Anna çin versiyonunu yükleyenler baksın önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

metinakrep

Üye
1 yıla yaklaştıysa pilden olabilir. Bu durumda cihazın faturasıyla servise gitmen gerekecek. 15-20 gün için bataryan arızalıysa değişir. Güç tasarruf modunu kullanmanı öneririm %20 veya %30 farkediyor..

yok bir yıl değil daha 1.5 ay oldu alalı gene götüreceğim eğer 3 defada sorun çözümlenmez ise artık tüketici haklarına başvurmam gerekecek galiba

Anußis

Anußis

Üye
telefonu aldığın yere git kvkya değil ...

aldığın yere pil sorunum var de onlar garantiye versin ve yeni pil ile değiştirmelerini tembihle ...

:hmmm

metinakrep

Üye
telefonu aldığın yere git kvkya değil ...

aldığın yere pil sorunum var de onlar garantiye versin ve yeni pil ile değiştirmelerini tembihle ...

:hmmm
daha alalı bir hafta olmuştu sorunu farkettim aldığım yere söyledim kvk ya göndereceğiz dediler yada siz gönderin dediler bana da yakın olduğu için kendim götürmüştüm kvkya ayrıca defalarca dediğimiz halde kvk hiç sorun yok deyip yazılımsal diyor yazılım atıyor ve içinmdeki bilgilerim siliniyor zaten yazılım atmak çocuk oyuncağı benim için ama gelde kvk ya söyle bunu bence basit yola kaçıyorlar galiba nokia şu kvk olayına bir çözüm bulması gerek çünkü kvk ya karşı şikayet üstüne şikayet var müşterilerden

Anußis

Anußis

Üye
haklısın helede büyük şehirde olunca kvklar çok boşa veriyor ... mümkünse başka küçük bi ilde yaptırma fırsatın olursa garanti belgenle git kvkya mesela aydın vs. orada kolaylıkla yaparlar çünkü çok fazla şikayet olmuyor küçük şehirlerde

Enola19

Üye
bence o telefonun pili ciddi anlamda bozuk ben oraya farklı bir n8le gidip dediğin gibi bi internete girişte iki saatte bitiyorsa diğerini gösterip bana bunu açıkla diye sormanı tavsiye ederim

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Annada sarjimizi daha iyi kullanalim diye guc gostergesi 5 er 5 er iniyor ama hala 100 de bayagi gofiyor ama 95 oldummu hemen dususe geciyor : S

sharpie

Üye
annayı biraz daha erken çıkarsaydıda bu kadar insana eziyet etmeseydi olmazdı sanki.zaten telefonun içinde olması gereken şeyleri (dikey klavye,daha hızlı browser vs vs)büyük bir lütufmuş gibi sunmaları iyice sinirime gidiyor.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dh ci arkadaşların hepsi burada :) bekle bekle gına geldi valla ama inanıyorum son bekleyişler bunlar.

sharpie

Üye
ben zaten burdaydım.kullanıcı adım farklıydı değiştirdim.

ahmetdemircim

Üye
bende burdayım. dh'da n8'cilerin iyi bir arkadaşlık ortamı oluştu fakat burası oraya göre çok daha kullanışlı. dhda symbianı işl.sisteminden saymadıklarından ayrı bir bölümü ve kategorileri yok burdaki gibi. tek başlık altında karman çorman devam ediyor. burası o açıdan çok güzel.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
sharpie bu kamera stickerindan sende varmi acaba?

sharpie

Üye
hiç kalmadı.250-300 tane yapmıştım.isteyen herkeze postaladım.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
hadi ya :S onu nerden temin edebilirim?

ahmetdemircim

Üye
aslında sharpie şunun projesini çizip proje dosyası olarak dağıtsan herkes bulunduğu memlekette gider bir yerde yaptırabilir diye düşünüyorum. photoshoptada çizilip baskı alınabiliyor herhalde.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
vallaha çok sevaba girersin...

ahmetdemircim

Üye
çerçevenin içine oturacak ölçülerde olursa çok daha makbule geçer:oke:

sharpie

Üye
eski işyerimde makinayı kullanan arkadaşa boyutlarını vermiştim oda bilgisayarda çizimini yapmıştı bende hemen kesmiştim stickerları.hangi programda çizdiğini unuttum.ama hatırladığım makinanın kendi programında çizdiğiydi.bulunduğunuz yerde sticker kesen makina bulabiliyorsanız zaten boyutları verin onu kullanan hemen yapar.

dış kenar 1.2 cm iç yuvarlak açıklıkları 3,2 3,8 4,2 4,8 mm hangisi işinize geliyosa onunla kullanın.ben 3,8 i kullanıyorum.
çok dikkatli uygulayın görüntü kenarlarında gölge oluşmasına sebebiyet vermeyin.
[video=youtube;rxm15TcjWqQ]http://www.youtube.com/watch?v=rxm15TcjWqQ[/video]

----------Eklendi @ 09:54:09 ---------- Yazıldı @ 09:52:48 ----------

bu çözümü @ahmetdemircim kullanıcı adlı arkadaşla beraber bulduğumuzuda belirteyim.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Yani şimdi bu Anna Çin versiyonu yükleyenler yandı mı?

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
Yani şimdi bu Anna Çin versiyonu yükleyenler yandı mı?

Merak etmeyin arkadaşlar hiçbişey olmaz, daha ne güncellemeler çıkacak.. Konu sadece bilgilendirme amaçlı açıldı. Felaket tellallığı yok, korkmayın.. :oke:

Üst Alt