Catty
Emekli Yönetici
Kesinlik ile yer veririm ancak kendi yaşımdaki kızlar yaklaştı ise ve yanımdaki arkadaşım ise arkadaşıma bir tane çakar ve kaldırırım.Kız arkadaşımın yerine oturunca başla muhabbete.
![]()

Hayır!
Eğer yer vermemem, cinayet kabul edilebilecek bir sonuç doğurmayacaksa yer vermem!..
Hatta gözüme bakanın gözünün içine öyle bir bakarım ki, sanki zor olan oturmak değil de ayakta kalmakmış, ve yer isteyene benim ayakta kalmamı sağlayamıyormuş gibi hissettiririm!.. Utanır sıkılır!.. Kafasını yerden kaldıramaz.
Lisede arkadaşlarla bindik otobüse gidiyoruz.
Ben uyur taklidindeyim, geldi adamın biri dürttü "kalk bakiim sen" dedi.
Baktım pek tabii ayakta durabilecek bir tip, başladım engelli taklidi yapmaya, zorlana zorlana kalktım. Adam özür diledi oturtmaya falan çalıştı dedim "yok abi sağol dururum ben", inadıma oturmadım. Otobüsten cık cık bık bık sesleri falan yükseldi adamaRezil oldu bu!
Dayanamadı 5 dakika sonra kalktı yok oğlum inicem zaten ben falan dedi. Geçtim oturdum! Neredeyse son durağa geliyorduk, ben kalktım ayağa gayet güzel indim, arkadaşlar yerlere yattı gülmekten, adam öyle bakakaldı bana.
Hem rezil oldu, hem ayakta kaldı!!!
Alma mazlumun yerini çıkar acısı aheste aheste!
Aynen öyecanımı isteyin yerimi istemeyin.
Zor durumda olanlara elbette yer veriyoruz. Ama adam 40 yaşında sen 17 yaşındasın diye ona yer vermek zorunda değilsin. Ayakta duramayacak gibiyse amenna, ama saygı bekleme egosunu üstümde tatmin etmesine müsaade etmedim şimdi kadar kimsenin. Zaten saygı verilmez alınır, ama o tabii başka bir tartışma konusuYaşlı,hasta ve çocuklu bayanlara kesınlıkle yer verıyorum iki gün sonra benim ne olacağım bellı değil...Yada şöyle düşünürsek onların yerıne kendı ailenızden kanınızdan canınızdan bırı olduğunu düşünürsek daha kolay hareket ederiz...

Aynen öyeZor durumda olanlara elbette yer veriyoruz. Ama adam 40 yaşında sen 17 yaşındasın diye ona yer vermek zorunda değilsin. Ayakta duramayacak gibiyse amenna, ama saygı bekleme egosunu üstümde tatmin etmesine müsaade etmedim şimdi kadar kimsenin. Zaten saygı verilmez alınır, ama o tabii başka bir tartışma konusu
![]()

Yer vereceğim kişiye göre değişir...

Salih Baba™;1373115' Alıntı:Ankete baktım yalan söyleme Babam gelse yer vermem demişsin...![]()

Salih Baba™;1373115' Alıntı:Ankete baktım yalan söyleme Babam gelse yer vermem demişsin...![]()

Babamla aram iyi değilde![]()

Yok yok yanlış anlamadım, karşı duruş değil de destek oluş olarak alın o zaman siz benim mesajımı
Ben de yaşlı derken onu kast etmiştim ama yanlış anlasılmışım demek ki, babam yasındakiler de kusura bakmasın bende vermem![]()

Salih senin gözlerde radar gibi maşallah.

krize sokarsınız adamı yav.