harbi bana bazen oluyo çekiniyorum telefonu çıkarmaya cidden hatta bazen öyle oluyoki kalabalıkta felan lan çaldırırz çıkarmıyım cepten en iyisi diyorum![]()
arkadaşlar aynı soruları sormaktan sa formun başına bir baksanız adam bunu daha önceden cevaplamıştı zaten

ben telefonu dogrunduzgun cikarmiyodum cebimden ama okuldakiler ogrenmis bnm kameranin sohretini hmn.. Hangi ara gorduler anlmadim. Milletin bakisi degisiyo birden.. NAzar degmese bari

ben telefonu dogrunduzgun cikarmiyodum cebimden ama okuldakiler ogrenmis bnm kameranin sohretini hmn.. Hangi ara gorduler anlmadim. Milletin bakisi degisiyo birden.. NAzar degmese bari
5800 ı götürüyodm artık adım çıkcaktı varyemez diye ama inan 5800 ı ilk çıktığına yakın aldım n8 de olduğu gibi telefon benim elime geçmiyodu milletten neyseki sonradan ucuzladı herkeste kapış kapış 5800 olmaya başladı ama bu sefer tecrübeliydim götürmedim n8 i okula çok nadir götrmüşümdür sadece haftasonu kullandım yaza kadar
bide sömestr 
arkadaşlar belle çin versiyonu sızmış![]()

hücuummmmarkadaşlar belle çin versiyonu sızmış![]()

Su usb ye dualar atip boynuna asarak sinava giren cocuk misaliama soruları soran arkadaşlar haklı 300 tlye bi x3 falan almıyor 1000 tl para vermiş adam panik olur tabi bırak sorsunlar hatasız kul olmaz
----------Eklendi @ 13:51:36 ---------- Yazıldı @ 13:50:41 ----------
ayetel kürsü as telefona diyecem de nereye asacan bak bi not defteri oluştur pcde oraya ayet-el kürsiyi yaz tele at bişecik olmaz gerçekten bak![]()
en iyisi mobil kuran indireyimtelefonda bu tür şeylere karşıyım araba olsa neyse de hani telefonu koyduğun yerin belli telefon yanındayken herşeyin olabileceğide belli o yüzden yanlş benceama soruları soran arkadaşlar haklı 300 tlye bi x3 falan almıyor 1000 tl para vermiş adam panik olur tabi bırak sorsunlar hatasız kul olmaz
----------Eklendi @ 13:51:36 ---------- Yazıldı @ 13:50:41 ----------
ayetel kürsü as telefona diyecem de nereye asacan bak bi not defteri oluştur pcde oraya ayet-el kürsiyi yaz tele at bişecik olmaz gerçekten bak![]()

telefonda bu tür şeylere karşıyım araba olsa neyse de hani telefonu koyduğun yerin belli telefon yanındayken herşeyin olabileceğide belli o yüzden yanlş bence![]()

yardımcı olmak için güzel bi fikirdi amaSu usb ye dualar atip boynuna asarak sinava giren cocuk misalien iyisi mobil kuran indireyim

amaç kendini korumak telefon bahane :P

ama soruları soran arkadaşlar haklı 300 tlye bi x3 falan almıyor 1000 tl para vermiş adam panik olur tabi bırak sorsunlar hatasız kul olmaz![]()
bir kaç kişi hariç ee şimdi biz mutlu onlar mutsuz yazık değilmi bak kendi ağzınla söylüyorsun 1000 tl. para vermişler diye öyleyse neden bilmedikleri şeyleri yüklüyorlar telefona
bende üzülüyorum onların bu hallerine tabiki ama teşke beni dinleselerdiben okadar dedim yapmayın etmeyin nerden biliyorsunuz diyer rakiplerin oyunu olmadığını belki bir problem olur ama kimse beni dinlemedibir kaç kişi hariç ee şimdi biz mutlu onlar mutsuz yazık değilmi bak kendi ağzınla söylüyorsun 1000 tl. para vermişler diye öyleyse neden bilmedikleri şeyleri yüklüyorlar telefona
bende üzülüyorum onların bu hallerine tabiki ama teşke beni dinleselerdi

ben okadar dedim yapmayın etmeyin nerden biliyorsunuz diyer rakiplerin oyunu olmadığını belki bir problem olur ama kimse beni dinlemedibir kaç kişi hariç ee şimdi biz mutlu onlar mutsuz yazık değilmi bak kendi ağzınla söylüyorsun 1000 tl. para vermişler diye öyleyse neden bilmedikleri şeyleri yüklüyorlar telefona
bende üzülüyorum onların bu hallerine tabiki ama teşke beni dinleselerdi
bu moralle bu gece bi 70 lik biter...