başka nereden dolduracak?Büfelerden Filan Doldur En Rahati
Metrolara giderken asagida olan makinalardabaşka nereden dolduracak?
metro ya gidene kadar her yer büfeMetrolara giderken asagida olan makinalarda

Bize yakin büfe yokmetro ya gidene kadar her yer büfe![]()
mta'nin oralarda yım ben 
Gel bana yardım et çok heyecanlıyım. Para yükleyeceğim ilk gün yanımda gelBize yakin büfe yokmta'nin oralarda yım ben
![]()
18inde ankaradayim beklersen gelirimGel bana yardım et çok heyecanlıyım. Para yükleyeceğim ilk gün yanımda gel

Metrolarda Büfe Filan Var Neyin Kafasıki Bu?başka nereden dolduracak?
Altanyadan Ankaranın Ego Hattının İşleyişini Bana Öğretme Kitabını Yazmiş AdamımMetrolarda Büfe Filan Var Neyin Kafasıki Bu?
geri gönderiyorsa sıkıntı yokkartı takınca karşına para yükleme ekranı çıkıyo, para koyma yeri mavi ışıklar saçmaya başlıyor. ama parayı beğenmeyip geri gönderiyor bazen.
İlla düm düz para mı atacaz ya
Benim tüm paralar buruşuk 
o senin azmine bağlı biraz dageri gönderiyorsa sıkıntı yokİlla düm düz para mı atacaz ya
Benim tüm paralar buruşuk
![]()
kötü geçen bi' dershane sınavı sonrası yer misin yemez misin kafasıyla o buruşuk 5 lirayı yükletmiştim
ha bi de uyarayım şimdi bu makinalar tek el oldu ya buralarda, ilk zamanlar trip falan atıyodu yok kartı okumamalar falan. şuan ne durumdalar bilmiyorum ama yola getirmiştir ankaramın güzel insanları 
Vallah tandoğan metrosunun oradan geçerken en son baktığımda bir amca dövüyordu makineyio senin azmine bağlı biraz dakötü geçen bi' dershane sınavı sonrası yer misin yemez misin kafasıyla o buruşuk 5 lirayı yükletmiştim
ha bi de uyarayım şimdi bu makinalar tek el oldu ya buralarda, ilk zamanlar trip falan atıyodu yok kartı okumamalar falan. şuan ne durumdalar bilmiyorum ama yola getirmiştir ankaramın güzel insanları
![]()

belki paraüstü beklemiştir, bu da aklında dursun makina ne verirsen yiyor geri vermek falan yok. parayı bulmuş kağıdını istiyor demir ağırlık yapıyor herhalde.Vallah tandoğan metrosunun oradan geçerken en son baktığımda bir amca dövüyordu makineyi![]()