Anket=Otobüste Yer Vermek Gibi Bir Adetiniz Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Otobüste Yer Verme Adetiniz Var mıdır?

• Kullanılan toplam oy
    29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Anket=Otobüste Yer Vermek Gibi Bir Adetiniz Var Mı?
Anket=Otobüste Yer Vermek Gibi Bir Adetiniz Var Mı.....?Günümüz Gençliğinin Sorunlarından Biri.....?:ehe
Arkadaşlar bugün otobüste eve dönerken 45 yaşlarında biri gözümün içine baktı bende cam tarafında oturuyordum.Üzerimde günün yorgunluğu ve tükenmişliği vardı.Adama baktım ayakta duracak gücü vardı ama insani duygularımda bir yandan 'Hadi Salih Yap Bi Güzellik Diyordu'....
Ama ben uyuma takliti yaptım:kop:...Bu nedenle dışarıyıda seyredemedim ama Maxide bunun bir konusunu açayım dedim.....:coold:
Evet siz ne yapardınız.......?

Anket sonuçlarını burdan takip edebilir herkesin ne yaptığını görebilirsiniz....:D
http://www.maxicep.com/konu-disi/a-anket-1777.html

• Beğen
Tepkiler: ism@il 54

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Pek dolmuşa binmiyorum ama Artık tam tersi oluyor , yaşlılar gençlere yer veriyor,korktuklarından..

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Oyda verin sonucu gercekten cok merak ediyorum....:)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İkinci şık.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hayır!
Eğer yer vermemem, cinayet kabul edilebilecek bir sonuç doğurmayacaksa yer vermem!..
Hatta gözüme bakanın gözünün içine öyle bir bakarım ki, sanki zor olan oturmak değil de ayakta kalmakmış, ve yer isteyene benim ayakta kalmamı sağlayamıyormuş gibi hissettiririm!.. Utanır sıkılır!.. Kafasını yerden kaldıramaz.

Lisede arkadaşlarla bindik otobüse gidiyoruz.
Ben uyur taklidindeyim, geldi adamın biri dürttü "kalk bakiim sen" dedi.
Baktım pek tabii ayakta durabilecek bir tip, başladım engelli taklidi yapmaya, zorlana zorlana kalktım. Adam özür diledi oturtmaya falan çalıştı dedim "yok abi sağol dururum ben", inadıma oturmadım. Otobüsten cık cık bık bık sesleri falan yükseldi adama :ehe Rezil oldu bu!
Dayanamadı 5 dakika sonra kalktı yok oğlum inicem zaten ben falan dedi. Geçtim oturdum! Neredeyse son durağa geliyorduk, ben kalktım ayağa gayet güzel indim, arkadaşlar yerlere yattı gülmekten, adam öyle bakakaldı bana.
Hem rezil oldu, hem ayakta kaldı!!!
Alma mazlumun yerini çıkar acısı aheste aheste! :ehe:ehe:ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Hayır!
Eğer yer vermemem, cinayet kabul edilebilecek bir sonuç doğurmayacaksa yer vermem!..
Hatta gözüme bakanın gözünün içine öyle bir bakarım ki, sanki zor olan oturmak değil de ayakta kalmakmış, ve yer isteyene benim ayakta kalmamı sağlayamıyormuş gibi hissettiririm!.. Utanır sıkılır!.. Kafasını yerden kaldıramaz.

Baktım pek tabii ayakta durabilecek bir tip, başladım engelli taklidi yapmaya, zorlana zorlana kalktım. Adam özür diledi oturtmaya falan çalıştı dedim "yok abi sağol dururum ben", inadıma oturmadım. Otobüsten cık cık bık bık sesleri falan yükseldi adama :ehe Rezil oldu bu!
Dayanamadı 5 dakika sonra kalktı yok oğlum inicem zaten ben falan dedi. Geçtim oturdum! Neredeyse son durağa geliyorduk, ben kalktım ayağa gayet güzel indim, arkadaşlar yerlere yattı gülmekten, adam öyle bakakaldı bana.

...........:D
Koptum yaw....:kop:

pisicikk

pisicikk

Üye
çok çok yorgun diilsem genelde yer veriyorum..
hee bi de tabi yaşlı olması lazım :)
kıyamıyorum çünkü :)

burak9400

burak9400

Üye
Hayır!

abi kusura bakma ama sen baya bi fırlamaymışın:D ben olsam ne yapsam diye düşünürdüm sonra da utanıp kalkardım:D ama kalkmayabilirimde belli olmaz:D senin taktik iyimiş yhaaa ben de denerim bi ara:D:D:D:D:D:D:D

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
çok yaşlı degilsa asla ustelik numarada ypmam direk yuzune bakarım o anlar olayı

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Praetor döktürmüş yine , süperdi :ehe...Genelde centilmen takılırım...Tabi kız güzelse...:eller:

2. şıktan yanayım...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Salih Baba™;1364406' Alıntı:
...........:D
Koptum yaw....:kop:
Amacımız, seni kopartmak! :ehe
abi kusura bakma ama sen baya bi fırlamaymışın:D ben olsam ne yapsam diye düşünürdüm sonra da utanıp kalkardım:D ama kalkmayabilirimde belli olmaz:D senin taktik iyimiş yhaaa ben de denerim bi ara:D:D:D:D:D:D:D
Gel beraber deneyelim bir gün :ehe İki yaşlı kaldırmak isterse özürlüler okulu öğrencileri gibi davranırız :ehe

Ortaokulda serviste giderken de milleti örgütlerdim, açardık camları sonuna kadar sokaktaki birinin yanından geçerken başlardık spastik taklidi yapmaya :kop: El çırpıp, aaabeeeğğğ diye seslenirken kafayı sağa sola falan sallardık, adamların yüzünde oluşan ifadeye yarım saat güldüğümüz olmuştur :ehe:ehe:ehe Özürlü servisi gibi olurdu, servisçiyi de rezil ederdik... Ne günlerdi be...
Praetor döktürmüş yine , süperdi :ehe...
:bigstar:

Lion's Claw

:eheGenelde bende yer vermem.Eğer çok yaşlıysa veririm.Bende Salih Boboş gibi:D uyuma takliti yaparım.
Tercihim ilk seçenek.

emesut

emesut

Üye
Günün yorgunluğu bendede büyük bir etkendir..
Ama genelde yaşlılara ve coğu bayana yer veriyorum..
Unutmayın aynı şey sizin annenize ve kız kardeşinizede olabilir..
Hatta yaşlanınca sizinde başınıza gelebilir..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ortaokulda serviste giderken de milleti örgütlerdim, açardık camları sonuna kadar sokaktaki birinin yanından geçerken başlardık spastik taklidi yapmaya :kop: El çırpıp, aaabeeeğğğ diye seslenirken kafayı sağa sola falan sallardık, adamların yüzünde oluşan ifadeye yarım saat güldüğümüz olmuştur :ehe:ehe:ehe Özürlü servisi gibi olurdu, servisçiyi de rezil ederdik... Ne günlerdi be...:bigstar:

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Ben genelde gerçekten oturmaya ihtiyacı olanlara yer veririm. Benim için yaş ve cinsiyet farketmez. Teşekkür edebilecek kadar insanlığı olsun yeter.

Bir gün otobüs son derece kalabalık, ben de oturuyorum yanımda kalkmam için gözüyle beni dövenler var. :ehe Durakta 13-14 yaşlarında bir kız bindi yanılmıyorsam okula gidiyordu çünkü okul üniforması vardı. Fakat eli şoföre para uzatamayacak kadar doluydu. Neyse şoför paranın üstünü verdi bu kıza kız parayı sayacak ama otobüsün diğer durakta durmasını bekliyordu yoksa elindeki paralar, defter, kitap vs. vs. dökülecekti yere. Oturan/oturmayan kıroların da göz tacizi cabası. Kalkıp "gel abisi buraya otur" dedim. Kız otururken benim kitaplarımı da istedi inene kadar da tuttu sağolsun. İneceği yere kadar da belki 20 defa teşekkür etmiştir.

Yine böyle otobüste dersaneye gittiğim bir gün, 20 yaşlarında son derece bakımlı hoş bir kız bindi millet bütün bu kıza bakıyor. Oturacak boş yer yok geldi durdu yanımda "hıh bitti cam kenarı keyfi" dedim kendi kendime. (Dışarıyı izlemeyi çok severim ama birisi geldiğinde çok rahatsız olurum.:angry:) Bana "Afedersiniz, acaba oturabilir miyim?" demez mi? Ben de "Tabi ki oturabilirsiniz ama boş yer yok biraz beklemeniz lazım." dedim. :ehe Kız acayip bozulmuştu. :D

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Yine böyle otobüste dersaneye gittiğim bir gün, 20 yaşlarında son derece bakımlı hoş bir kız bindi millet bütün bu kıza bakıyor. Oturacak boş yer yok geldi durdu yanımda "hıh bitti cam kenarı keyfi" dedim kendi kendime. (Dışarıyı izlemeyi çok severim ama birisi geldiğinde çok rahatsız olurum.:angry:) Bana "Afedersiniz, acaba oturabilir miyim?" demez mi? Ben de "Tabi ki oturabilirsiniz ama boş yer yok biraz beklemeniz lazım." dedim. :ehe Kız acayip bozulmuştu. :D

:D
Kız manyak bozulmuştur yaw...:D

--------------- Ekleme ---------------

çok yaşlı degilsa asla ustelik numarada ypmam direk yuzune bakarım o anlar olayı

O sahnede cok acıklı oluyor yaw....:D

Praetor döktürmüş yine , süperdi :ehe...Genelde centilmen takılırım...Tabi kız güzelse...:eller:

2. şıktan yanayım...

Kız güzelse yanımdakinin kalkması için Dua ederim....:D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Tipe bakıp vermek lazım.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Amacımız, seni kopartmak! :eheGel beraber deneyelim bir gün :ehe İki yaşlı kaldırmak isterse özürlüler okulu öğrencileri gibi davranırız :ehe

Ortaokulda serviste giderken de milleti örgütlerdim, açardık camları sonuna kadar sokaktaki birinin yanından geçerken başlardık spastik taklidi yapmaya :kop: El çırpıp, aaabeeeğğğ diye seslenirken kafayı sağa sola falan sallardık, adamların yüzünde oluşan ifadeye yarım saat güldüğümüz olmuştur :ehe:ehe:ehe Özürlü servisi gibi olurdu, servisçiyi de rezil ederdik... Ne günlerdi be...
:bigstar:

Not:Bunu yapan kişi şu an Avukat....:D

:eheGenelde bende yer vermem.Eğer çok yaşlıysa veririm.Bende Salih Boboş gibi:D uyuma takliti yaparım.
Tercihim ilk seçenek.

Uyuma takliti bugün yine yaptım yaw...:D

Hatta yaşlanınca sizinde başınıza gelebilir..

Bu doğru ama o andaki Psikoloji bir türlü onu düşündüremiyor...:)

Tipe bakıp vermek lazım.

Bu seferde ayrım yapıyorsun derler...:ehe

byilmazZ

byilmazZ

Üye
ben her zaman uyuma taklidi yaparım. pek yer verme taraftarı değilim.

zaten milletimiz otura otura bu hallere geldi. milletin işi gücü tembellik. avrupada 70 lik dedeler koşu yapıyor. bizim burda televizyonun karşısına bir oturuyorlar akşama kadar kıpırdadıkları yok.

ama çok yaşlı, ayakta duracak hali olmayanlara da yer veririm.

ism@il 54

ism@il 54

Üye
ben genelde ayakta kalıyom:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt