Oraya baktım hocam ama bende almanya kodu ile anna yüklü şu anda. burada 14.02 sürümüne göre anlatılmış bende orada herhangi bir dosya yok. neyse anlatım yapan arkadaşa özel mesaj gönderdim bakalım. umarım yüklemeyi başarırım bunu..
Tamam hocam oradaki anlatıma göre atacağım şimdi ama anna dosyalarına da ihtiyaç var sanırım? bir de anna dosyalarını rm596 klasörünün dışına mı atacağım rm596 da belle dosyaları mı olacak?
aynen belirttiğin gibi nokia/phonenix/products/rm596/anna Anna da 8 dosya var. O video'da anlatıldığı gibi 4 dosyayı (belle dosyaları ile) değiştirip geri kalan Anna dosyaları ile flash atıyorum o zaman?
dediklerini harfi harfine yaptım arkadaşım fakat telefona 2 defa dead phone oldu sanırım benim versiyonla ilgili 024.001 anna yüklü zannedersem bu versiyona yüklenmiyor.bu versiyona yükleyen varmı arkadaşlar.
istediğin sürü üzerine yükleyebilirsin ben de ilk yaptığımda dead phone oldu sonra iskandinav sürümünu yani n8.ilk sürümünu yükledim dead phone ile sonra anna attım ve belleyi attım oldu. Videoy dikkatli izlemeniz lazım süper oldu benim tel acayip karizma
arkadaşım öncelikle ellerine sağlık yanlız benim bi sorum olacak ben daha önce güncelleme yapmadığım için product klassörün de RM-596 klasörü yok sen dosyaların yerlerini değiştirip eskilerini siliyosun ama ben zaten daha önce güncelleme yapmadığım için dediğim gibi RM-596 klasörü yok o yüzden senin yaptığın gibi yapamıyorum bu durumda senin verdiğin RM-596 klasörünü olduğu gibi product klasörüne kopyalasam olurmu nasıl bi yol izlim yardımcı olursan çoksevinirim...
arkadaşım öncelikle ellerine sağlık yanlız benim bi sorum olacak ben daha önce güncelleme yapmadığım için product klassörün de RM-596 klasörü yok sen dosyaların yerlerini değiştirip eskilerini siliyosun ama ben zaten daha önce güncelleme yapmadığım için dediğim gibi RM-596 klasörü yok o yüzden senin yaptığın gibi yapamıyorum bu durumda senin verdiğin RM-596 klasörünü olduğu gibi product klasörüne kopyalasam olurmu nasıl bi yol izlim yardımcı olursan çoksevinirim...