe28

Üye
TUKSED0N Bir soru da ben sorayim (:
benim telefonun flasi aldiktan 15 gun sonra falan calismamaya basladi.. Kirmizi led odaklama isiginda sorun yok. Sadece xenon flas calismiyor.
Ayrica 1 ay once falan telefonu bir yere koyup zaman ayarli bi resim cekmek istedim. Tam ayarlayip arkami dondum telefon yere dustu. Ust kapagin acma tusu civarinda ezilme var.
Ayrica ses kaydi ve videoda sesi ugultulu kaydediyor..
Benim boyle sorunlarim var.. Garantiye yollasam neyi ucretli neyi ucretsiz yapar sizce?
Unutmadan telde sizinti anna yuklu. Ben bu sekilde garantiye yollasam ne olur?
Orjinal anna ciktiktan sonra bunu yukleyemezsek, dead phone flash atip yukleyebilir miyiz?
Dead phone flash atsak bu serviste sorun olur mu?

Cok soru sordum kusura bakma. Cevaplarini bekliyorum...

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkürler hocam. Bekliyoruz. 5230,C6,C5-03'e çıkıp 5800'a hala gelmemesi canımızı sıktı 2 hafta oldu hala bekliyoruz bakalım...

annayı aylardır bekliyoruz, buna şaşmamak lazım. Hem daha yeni duyuldu dur bakalım.. :d:

----------Eklendi @ 21:07:34 ---------- Yazıldı @ 21:04:48 ----------

@TUKSEDON

Hocam mesela 2.el bir cep telefonu aldık. Ve bir süre sonra garanti kapsamında aynı arızayı 4 kez verdi. Yalnız 2.el aldığımız için faturada bizim adımız geçmiyor. Bu şekilde Tüketici Hakem Heyetine başvurabilir miyiz?

Yani faturanın THH' ye başvuranın üzerine kayıtlı olması mı gerekir?

Elinizde fatura bulunması büyük bi avantaj ama fatura sahibi tüketici haklarında isteniyormu tam bilmiyorum. Yanlış bilgi vermek istemem. araştırıp dönüş yaparım..

----------Eklendi @ 21:13:04 ---------- Yazıldı @ 21:07:34 ----------

TUKSED0N Bir soru da ben sorayim (:
benim telefonun flasi aldiktan 15 gun sonra falan calismamaya basladi.. Kirmizi led odaklama isiginda sorun yok. Sadece xenon flas calismiyor.
Ayrica 1 ay once falan telefonu bir yere koyup zaman ayarli bi resim cekmek istedim. Tam ayarlayip arkami dondum telefon yere dustu. Ust kapagin acma tusu civarinda ezilme var.
Ayrica ses kaydi ve videoda sesi ugultulu kaydediyor..
Benim boyle sorunlarim var.. Garantiye yollasam neyi ucretli neyi ucretsiz yapar sizce?
Unutmadan telde sizinti anna yuklu. Ben bu sekilde garantiye yollasam ne olur?
Orjinal anna ciktiktan sonra bunu yukleyemezsek, dead phone flash atip yukleyebilir miyiz?
Dead phone flash atsak bu serviste sorun olur mu?

Cok soru sordum kusura bakma. Cevaplarini bekliyorum...

Öncelilkle şunu söyleyim cihazında darbe görüldüğü zaman birazı garantili birazı garntisiz olmaz, tümü garantisiz işleme tabi tutulur. Sana tavsiyem normal şikayetlerini yaz servise öyle gönder, anna da problem olmuş şimdi sana resmi versiyon çıkana kadar bekle düşük çıkarsa ona göre haberleşelim..

Üst Alt