Anna-Belle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
Anna-Belle
Arkadaşlar şimdi merak ettiğim bir konu var üst konuda da baktım sordumda ayrıca başka konulardada dile getirdim ama maalesef tam bir cevap alamadım şimdi bende direk Türkçe varyantlı yan ovi suite ile güncelleştirilmiş N8 var sürüm v24 ben belle kurmak istiyorum ve o büyük boyutlu dosyaları indirmek istemiyorum kota sorunum var bu olayı nasıl yapıcam yani cevap alabilirsem ve detaylı olursa sonra konu kilitlensin ve ya üst konu olsun merak edenler var bence ve şimdiden teşekkürler cevap verecek olanlar için

----------Eklendi @ 21:19:52 ---------- Yazıldı @ 20:48:06 ----------

bir cevap vereydiniz

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum benim anlamadıgım belle dosyalarını indirmeden nasıl kurmayı düşünyosun ? mecbur indirmen gerekiyo..baska bi çözümü vardır belki ama ben bilmiyorum :hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
hayır belle yi tabi ki indircem ama anna zaten var bende navi den indirmeden o dosyaları nasıl kuarabilirim diyorum

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bellede zaten 4 dosya oluyodu benm bildiğim,onuda anna dosyalarıyla degstrp tekrar flashlıyosn yani annayı bi daha indirmene bi gerek yok sende ki yeter ama sen annayı flashlamamıssın sanırım oviden güncellemişsin ?? :hmmm

astegon

Üye
işletim sisteminin core dosyalarını indirmeden kurulum yapamazsınız.

Bu aynı "windows 7 kurmak için kurulum ISO'sunu indirmeden nasıl kurarım" gibi bir soru

spartuas

spartuas

Üye
İndirme sorunu yaşıyorsan flash belleğini al. Ve git internet cafeden indir. Tabi internet cafe diyorum virüs + trojan herşey olabilir.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
hay allahım sen win 7 kurmak için xp dosyalarını mı indiriyorsun astegon ben direk belle cfw leri veriliyor ya ordan direk kurabilir miyim diye soruyorum ve evet ovi den güncelledim

----------Eklendi @ 22:20:50 ---------- Yazıldı @ 22:19:57 ----------

İndirme sorunu yaşıyorsan flash belleğini al. Ve git internet cafeden indir. Tabi internet cafe diyorum virüs + trojan herşey olabilir.
o da var işte ve neredeyse 2 gb ve benim 2 saatlik aram var orda iner mi belli değil yani illa anna dosyaları lazım diyorsunuz

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum belle atabilmen için elinde anna dosyalarıda olması gerekyo ki belleyde degiştirebilesn uda.dosyasını flan yani...o yuzden mecbur hem anna hem belle indirmen gerekcek..ha telefonda ki anna dosyalarını tekrar pc'ye atabilcegn bi program varsa onu bilmiyorum ama :hmmm

----------Eklendi @ 22:24:41 ---------- Yazıldı @ 22:23:34 ----------

​aynen...anna lazım kesinlikle

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Esendağlı
Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
tamam o zaman başka çözümü olan yoksa konu kilit ve :tşk:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
rica ederim :oke:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Hasan Navifirmden Annanın tüm dosyalarını indirmene gerek yok. Sadece işaretli olanları indirmen yeterli. 1 gb boyutunda büyük bir dosya var orda, onu indirmeyeceksin.

Elimde 159 mb'lık Anna Germany sürümü var. Dilersen upload edeyim senin için?

Zaten Belleyi yüklemek için illa ki Anna yazılım dosyalarının elinde olması gerekmiyor. İskandinav sürümünü RM-596 klasörüne atıp, Phoenixin dosyaları görmesini sağlasan da yeter.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
Hasan Navifirmden Annanın tüm dosyalarını indirmene gerek yok. Sadece işaretli olanları indirmen yeterli. 1 gb boyutunda büyük bir dosya var orda, onu indirmeyeceksin.

Elimde 159 mb'lık Anna Germany sürümü var. Dilersen upload edeyim senin için?

Zaten Belleyi yüklemek için illa ki Anna yazılım dosyalarının elinde olması gerekmiyor. İskandinav sürümünü RM-596 klasörüne atıp, Phoenixin dosyaları görmesini sağlasan da yeter.

bak bu iyi olur ercan abi yalız şimdi değil bayramın ilk günü atarsan da olabilir yada pazartesi filanda olabilir ama multiupload a at telefonda limitsiz net var ordan da bir belle cfw si indiririm çok teşekküler

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

bak bu iyi olur ercan abi yalız şimdi değil bayramın ilk günü atarsan da olabilir yada pazartesi filanda olabilir ama multiupload a at telefonda limitsiz net var ordan da bir belle cfw si indiririm çok teşekküler

Tamam kardeşim, hallediyorum ben hemen. Sen istediğin zaman indirirsin. Upload'a başlıyorum :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
polluxea♪;3954226' Alıntı:
dostum belle atabilmen için elinde anna dosyalarıda olması gerekyo ki belleyde degiştirebilesn uda.dosyasını flan yani...o yuzden mecbur hem anna hem belle indirmen gerekcek..ha telefonda ki anna dosyalarını tekrar pc'ye atabilcegn bi program varsa onu bilmiyorum ama :hmmm

----------Eklendi @ 22:24:41 ---------- Yazıldı @ 22:23:34 ----------

​aynen...anna lazım kesinlikle
Aynen:oke:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Hasan, verdiğim linkten Anna Germany sürümünü indirebilirsin.

İstediğin Belle sürümünü de söyle bana (kurtulus40, Madness, ivo777, Delight vs..) hangisini istiyorsan Multiupload'a yükleyeyim senin için.

matchlessss

matchlessss

Üye
gıt bı net cafeye 1 2 saat otur download et belle atman ıcın gereken programları dosyaları at flasha ewde kota sorunun varsa. yada 3 gun sabret ovıden guncelle tabı tam tarıhınde cıkarsa

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
@matchlessss cfw atmak istiyorum efektlerinden dolayı

ercan abi kurtulus40 abimizin yaptığı qt sorunu olmayan bir cfw var onu yüklücem onuda indiririm ordan teşekkürler abi bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt