Anna çin versiyonunu yükleyenler baksın önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar aynı soruları sormaktan sa formun başına bir baksanız adam bunu daha önceden cevaplamıştı zaten

mcnpl4

mcnpl4

Üye
harbi bana bazen oluyo çekiniyorum telefonu çıkarmaya cidden hatta bazen öyle oluyoki kalabalıkta felan lan çaldırırz çıkarmıyım cepten en iyisi diyorum :D

ben telefonu dogrunduzgun cikarmiyodum cebimden ama okuldakiler ogrenmis bnm kameranin sohretini hmn.. Hangi ara gorduler anlmadim. Milletin bakisi degisiyo birden.. NAzar degmese bari

Anußis

Anußis

Üye
arkadaşlar aynı soruları sormaktan sa formun başına bir baksanız adam bunu daha önceden cevaplamıştı zaten

ama soruları soran arkadaşlar haklı 300 tlye bi x3 falan almıyor 1000 tl para vermiş adam panik olur tabi bırak sorsunlar hatasız kul olmaz :yuru

----------Eklendi @ 13:51:36 ---------- Yazıldı @ 13:50:41 ----------

ben telefonu dogrunduzgun cikarmiyodum cebimden ama okuldakiler ogrenmis bnm kameranin sohretini hmn.. Hangi ara gorduler anlmadim. Milletin bakisi degisiyo birden.. NAzar degmese bari

ayetel kürsü as telefona diyecem de nereye asacan bak bi not defteri oluştur pcde oraya ayet-el kürsiyi yaz tele at bişecik olmaz gerçekten bak :evet:

karasahinemre

Üye
arkadaşlar belle çin versiyonu sızmış :D

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye

harbi haa çaktırma ben okula bunu götürmüyodum :D 5800 ı götürüyodm artık adım çıkcaktı varyemez diye ama inan 5800 ı ilk çıktığına yakın aldım n8 de olduğu gibi telefon benim elime geçmiyodu milletten neyseki sonradan ucuzladı herkeste kapış kapış 5800 olmaya başladı ama bu sefer tecrübeliydim götürmedim n8 i okula çok nadir götrmüşümdür sadece haftasonu kullandım yaza kadar :D bide sömestr :ehe

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
arkadaşlar belle çin versiyonu sızmış :D
hücuummmm :ehe

----------Eklendi @ 13:53:15 ---------- Yazıldı @ 13:52:53 ----------

ama sızıntıyı yükleyen arkadaşlara teşekkür etmek lazım aydınlatıcı bilgiler verdiler içimiz rahatladı en azından :oke:

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Gerçekten hiç deilse bilgi aldık ama şeytan dürtemedi :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ama soruları soran arkadaşlar haklı 300 tlye bi x3 falan almıyor 1000 tl para vermiş adam panik olur tabi bırak sorsunlar hatasız kul olmaz :yuru

ayetel kürsü as telefona diyecem de nereye asacan bak bi not defteri oluştur pcde oraya ayet-el kürsiyi yaz tele at bişecik olmaz gerçekten bak :evet:
Su usb ye dualar atip boynuna asarak sinava giren cocuk misali:ehe en iyisi mobil kuran indireyim

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye

telefonda bu tür şeylere karşıyım araba olsa neyse de hani telefonu koyduğun yerin belli telefon yanındayken herşeyin olabileceğide belli o yüzden yanlş bence :ehe

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bu moralle bu gece bi 70 lik biter...

karasahinemre

Üye
amaç kendini korumak telefon bahane :P

Anußis

Anußis

Üye
telefonda bu tür şeylere karşıyım araba olsa neyse de hani telefonu koyduğun yerin belli telefon yanındayken herşeyin olabileceğide belli o yüzden yanlş bence :ehe

düşünce güzel :d::d: yardımcı olmak için güzel bi fikirdi ama

----------Eklendi @ 13:56:59 ---------- Yazıldı @ 13:56:43 ----------

Su usb ye dualar atip boynuna asarak sinava giren cocuk misali:ehe en iyisi mobil kuran indireyim

bak oda güzel :ehe

----------Eklendi @ 13:57:36 ---------- Yazıldı @ 13:56:59 ----------

amaç kendini korumak telefon bahane :P

laaayn telefonu almayın bana vurun :ehe:ehe:ehe

cardanadam

cardanadam

Üye

ben okadar dedim yapmayın etmeyin nerden biliyorsunuz diyer rakiplerin oyunu olmadığını belki bir problem olur ama kimse beni dinlemedi:vur bir kaç kişi hariç ee şimdi biz mutlu onlar mutsuz yazık değilmi bak kendi ağzınla söylüyorsun 1000 tl. para vermişler diye öyleyse neden bilmedikleri şeyleri yüklüyorlar telefona :( bende üzülüyorum onların bu hallerine tabiki ama teşke beni dinleselerdi

Anußis

Anußis

Üye
ben okadar dedim yapmayın etmeyin nerden biliyorsunuz diyer rakiplerin oyunu olmadığını belki bir problem olur ama kimse beni dinlemedi:vur bir kaç kişi hariç ee şimdi biz mutlu onlar mutsuz yazık değilmi bak kendi ağzınla söylüyorsun 1000 tl. para vermişler diye öyleyse neden bilmedikleri şeyleri yüklüyorlar telefona :( bende üzülüyorum onların bu hallerine tabiki ama teşke beni dinleselerdi

sende haklısın ama ne yapalım olmuş artık bişeler |-)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
cruzer den baska pisman olan yok farkindaysaniz

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Orjinal annayı beklemek en doğrusu :oke:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye

düzelir düzelir hep öyle kalmaz heralde onların telefonda

Üst Alt