ANKET: Ayda 15 liraya Vodafone Sınırsız İnternet!

Sponsorlu Bağlantılar

sevdimki

Üye
hız 256kbps olsun 15 liraya yine alırım
hatta adsl kapatır bilgisayara bağlarım. kota mota da olmasın direk 256 versinler

by_van_helsing

Üye
ya arkadaslar aslinda sebekelerin sadece cepte interneti kullanma gibi bir kural getirme imkani var fakat bilgisayar kurdu adamlar birkac program sayesinde yine bilgisayarda kullanmanin caresini bulacaklari icin butun operatorler bunu bilir piyasa bu gibi adamlarla dolu onun icin bosyere guzelim ceneleri yormaya gerek yok ;))))

phasan

phasan

Üye
15 3g hızında net olmalı

karanlıktaki

Üye
Aylık cepnet eski abonelerindenim. Yeni abone alımı kapandığı halde her ay paketim yenileniyor. Yeri geliyor cepten yeri geliyor bilgisayardan bağlanıyorum. Ayda yaklaşık 1-1,5 gb veri kullanıyorum. Genellikle işle ilgili sitelere giriyorum. Ortalama 1 gb veri için 5 lira harcamış oluyorum. Hattımı hiç değiştirmedim telsimdi vodafone oldu. Faturasız hat kullandığım için konuşma ücretlerine uçuk fiyatlar bayılıyorum. 10 dk da konuşsan 2 dk da 50 kuruş trink gidiyor. Bir kısa mesaj 41 kuruş. Bir ayda 20-25 kısa görüşme yapsam bir cepnet aboneliği yenilense bir kaçda mesaj atsam 20-30 lira para bayılıyorum. Sadece cepnet olayı beni vodafone da tutan onuda bitirsinler hattımı değiştirmemem için bir neden kalmıyor. Biraz insana saygısı olan bir işletme internet hızını arttırır. 256 kb/s 15 lira önerisine katılıyorum. Bir opera mini kendi serverlarında siteleri sıkıştırdığı halde içerisinde flash içeriği olmayan resim olmayan standart bir gazetenin mobil internet sitesinin ana sayfası bile mevcut hızlarda 30-40 saniyede açılıyor. Biz cepneti bilgisayarda kullanınca herkes bizleri bu hızlarla film program vs. indiriyor mu zannediyor. Cepneti bilgisayarda kullanmanın tek mantığı küçücük telefon ekranlarına sıkışıp kalmamak ve fiziksel klavyenin ergonomik yapısı ile daha kolay metin iletileri oluşturabilmek.

emre2021

Üye
öyle bişey olursa vodafon bayisinin önünde 1 hafta kuyrukta beklemeye razıyim

• Beğen
Tepkiler: phasan
sublieutenant

sublieutenant

Üye
yok ben enayiyim ttnete 30 vermeye devam ederdim.

bu soru mu şimdi ???
:ehe:ehe

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
bence vodafone yi tehdit edelim bak diyelim eger hızlı sınırsız neti vermezsen toplu olarak 1 milyon kişi numara taşıyacagız diyelim forumda da vardır mutlaka vodafonlu binlerce kişi :D hadi gençler toplanıyoruz :D

• Beğen
punisher123

punisher123

Üye
15 tlye 7.2 mbps hızında sınırsız imkansız,ancak yine bi adil kullanım sınırı konsa ama bu hız 96kbps gibi saçma sapan olmasa,1 mbps olsa minimum fln.
Herşey bi yana arkadaşların dediği gibi Rekabet kuruluydu,Ttnetti fln Vodafonenin rahatça fiyat uygulamasına izin vermiyorlar,Forum ortamı olmasa şöyle güzelce sövmek isterdim o kurula ama :D Kardeşim Olan biten müşteriye oluyor,Siz uçuk fiyattan satamayacaksınız die başkasınada sattırmamak,Ayıp ya..

• Beğen
Astrosman

Astrosman

Üye
Eh ışte.

cyber

cyber

Üye
sınırsız olsun hız 128 kb/s olsun 10 tl olsun

----------Eklendi @ 17:49:51 ---------- Yazıldı @ 17:48:33 ----------

bence vodafone yi tehdit edelim bak diyelim eger hızlı sınırsız neti vermezsen toplu olarak 1 milyon kişi numara taşıyacagız diyelim forumda da vardır mutlaka vodafonlu binlerce kişi :D hadi gençler toplanıyoruz :D

aynen:)

lgkg300

lgkg300

Üye
Aylık cepnet eski abonelerindenim. Yeni abone alımı kapandığı halde her ay paketim yenileniyor. Yeri geliyor cepten yeri geliyor bilgisayardan bağlanıyorum. Ayda yaklaşık 1-1,5 gb veri kullanıyorum. Genellikle işle ilgili sitelere giriyorum. Ortalama 1 gb veri için 5 lira harcamış oluyorum. Hattımı hiç değiştirmedim telsimdi vodafone oldu. Faturasız hat kullandığım için konuşma ücretlerine uçuk fiyatlar bayılıyorum. 10 dk da konuşsan 2 dk da 50 kuruş trink gidiyor. Bir kısa mesaj 41 kuruş. Bir ayda 20-25 kısa görüşme yapsam bir cepnet aboneliği yenilense bir kaçda mesaj atsam 20-30 lira para bayılıyorum. Sadece cepnet olayı beni vodafone da tutan onuda bitirsinler hattımı değiştirmemem için bir neden kalmıyor. Biraz insana saygısı olan bir işletme internet hızını arttırır. 256 kb/s 15 lira önerisine katılıyorum. Bir opera mini kendi serverlarında siteleri sıkıştırdığı halde içerisinde flash içeriği olmayan resim olmayan standart bir gazetenin mobil internet sitesinin ana sayfası bile mevcut hızlarda 30-40 saniyede açılıyor. Biz cepneti bilgisayarda kullanınca herkes bizleri bu hızlarla film program vs. indiriyor mu zannediyor. Cepneti bilgisayarda kullanmanın tek mantığı küçücük telefon ekranlarına sıkışıp kalmamak ve fiziksel klavyenin ergonomik yapısı ile daha kolay metin iletileri oluşturabilmek.
Kardeş çok güzel açıklamışsın durumu. Benim gibi bir çok arkadaşın söylemek istediklerini dile getirmissin. Evet bu cepnet olmasa vodafone da kalmayız,

projectmaximo

projectmaximo

Üye
valla böyle bi şey olsun 20 lira verir hakkımı da helal ederim voeafone'a:D ve en az 20 tane de aktif kullanıcı kazandırırım:D
gerçi benim kazandırmama gerek yok duyan gelir:D

----------Eklendi @ 23:18:44 ---------- Yazıldı @ 23:17:05 ----------

ben 8 liralık aylık cepnetimi iptal eder buna geçerim hatta o derece:D

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
alırım tabi

• Beğen

rizaaktepe

Üye
arkadaşlar vodafone red+ var 149 tl ye ; heryöne 5000 dakika vodafone-ev-iş sınırsız ; 5000 sms ve 5Gb internet ; çok para kazanırsam o tarifeye geçip iphone 4s kullanmayı düşünüyorum :D

gölgee_65

gölgee_65

Üye
arkadaşlar vodafone red+ var 149 tl ye ; heryöne 5000 dakika vodafone-ev-iş sınırsız ; 5000 sms ve 5Gb internet ; çok para kazanırsam o tarifeye geçip iphone 4s kullanmayı düşünüyorum :D

Ah ah hayallerimin tarifesi ve telefonu :D

turker10

turker10

Üye
herşey iyide 5 gb yetmez o tele sınırsız olsun bence o paraya az bilee....

AHMED...

AHMED...

Üye
bencede sınırsız olması lazım o fiyata

rizaaktepe

Üye
sınırsız olsun da 20-30GB veri indirin demi ; vodafone öyle bir hataya düşmez :)

• Beğen

Üst Alt