Ankara'daki arkadaşlara soru

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ankara'daki arkadaşlara soru
Ankarakart makineleri para yüklerken sorun çıkarıyor mu ? Parayı yutar yüklemez falan.. Daha inceleme fırsatı da olmadı. Nasıl yükluyoruz şimdi ona :D

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
kartı takıyorsun makineye makine yüklüyor :D parayı takmıyorsun

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Alo_Azrail
ismail

ismail

Üye
haziranda eve gelmeden once her 5 makineden 1i aktifti. yüklemede sıkıntı yapmıyor. karti takiyon parayi koyuyon hop bitti. para ustu vermez hea

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Büfelerden Filan Doldur En Rahati

UpOneTR

UpOneTR

Üye
yutmak mı makina aprayı almaya çekiniyo sen yutmak diyon :D
5 kez okumamıştı 3 çeşit para denemiştim :D meğerse makina bozukmuş :D bide kartın içerde kalma derdi yok bu çok güzel olmuş çekip alınabiliyor :D

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve -Börteçine-
Fenomenon

Fenomenon

Üye
ben bizim evin ordaki kırtasiyede dolduruyorum komisyon almıyor zaten :)

doctorrr

doctorrr

Üye
Bana Ankara deme ya... At üstünde gelip 814.578 kilometre karelik koca Anadolu'da oraya gidip yerleşen ecdadımın fosillerine atlar işesin. Adı kara, lanet bi yer.

Mert

Mert

Üye
kartı takınca karşına para yükleme ekranı çıkıyo, para koyma yeri mavi ışıklar saçmaya başlıyor. ama parayı beğenmeyip geri gönderiyor bazen.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve UpOneTR

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kartı takınca karşına para yükleme ekranı çıkıyo, para koyma yeri mavi ışıklar saçmaya başlıyor. ama parayı beğenmeyip geri gönderiyor bazen.
geri gönderiyorsa sıkıntı yok :ehe İlla düm düz para mı atacaz ya :D Benim tüm paralar buruşuk :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Mert

Mert

Üye
geri gönderiyorsa sıkıntı yok :ehe İlla düm düz para mı atacaz ya :D Benim tüm paralar buruşuk :ehe
o senin azmine bağlı biraz da :D kötü geçen bi' dershane sınavı sonrası yer misin yemez misin kafasıyla o buruşuk 5 lirayı yükletmiştim :D ha bi de uyarayım şimdi bu makinalar tek el oldu ya buralarda, ilk zamanlar trip falan atıyodu yok kartı okumamalar falan. şuan ne durumdalar bilmiyorum ama yola getirmiştir ankaramın güzel insanları :D

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o senin azmine bağlı biraz da :D kötü geçen bi' dershane sınavı sonrası yer misin yemez misin kafasıyla o buruşuk 5 lirayı yükletmiştim :D ha bi de uyarayım şimdi bu makinalar tek el oldu ya buralarda, ilk zamanlar trip falan atıyodu yok kartı okumamalar falan. şuan ne durumdalar bilmiyorum ama yola getirmiştir ankaramın güzel insanları :D
Vallah tandoğan metrosunun oradan geçerken en son baktığımda bir amca dövüyordu makineyi :ehe

Son düzenleme:
  • Beğen
Mert

Mert

Üye
Vallah tandoğan metrosunun oradan geçerken en son baktığımda bir amca dövüyordu makineyi :ehe
belki paraüstü beklemiştir, bu da aklında dursun makina ne verirsen yiyor geri vermek falan yok. parayı bulmuş kağıdını istiyor demir ağırlık yapıyor herhalde.
ankara olarak bugta kaldık :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve UpOneTR

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Milletin 20 yıl önce geçtiği sisteme daha yeni geçiyoruz :ehe

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt