Hızı düşmesin isterse 20,25 lira olsun. Ama nerde onu yapacak operatör![]()
Kardeşim Olan biten müşteriye oluyor,Siz uçuk fiyattan satamayacaksınız die başkasınada sattırmamak,Ayıp ya..bence vodafone yi tehdit edelim bak diyelim eger hızlı sınırsız neti vermezsen toplu olarak 1 milyon kişi numara taşıyacagız diyelim forumda da vardır mutlaka vodafonlu binlerce kişihadi gençler toplanıyoruz
![]()

Kardeş çok güzel açıklamışsın durumu. Benim gibi bir çok arkadaşın söylemek istediklerini dile getirmissin. Evet bu cepnet olmasa vodafone da kalmayız,Aylık cepnet eski abonelerindenim. Yeni abone alımı kapandığı halde her ay paketim yenileniyor. Yeri geliyor cepten yeri geliyor bilgisayardan bağlanıyorum. Ayda yaklaşık 1-1,5 gb veri kullanıyorum. Genellikle işle ilgili sitelere giriyorum. Ortalama 1 gb veri için 5 lira harcamış oluyorum. Hattımı hiç değiştirmedim telsimdi vodafone oldu. Faturasız hat kullandığım için konuşma ücretlerine uçuk fiyatlar bayılıyorum. 10 dk da konuşsan 2 dk da 50 kuruş trink gidiyor. Bir kısa mesaj 41 kuruş. Bir ayda 20-25 kısa görüşme yapsam bir cepnet aboneliği yenilense bir kaçda mesaj atsam 20-30 lira para bayılıyorum. Sadece cepnet olayı beni vodafone da tutan onuda bitirsinler hattımı değiştirmemem için bir neden kalmıyor. Biraz insana saygısı olan bir işletme internet hızını arttırır. 256 kb/s 15 lira önerisine katılıyorum. Bir opera mini kendi serverlarında siteleri sıkıştırdığı halde içerisinde flash içeriği olmayan resim olmayan standart bir gazetenin mobil internet sitesinin ana sayfası bile mevcut hızlarda 30-40 saniyede açılıyor. Biz cepneti bilgisayarda kullanınca herkes bizleri bu hızlarla film program vs. indiriyor mu zannediyor. Cepneti bilgisayarda kullanmanın tek mantığı küçücük telefon ekranlarına sıkışıp kalmamak ve fiziksel klavyenin ergonomik yapısı ile daha kolay metin iletileri oluşturabilmek.
ve en az 20 tane de aktif kullanıcı kazandırırım

arkadaşlar vodafone red+ var 149 tl ye ; heryöne 5000 dakika vodafone-ev-iş sınırsız ; 5000 sms ve 5Gb internet ; çok para kazanırsam o tarifeye geçip iphone 4s kullanmayı düşünüyorum![]()

herşey iyide 5 gb yetmez o tele sınırsız olsun bence o paraya az bilee....arkadaşlar vodafone red+ var 149 tl ye ; heryöne 5000 dakika vodafone-ev-iş sınırsız ; 5000 sms ve 5Gb internet ; çok para kazanırsam o tarifeye geçip iphone 4s kullanmayı düşünüyorum![]()