Animation MenuPlus+(KastorUI) 5800,N97,5530,5230 İçin En İyi Tema Efekt Programı

Sponsorlu Bağlantılar

cemrek

Üye
dostum msn falan varmı ya?? [email protected] ekle şu menu hakkında konusalımm ? hack yaptım ama beceremedm.

Tracy35

Tracy35

Üye
şimdi bunlar nasıl çalişşçak V 50 de :S crz açınça telefon kapanıyoo :Çs

rabek

Üye
teşekkürler eline sağlık dostum

Necmati

Necmati

Üye
n86 ya olmazmı?

WitchKing

Üye
teşekkürler :ehe

_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
heşey ok ama PythonScriptShell de guncelleme hatası alıyorum .

onur elt

Üye
bende güncelleme hatası alıyorum

bluemoon1905

bluemoon1905

Üye
arkadaslar pythonscriptshell hıc kımse de yuklenmıyo bende dahıl(telefonum hacklı)
ama zaten onu yuklemeye gerekte yok.dger kalan 3 programı yukleyın sırasıyla ve yazaan adımları uygulayın oluyo.bızzat kendım n97 de denedım sorunsuz calısıyo.:oke:

MuTLaK3

MuTLaK3

Üye
videoda sorun var sanırım

sayokantürk

sayokantürk

Üye
PROGRAMI KULLANABİLMENİZ İÇİN TELEFONUNUZUN HACKLİ OLMASI GEREKİR...

İçinde 19 Tane Yep Yeni Tema Efekti Sayesinde Telefonunuzda Menü Geçişlerini Animasyonlu Yapabilirsiniz Program Keslinlikle Telefonunuzu Ağırlaştırmaz!!! Ayrıca Temaları Sürekli Olarakta Kullanabilirsiniz(Yani Programı Kapatsanız Dahil Tema Efektleri Kalıcı Olur)
Program Python Uygulamasıdır

Gerekli Araçlar;
Python
PythonScriptShell
AnimationMenuPlus+
Hackli Telefon

En Son İse Telefonu Rompachther ile yamalamamız gerekiyor
http://www.maxicep.com/buyrun-size-5800in-butun-patchleri-3-278999.html
c2z.rmp yi önce aktif yapınız...

Gerekli Anlatım: Önce Python Kur Daha Sonra Script Shell i Kur Daha Sonra Modul Pack i Kur En Sonda İse AnimationMenuPlus+ Kurmanız Yeterli Olacaktır
Gelelim İşin En Önemli Kısmına:Programı Açıyoruz Hangi Efekti Uygulayacaksanız Efekti Seçin Daha Sonra Menü<Araçlar<Temalar<Genel<Seçenekler<Tema Efektlerini Önce Kapatın Daha Sonra Açın Artık Yeni Efektimiz Karşımızda

Video:

sırasıyla

Python
PythonScriptShell
AnimationMenuPlus+

paython pack kurmadım telefonum hackli siyah n97 versiyonu 21.0.102 proğram mükemmel çalıştı emeklerin için teşekkürler:bye2:

g1gfe4ds2

Üye
Güzel paylasim sagol:oke:

kalpsizdj

Üye
resimde virüs var dikkat pls koyan arkadasım programım resimde virüs buluyo ve yutubedende silinmiş video sanırım ondada virüs vardı resmi sil bence worm gitmesin kimseye :))

^^Positive^^

Üye
bir ara telefonu hacklemiştim beğenmedim zar zor hacki silmiştim.... paylaşım için teşekkürler...

mnemosynee

Üye
ya arkadaslar cahıllıgımı bagıslayın telın hacklı olması ne demek cahılımde bıraazz:))

ImRorschach

ImRorschach

Üye
Arkadaşlar olmuyo demeyin yaptım ben. İlk önce telefonu hack yapmanız lazım. Video kendi çekimimdir, videoda görünen yakışıklı benim :D

kurtay74

Üye
paylaşım için teşekkürler

çerum

Üye
Ya Telefon NAsıl TAm Hackli Olcak Anlatırmısın MSn : matkap_efe@hot..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bununla swf dosyaları ev ekranı olarak kullanılabiliyormu?

karanmurdar

karanmurdar

Üye
Arkadaşlar olmuyo demeyin yaptım ben. İlk önce telefonu hack yapmanız lazım. Video kendi çekimimdir, videoda görünen yakışıklı benim :D

effectler güzel olmuş, video için teşekkürler (5800 ile 5800 çekilmiş (h) ) kırmızı led i yakaladım orda :naughty:

kemancım

kemancım

Üye
yüklemedim

Üst Alt